Kącik Rekreanta II (rok 2009)
quanta świetny kolor włosów 😉 a i tatuaż tez mnie zaintrygował 😎
wątek zamknięty
kurcze dziewczyny bo ja juz nic znalezc nie moge!
szukam stajnia dla mlodego do 500zl z duza iloscia trawy, towarzystwem innych mlodziakow i najchetniej boksami angielskimi ( chociaz niekoniecznie , byle by nie bylo siana i slomy na gorze trzyamnego na deskach)
pomozecie?
wątek zamknięty
margaritka, w stajni w ktorej stalam z gilkiem na wakacjach maja teraz miesieczna zimnokrwista kobylke ktora moze moglaby stanowic towarzystwo dla Twojego malego, niestety to jest warmia wiec daleko od Ciebie... ale jak bedziesz chciala to podam Ci namiary
wątek zamknięty
uuu o kobylkach to my zapomnielismy juz po roku temu 🙄 ciachnelabym go gdyby mu drugie jajko zeszlo 🙄 interesuja mnie okoliczne wojewodztwa czyli lubelksie mazowieckie i marm-mazur
wątek zamknięty
margaritka, ktos sie oglaszal z mazowieckiego ze stajnia za 350zl (w tym pasza, witaminy,kowal i podstawowa obsluga wet)- moze warto sprawdzic? plus znam stajnie kolo Łomianek/Wawy za 450zl. mooocno niewygledna, ale do opieki, czystosci,obslugi i pastwiskowania nie ma co sie przyczepic- znajomy trzyma tam ogiera i walacha i oba zadowolone. o innych w tym przedziale cenowym nie znam niestety 🙁 warszawa to cenowe piekielko :/
wątek zamknięty
szafirowa dawno sie ten ktos oglaszal? regularnie przegadam ogloszenia
moglabys podpytac znajomego o wiecej szczegolow?
wątek zamknięty
margaritka, a jakos niedawno- na bank jeszcze wisi w ogloszeniach. a odnosnie tej drugiej stajni zapraszam na pw o szczegoly- jezdze tam regularnie, wiec stajnie znam i chetnie poodpowiadam na wszelkie pytania 🙂
kujka, jak twoje zdrowie? 😉
wątek zamknięty
margaritka, to jak ty je czytasz... uzytkowniczka Faza.
wątek zamknięty
kujka, Gilek jest po prostu aaaaaaaaaaaaaahhhh...
Myśmy dziś harcowali po ściernisku, trzeba było nieco rozprostowac kości 🙂 Kudlaty się wyszalał, wybrykał, wykwiczał i wrócilismy całkiem zadowoleni 🙂 jakie to miłe uczucie uszczęśliwic futrzaka 🙂 normalnie szok, mam nawet kilka zdjęc, które zaraz powrzucam do wątku o wypadach w teren 🙂 a na smak pokażę Wam o takie wesołe 😉
wątek zamknięty
ciachnelabym go gdyby mu drugie jajko zeszlo 🙄
a co ma tu schodzenie jajka do rzeczy? tym bardziej trzeba ciapnąć jak nie zejdzie, troszkę nie rozumiem Twojego rozumowania, piszesz jakbyś nie zamierzała go ciąć póki jajko nie zejdzie
wątek zamknięty
k_cian, z tego zrozumialam to tak jest. moze margaritka chce uniknac kladzenia konia? a moze po prostu czeka az jej chlopak troche zmeznieje?
Gillian, suuuper!! czekam na nastepne fotki! ehh na mazurach tez tak moglam zaszalec, szkoda ze u nas nie ma nigdzie takiego pola (w sumie to zadnego nie ma :P ). i dzieki za acha :kwiatek:
wątek zamknięty
caroline slepota ze mnie, dzieki ale juz tam bylam
kujka cudnie wyglada!
k_cian kujka ma racje, nie chce niepotrzebnego ryzyka, jak nie zejdzie to wtedy bedzie koniecznosc, na razie ma czas
wątek zamknięty
kujka trzeba byc dobrej myśli 😉
Gillian czyste szaleństwo 😜
Dorzucę fotki Wani z dzisiejszej jazdy. Miałyśmy super fotografa z super aparatem tylko słońce nam zaszło i piękne fotki diabli wzięli. A to jak jeździmy dużo zalezy od tego jaki kobyła ma akurat humor. Dziś nie za bardzo chciała współparcowac, uciekała od kontaktu, sztywna, podjarała sie, że jazda jest na polu a nie na ujeżdżalni.
Na dodatek zapomniałam rękawiczek i ciagle kombinowałam co by tu z tymi rękoma zrobic, efekt-średni.

wątek zamknięty
Uuuu nie ładnie nie ładnie na tej łączce jeździć, znowu będą jutro krzyczeć w stajni 😉
Kobył widać, że nie w humorze bo mine ma dość zaciętą 🙂 Druga fotka mi się poodoba 🙂
wątek zamknięty
Na łaczkę było SZPECJALNE pozwolenie 😀
A kobył ma taką minę zazwyzcaj w "robocie" 😉
wątek zamknięty
marta-kara, dzieki 😉 nie wiem, cos jest w Twojej konicy, ze widze w niej zenskie wydanie Svarowskiego quanty 😉
margaritka, dzieki 😉
a wiadomo co tam u Dzionka i jego nozki??
wątek zamknięty
marta-kara, dzieki 😉 nie wiem, cos jest w Twojej konicy, ze widze w niej zenskie wydanie Svarowskiego quanty 😉
Tylko, że do Svarowskiego to nam duuuuużo brakuje, przepaśc widzę, widzę przepaśc.
Ale i tak dziękujemy :kwiatek:
wątek zamknięty
Uuuu na szpecjalne pozwolenie to trza mieć fory 😁
My dzis mieliśmy szpecjalny zakaz 😎
A to fakt, coś w Wani jest, że odrazu widać, ze to dziewczyna 🙂
wątek zamknięty
jacha oczywicha, bo Svarowski to pakerro jak sie patrzy, ale mimo wszystko bardzo mi go Twoja kobyla przypomina.
wątek zamknięty
jacha oczywicha, bo Svarowski to pakerro jak sie patrzy, ale mimo wszystko bardzo mi go Twoja kobyla przypomina.
To dla Wani MEGA KOMPLEMENT, jutro przekażę 😁
wątek zamknięty
gillian- tak, lubię kucową energię 😉
caroline, margaritka, Sierra, kujka, mara, Gosia, marta-kara, vill_18, lov - :kwiatek: Na fajnym konisiu się fajnie jeździ 😀
quanta- bo trener musi być cały zaangażowany 😀
marta-kara - tylko Svarowskie się wytwarzają dzięki ciężkiej pracy ich jeźdźców, więc jeszcze wszystko przed Tobą i twoją koniną 😉
Gillian- wygląda to bardzo radośnie 🙂
wątek zamknięty
kilka Ritków z Bajardo
autorem zdjęć jest Dariusz Proksa

i powrót do domku
wątek zamknięty
efka jaki pakeros z Ritka 😉 ślicznie
wątek zamknięty
efka, a gdzie cos z przejazdu? 😉
kujka, kiedy 'odaresztujesz' gilka?
na siwego wczoraj zostalo naskarzone. stajenny poprosil o przeprowadzenie z gadem powaznej rozmowy na temat tego co majstrowie sadza o takim nadzorcy budowlanym. Korzystajac z wolnej i jakze nudnej niedzieli szanowny pan-nadzorca-cross opuscil lake jedyne 7 razy i sprawdzil kazdego po kolei (!) robotnika- obwachujac go i sprawdzajac, czy dobrze pracuje. na koniec udal sie na lake-separatke do kolegi, ktory wyladowal tam za kaleczenie reszty koni. Ot-chyba mu sie przykro zrobilo, ze sam siedzi. A wczoraj droge na duza lake pokonal na skroty- skaczac ogrodzenie+spory row za nim. Nie mam powoli pomyslow na niego- upalowac? 😁
wątek zamknięty
szafirowa, do niedzieli stoimy 🙁
a ja juz mam dosc siedzenia w domu i jade zaraz do stajni, w pupie to mam! co powiesz na odwiedziny jutro? 😉
wątek zamknięty
kujka, ja zawsze na 'tak' 😉
wątek zamknięty
Nie mam powoli pomyslow na niego- upalowac? 😁
jesli upolujesz 😁
wątek zamknięty
Szafirowa: no niestety z przejazdu nie mam, nie dojechała Anaa rano 🙁 a Pan który obcykał rozprężalnię był akurat ustawiony w kierunku drugiego czworoboku - wiem bo mu wjechałam w kadr 😉
Mam za to film ale jest wielki i youtube go nie chce - wgrywał ostatnio 2 h i nie wgrał...
wątek zamknięty
efka - filmik na wrzutę 🙂 jeśli da radę... albo na vimeo 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.