Kącik Rekreanta II (rok 2009)
busch, to jest ten sam Walor? 😲 to jesteś ta sama TY? 😲
idę pozbierac zęby z podłogi... po prostu SZACUN.
wątek zamknięty
Bush,pewnie,że opowiem😉 Nazywa się Georginia od Gonitwy po Orkiszu😉,rasa sp, 172cm z kłębie.Jest to koń mojego trenera,ale ja ją mam pod opieką,jeżdżę i zawoduję się na niej😉 Od zawsze chętna do skoków, koń profesor;* wiele mnie nauczyła i jestem bardzo jej za to wdzięczna. Nie należy do tych koni,które się od razu przytulają do człowieka. Ona najpierw musi poznać swojego jeźdźca. Na początku w ogóle nie pozwala mi się dotykać do główki,a teraz.. sama się przytula i domaga się głaskania. Ogólnie mówiąc kochany konik;**
A dzisiaj pokonała samą siebie.. trener miał balonik bo leżał gdzieś na polu,a ta jak go zobaczyła to nie dość,że trener stał od niej z tym balonem 15m dalej to ona tam gdzie był trener chodziła jak na szpilkach bo balony są straszne i pożerają konie 😵 😂 a później przestraszyła się kota bo bawił się w kącie ujeżdżalni plandeką z której robimy rów 😂
wątek zamknięty
Bush - a czyj Walor jest/kto go jeździ teraz? Bo faktycznie zmienił się niesamowicie 🙂
wątek zamknięty
Bush wyglądacie świetnie 😀
My po wakacjach wróciłyśmy do domu i znów zaczynamy trening.
wątek zamknięty
busch no proszę, proszę, wygląda super! nie do uwierzenia że to ten sam koń!
caro Twój Gniady to nawet na padok w pełnej elegancji 😀
Może trochę w cieniu busch napiszę: czy to jest już postęp, jeśli dzisiejsza jazda była taka że tylko olać temat, a ja prawie dzielnie <prawie robi wielką różnicę> męczyłam owego Kucyka, mimo że chciało mi się płakać i od razu rzucić wodze? Jeździłam póki nie było dobrze <względnie chociaż>, podobno było widać zacięcie i u mnie, i u niego <zapewne każde chciało postawić na swoim>, no ale jakoś tam zakończyliśmy, nawet nie okazywałam mojego wkurzenia, nie licząc paru przekleństw wymamrotanych pod nosem 😁
wątek zamknięty
Busch, niesamowite!
Caro, ach ta biel 😀
wątek zamknięty
caro, mniam !!!
A ja dzisiaj myslalam, ze sie poplacze. Paczusiowi cos strzelilo do lba i nie zdolalam go utrzymac. Bryk, bryk.... i w dluga. I noga zaczela bolec. 😕 😕
Z panem ogierkiem na pocieszenie i odprezenie galopnelismy sie po torze wyscigowym.
wątek zamknięty
O cholera... Z tymi zwierzakami to już coś jest, ech....
wątek zamknięty
Klami, oj.. ja miałam to samo. Jutro na pewno mu przejdzie 😉
wątek zamknięty
bush fajowo masz, bardzo fajowo 🙂 oby tak dalej
caro widzę, że ful wypas 😉
ja dzisiaj dla odmiany miałam bardzo bardzo miłą jazdę, konisia była przyjemna i się starała, ja też 😀
wątek zamknięty
quanta - nic nie widziałam 😡 ! Busch, lump z lasu i talent? 😵 To jest chyba dobitny dowód na to, że świat ostatecznie i nieodwołalnie zwiariował 😲
milusia, caroline, pandurska, deborah, Gillian, mara, lov, Gosia, Zatonia - :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: 😡 😡 😡 Weeźcie, aż się głupio czuję wywołując takie zbiorowe re-voltowe poruszenie 😀 .
strzyga- wiem 😀
caroline- ojej, kasza taki oficjalny nawet puszczony luzem na padoku? 😉 Wygląda bombowo, tylko pewnie prania masz na każdy dzień tygodnia aż nadto 😂
lov- to super, mobilizacja jest pierwszym krokiem do sukcesu 😉
aquarius - na pewno założę skarpetkę, będę ją ściągać tylko na czworobok 😜 Chociaż moje starty to na razie odległa i mglista przyszłość - nie to, żebym nie chciała. Wręcz przeciwnie 😉
Anaa- wolałabym się nie uzewnętrzniać aż tak na forum. Koń niestety znowu na sprzedaż- szkoda, bo w sumie bardzo fajny z niego zwierz 🙁
wątek zamknięty
bush - spoko 🙂 szkoda, że na sprzedaż... choć w sumie - może komuś się właśnie 'trafi' 🙂
wątek zamknięty
To jeszcze Kucyk ze swoją Siwą towarzyszką <swoją drogą, pamiętacie ją jeszcze? 😉>
wątek zamknięty
Bush ❗r-e-w-e-l-a-c-j-a 😵 👍 😅 🤔zczeka:
wątek zamknięty
Eee, ja wciąż wierzę że Busch znalazła dwa podobne kasztany i nas zdjęciami różnych koni raczy 😁
A tak na serio to duży szacun 👍
😀
wątek zamknięty
dziewczyny tydzień przerwy w czytaniu i niestety nie jestem w stanie nadrobić zaległości
Jednak bush- rewelacja i zmiana ogromna.Tylko pozazdrościć talentu 😵
wątek zamknięty
Lov, Gosia, Klami, Zatonia, busch - dzieki 😉 na biało, bo puszczam go od razu po jezdzie - ściągam siodło i ogłowie przy padoku - niech chociaż tyle chłopak ma z życia, ze chociaz na chwilę ma trochę wolności i swobodnego tarzania - dlatego szkoda mi czasu na "przebieranie" go 😉 poza tym - "rozebranego" całkiem też nie puszczę, a owijki po jeździe i tak nadawały się tylko do prania - więc tak jest mi najwygodniej 🙂
busch, no niestety, jakos tak to "zorganizowałam", ze pralka to mój najbardziej eksploatowany sprzęt gospodarstwa domowego 😉 ale jakoś dajemy radę 😉
busch, skoro quanta napisała, to co napisała, to zazdroszczę, podziwiam i gratuluję ci jednoczesnie. no i trzymam kciuki za zawody i dalszy rozwój. czapki z głów!
wątek zamknięty
zdjęcia z serii "kacowa niedziela"

Chłopaki kochają taką pracę! 🙂😉
wątek zamknięty
kara z tylu widze hale?
wątek zamknięty
tiaaaaaa, na siano 🙂
wątek zamknięty
w ogole nie do jazdy? konieczeni musicie wpasc do nas w odwiedziny!
duze macie wybiegi?
wątek zamknięty
Bushoczywiscie dolaczam sie do ochow i achow, brawo! a jak Cie siostra ubrala to juz w ogole wygladaliscie z koniem full profi 🙂
u nas nieciekawie... znalazlam u Gilka nakostniaka na rysiku, wiec mamy areszt w boksie na 2 tygodnie i walczymy z wrogiem. tym razem wiec to ja musze poprosic o KRowe kciuki!
ehh a mielismy ambitne wakacyjne treningowe plany... 🙄
jeden plus, ze mi sie kon moze troszke tluszczem obleje przez ten czas.
wątek zamknięty
niestety nie mam czasu przeczytac wysztskiego, bo komputer zepsuty i tylko chwile doskoczylam do lapka, ale obiecuje ze nadrobie.
szybka relacja z zawodow.
jestem bardzo zadowolona. w LL udalo nam sie nawet zdobyc 6 miejsce na jakies 60 przejazdow 😉
no a pierwsza L.... rewelacyjnie!! 1 zrzutka z mojej winy, na pierwszej przeszkodzie, a tak to poprostu bajka 😉 jestem mega zadowolona i dumna z rudej. jak dostane zdjecia to wrzuce. a tymczasem pozdrawiam z Ruda :*
wątek zamknięty
Losia, bardzo ładnie. Gratulacje!
wątek zamknięty
Losia, super 🙂 oby tak dalej! czekam na zdjecia 🙂
Klami, trzymam kciuki zeby chwilowa niesubordynacja przeszla 'bez echa'
kujka, a ten nakostniak uciska sciegno? kuleje gilek? przeswietlalas? my od pol roku zyjemy z takim draniem i generalnie w zyciu nie przeszkadza- wlasnie mam zamiar drugi raz go radiolem nastraszyc- po pierwszej kuracji wyraznie zmalal 🙂
wątek zamknięty
kara107, konie też jakieś skacowane 😁
wątek zamknięty
kujka, ech, no ztymi końmi to jak nie urok, to... ból głowy 😉 Trzymcie się jakoś...
My z kolei mamy najnowszy pomysł - kaszel. Był dziś wet, orzekł podrażnienie dróg oddechowych kurzem, sianem itp, zalecił wietrzenie, jazdy, wydał leki za 500 zł 😵
W weekend zawody chciałam jechać, jeśli będzie poprawa, to jadę, jeśli nie, to - cóż, następnym razem 🙄
wątek zamknięty
aj, dzisiaj miałam świetną jazdę! od jakiegoś czasy tylko w głowie mi tereny i dość często jeździmy z koleżanką, ale ile można? dzisiaj zostałyśmy na ujeżdżalni i wsiadłam w ujeżdzeniówke... a później okazało, że zaczynamy z Pamirem odrywać się od ziemi, na krótko, bo na krótko, ale zawsze coś ;] całkiem dobrze nam szło, dużo lepiej niż przed kontuzją, bez czegoś w stylu 'ooo, przeszkoda, dawaj szybko lecim', tylko koninka dawała się naprowadzić sama, ładnym tempem, a ja, według osób widzących to, całkiem fajnie wyglądałam, a skakaliśmy boskie 30-40cm ;] a ostatni raz poważnie skakałam koło 3,4 lat temu, później tylko tak raz na jakiś czas, sama dla siebie, bez trenera i na koniach które nie potrafiły skakać i na moim zwariowanym kucyku kilka razy, więc tyle co nic.
ogólnie jestem mega zadowolona z konia, z siebie mniej, bo kilka razy trochę dałam ciała, ale obiecuje - poprawię się i w czwartek może będą jakieś zdjęcia z kolejnej jazdy na placu i kilka hopsów ;]
wątek zamknięty
😅 zakochalam sie! w koniu znajomej! 5 latek pod 180 w klebie kwpn po prostu bajka 😜 w klusie sam po prostu plynie, a galop brak slow! taki pod gorke, ze nie wiedzialam co sie dzieje 😜 ale mi nie potrzebny 3 kon i nie stac mnie na utrzymanie wiekszej ilosci, a szkoda bo na sprzedaz 😜
wątek zamknięty
kujka, Maleństwo, trzymam kciuki, mooocno! :przytul:
margaritka, pokaż ślicznotkę 👀
Nirv, no to gratki 😉
Losia brawo 😅
Sierra, Burza, co tam u Was?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.