zawody dające naprawdę duży znak zapytania, co to sensu kolejnego przyjazdu...45 minutowe czekanie na słońcu z rozprężonym koniem to naprawdę grube nieporozumienie. 😤 ps. G. dzięki za zdjęcia, szkoda tylko,że nie oddają one parodystyczno-żartobliwego charakteru tego przejazdu...a zwłaszcza rozprężenia 😉
Gratulacje dla wszystkich forumowiczów - także tych ukrytych za dzisiejsze przejazdy....szczególnie dla tych,którzy w poszczególnych rundach zdobyli puchary w UJEŻDŻANIU 🏇 🤣
widziałam:wrotka 😵,Luzi,Quaide,Rewir konno,a na nogach Chonsu i Madź ...przez was wsiadłam na konia dopiero o 20. 🏇
Gosia, trzeba było wczesniej krzyczeć i się umówić !! 😀 Ja w sumie zostałam tam zaciągnięta siłą, przez Madźź właśnie, bo wcale nie miałam tego w planach 🤣 Ale dzięki temu rewir ma piekną i na pewno oryginalną fotkę😉
to jest jakaś komedia nagle owczarnia sie obudziła ze ich zawody do kalendarza były wpisan haha bądz tu madrym i zaplanuj sobie starty hahaha powinni kary nakładać za takie rzeczy.
strzygo ja bede jechac do nowecina tylko jeszcze nie wiem jak to trener logistycznie zaplanuje, ale bede Cie mieć na uwadze 😉