też sie zdziwiłam, ale akurat mieli kask w bardzo atrakcyjnej cenie, ehh ja głupia, ale będę z nimi walczyć.
Korsik i z tym nr na pocztę iść sprawdzić co sie stało z paczka tak?
Na poczcie reklamowac przesyłkę można dopiero po 14 dniach.
I musi to zrobić nadawca.
Radziłabym jednak przejść się na pocztę i sprawdzić czy paczka na ciebie nie czeka.
Listonosze lubią "zapomnieć" zostawić awizo.
wydaje mi się, że kiedyś podawłam mamie numer paczki i Ona szła na pocztę, podawała go pani i wiadomo bylo czy paczka jest czy nie (chyba)
ode mnie duży plus dla okser.pl 🙂
zamówienie złożone w niedzielę, a paczkę przed chwilą przyniósł listonosz
no i proszę a jednak oszust, potwierdzenia nadania wcale mi nie wysłano, a dziś Pan łaskawy nawet nie odbierał telefonów. Gdzie proponujecie zgłosić takie oszustwo? policja, inspekcja handlowa? nie daruje im moich 250 zł - odnosi się do karo-konie
btw wielki plus dla galopady, błyskawiczna wysyłka.
Ktoś wie ile dni jest na zwrot w OKSER??
Z tego co sie doczytalam to 14 dni, tu jest wszystko napisane
http://www.okser.pl/sklep/zwroty_i_reklamacje.php
a moja paczka z czarpaki.pl tym razem w ogole nie przyszla...
Mega PLUS dla EQUI STORE - wczoraj zamówiłam, dzisiaj dostałam (przesyłka zwykła, realizowana przez Pocztę Polską dla której także plus - oby tak dalej)
no i proszę a jednak oszust, potwierdzenia nadania wcale mi nie wysłano, a dziś Pan łaskawy nawet nie odbierał telefonów. Gdzie proponujecie zgłosić takie oszustwo? policja, inspekcja handlowa? nie daruje im moich 250 zł - odnosi się do karo-konie
btw wielki plus dla galopady, błyskawiczna wysyłka.
Zgłoś to jak najszybciej na policję.
czy ktos kupowal w tym sklepie hipikar
http://sinner.sold.pl/ ?
czy widzicie, gdzies na tej stronie kontakt, bo nie umie znalezc
aaaa nie kupuj tam nic!!!
kontakt- porażka...
zamówilam derke w lutym - odpisali ze zamówienie przyjete do realizacji - mamy sierpień i żadnego oddzewu- ten sklep jest chyba wogóle martwy- zwłaszcza ze zakladka KONTAKT zniknęła...
pisałam wiele razy do kwietnia- potem olałam ich...
na szczescie nie zrobilam przelewu bo pewnie nie zobaczyłabym juz moich 300 zł...
dzieki za odpowiedz
dobrze, ze jeszcze nie zamowilam
Wlasnie zlozylam zamowienie w animalii. I teraz moje pytanie, czy trzymaja sie tych terminow realizacji podanych przy kazdym produkcie??
roznie- ja na pasze czekalam za dlugo mimo, ze bylo napisane chyba 14 dnialbo i krocej..czekalam ponad 3 tygodnie.
Ja z animalii jestem zawsze zadowolona.
Za pierwszym razem czekałam 1 dzien dłuzej, ale zostałam poinformowana wcześniej, że dostawca się spóźnia i kiedy najparwdopodobniej będzie - więc luz.
Kolejny raz przesyłka była u mnie trzeciego dnia po zlozeniu zamówienia, mimo że termin realizacji był 3-5dni (czyli w sumie dzień wcześniej),
a ostatnio dostałam wszystko równo w terminie 🙂
Podoba mi się bardzo, że można na bieżąco śledzić na jakim etapie jest kompletowanie zamówienia.
Ktoś zamawiał jakiś sprzęt z
www.amigo-konie.pl ?
Krążą o tym sklepie różne opowieści, a nadziać się nie chciałabym...
zamawiałam- wszystko idealnie🙂 towar taki jak trzeba, db zapakowany i przesyłka błysk
Tu również zamawiałam i byłam równie zadowolona 😉 kupowałam komplet szczotek za nieco ponad 100 zł, zrealizowali w dwa dni, trzeciego szczoty były już u mnie😉
ja też zamawiałam i to niejednokrotnie. Zawsze wszystko było ok, szybka przesyłka i towar taki jak zamawiałam.
+ dla animalii.pl
Coprawda dwa dni sie opoznili bo jednego produktu brakowało.
A tak to zawsze bezproblemowo. 😉
Ja z amigo również mam pozytywne skojarzenia.
nie chce się mi wertoać tych 26 stron , czy sklep apollosa już nie istnieje?
Polecam amigo-konie.pl i okser.pl rewelacyjna obsługa, ekspresowa przesyłka! Jeszcze nigdy się nie nacięłam a zależało mi na czasie zwłaszcza jak zamawiałam coś przed zawodami.
Wielkie plusy dla sklepów
+ Pasi- Konik
+ Koński Świat
Super kontakt mailowy, bardzo szybka dostawa.
a jak wygląda sprawa z gnl.pl ??
wszystkie produkty, które zamówiłam miały termin 10 - 14 dni - zamówienie przyjęte do realizacji.
Orientuje się ktoś czy przesyłka dojdzie przed, w czy po terminie ??
dla [b]amigo-konie.pl [/b]i trok.pl wielki PLUS
dotychczas tam zamawiałam i wszystko ok + szybka przesyłka 😀
Blondyna, a z gnl to różnie, bardzooo różnie.
Czasami nawet wcześniej, czasami dużoo później zależy z jakiej hurtowni idzie produkt.
Blondyna, jak miałam produkty do 14 dni to zawsze się mieścili w terminie
equishop + Mega plus po prostu. Zdecydowanie moj ulubiony sklep. Obluga, kontakt, szybkosc. Super po prostu. Nigdy sie nie zawiodlam.
Aktualnie czekam na zamowienia z amigo, animalii i kolejne z equishopu, zobaczymy.