Bryczesy
mindgame, dzięki 🙂 a czym się różnią te performance od sport i classic? Nigdzie nie umiem znaleźć tej informacji na stronie...
Napisałam do producenta, ale odpowiedź niewiele mi mowi... 😅
"modele Classic, Sport i Cargo są wykonane z nieco twardszego materiału, o czym warto pamiętać"
A te Zaczess nie zimowe ktoś ma i poleca? Ja generalnie szukam czegos z zamkiem, nie legginsów, te na ich stronie wyglądają w miarę spoko...
Ja już poleciałam i nadam polecam ZacZess Bombay
faith, dzięki 🙂 chyba w takim razie zamowie 🙂
faith, a powiedz jeszcze - jaki masz rozmiar tych Bombay? Jestem w pasie na granicy między M a L i się mocno waham, w biodrach z kolei jest w połowie rozmiaru M i to mimo, że mam je raczej duże... niby piszą, że jak się waha między rozmiarami, to żeby wziąć ten mniejszy, ale nie wiem - z Pikeura mialam teraz rozmiar 80 i są już przymałe w pasie, raczej już przechodzę ogolnie na spodnie w rozmiarze L np.dresowe czy legginsy.. 🤔
Taki jak noszę normalne ciuchy, ale są miękkie i rozciągliwe wiec prędzej mniejsze niż większe.
malaga, ja jestem L/XL i w Lki Bombay weszłam na luzie
faith, Zuzu - dzięki Dziewczyny 😚
A ktoś ma białe bryczesy z Temu/shein? 😺 prześwitują ? Widać cellu?🙈
ja mam takie, minimalnie prześwitują, ale nakładam pod nie cielistą bieliznę i są ok
Przyszly w końcu moje ZacZesssy i byly super (jakie cienkie!!!), ale jednak za małe w pasie 🙁 Także musiałam wymienić na L i znow musze czekac...
Zakupiłam te rajtki zielone z temu (za 39 zł to grzech nie wziąć) i całkiem spoko, cienkie dość, ale nie jakieś liche. Fajne, również polecam. Nawet jak pół roku wytrzymają, to za 40 zł mają prawo :P Z minusów - jedyna kieszonka to mała z boku, telefon jako tako się mieści, ale nie żeby jakoś komfortowo niestety.
kamcia665, - podlinkujesz jak jesteś w stanie?
Ewentualnie czy ktoś widział legginsy z wysokim stanem, kremowe lub białe tak do 200zł? Nie muszą być nie wiadomo jakiej jakości, byle mi całkiem nie prześwitywały.
keirashara, zerknij na temu
Naciau, - nie używam 🙈 trochę się łamie w tej kwestii dla gaci na raz, ale mam lekką zgagę jak myślę o korzystaniu z tego typu platform.
z drugiej strony firmy od bryczesów szyja je za tyle samo w tych samych miejsach po czym dorzucaja swoja naszywke i 500% przebitke cen. za dokladnie ten sam material, jakosc i tak samo wykorzystuja tania sile robocza.
Tez mialam moralnie problem z temu, ale patrzac jak z nas zdzieraja kase producenci jezdzieccy to mi troche przeszlo.
a bryczesy z temu naprawde sa fajnej jakosci, nic nie smierdzi, nie odbarwia sie, wygodne, rozciagliwe. i za ok 100 zl.
keirashara, ja tylko używam, jak zamawiam gatki😆
Remson, - z jednej strony tak, z drugiej przy imporcie dużym i na firmę jednak trzeba zachować pewne normy (choćby dla barwników i ich toksyczności). No i nikt nie będzie sobie swobodnie handlował moimi danymi osobistymi, danymi karty itd jak kupię w sklepie stacjonarnym czy internetowym w Europie.
Naciau, - właśnie też rozważam złamanie się, choć bardzo konsekwentnie wywalałam wszystkie shein, temu itd z mojego seo i reklam, które mi się wyświetlają. No nie chce tego wspierać, mam taki ból o to, że ludzie kupują tani shit i w końcu zginiemy pod wałami śmieci.
Remson, i tak i nie.
Wiel firm robi jednak własne projeky, w róznym zakresie, od kolorów, przez nitki i formy.
Po drugie na rynek europejski ma inne wymogi. I waśnie toksyczność abrwników i powłok.
A także często trwalość materiału.
keirashara, no ja miałam kradzież z karty środków po zakupie biletów w Ryanair. Także ten... Na temu płace blikiem.
Akurat Temu chyba nawet wielokrotnie zdjęto z play store/apple store dzięki wielu kontrowersjom nt. bezpieczeństwa i gromadzenia danych a także wprowadzania malware/spyware w urządzenia instalując ich apke więc no ...
donkeyboy, nie temu tylko shoppee, które dzięki temu w ogóle przestało funkcjonować
Facella, zdjęli i Temu w przeszłości
https://www.pcmag.com/news/arkansas-sues-temu-claims-chinese-shopping-app-is-malware#:~:text=To%20support%20the%20allegations%2C%20the,of%20Use%20and%20Privacy%20Policy.
Ale na Temu można kupić bez ściągania apki, czy zakładania konta, zapłacić przez bramkę płatniczą, czy blikiem.
zembria, - jak? Wymusza na mnie pobranie apki jak chce wejść w ofertę.
ja z kompa kupuje na Temu normalnie przez bramke płatniczą
keirashara, w telefonie tak, ale normalnie jak na kompie wejdziesz, to sklep jak każdy inny.
faith, A te ZacZess Bombay to są takie cieńsze letnie czy standardowe w swej grubości i rozciągliwości? W porównaniu do np. MD?
Sa bardzo specyficzne - materiał jest mięsisty, ale bardzo lekki i przyjemny, trochę jak pianka w dodatku, ale bardziej miękka i elastyczna.
Daleko im do legginsów.
W ogóle nie brałam pod uwagę, że można coś zamówić z komputera 🤣 ja się patrzę w laptopa w pracy, to w domu mam silną niechęć do tego.
Dzięki, obczaję 🙂 a jakby ktoś rzucił sprawdzonym linkiem to też nie pogardzę w sumie.
edit: a legginsy start ktoś może ma? spoko? bo widzę w całkiem niezłej cenie