Dobra, teraz mam na dole. Ja nie mogę, co za zbędne utrudnienie.
flygirl, ah bo Ty pewnie na telefonie? Ja na komputerze normalnie jak klikam słowo "Forum" to przenosi mnie na główną stronę forum 🙁
poprawione - teraz klikanie w logo na forum przenosi na główną forum, a w pozostałej czesci serwisu na strone główną serwisu
quantanamera, niestety nie działa. Nadal przenosi do ogłoszeń.
I coś się porobiło z dodawaniem załączników, żadnym sposobem nie dodają się zdjęcia.
Czy mi się wydaje czy wcześniej przy otwieraniu wątku nie było tego koszmarnego przewijania automatycznego widocznego na dół tylko od razu się otwierało na nieprzeczytanych postach?
magda, nie było. Forum przeszło jakiś drobny update, który rozwalił to co działało, ale za to nie dodał żadnych funkcjonalnych nowości 🤣
Eh to ja wnoszę o likwidację tego przewijania, bo tylko oczy bolą
W temacie tego przewijania - to chodzi o to, że po wejściu w wątek, ekran zamiast pojawić się np na 20 poście, pojawia się na górze i przewija się samoczynnie w dół? W jakiej przeglądarce to występuje? Na komputerze czy na telefonie?
Mam tak na telefonie.
Przeglądarka - chrome.
Na komputerze (również Chrome), dzieje się tak samo
root, telefon, android, przeglądarka Brave (chromium) to samo. Chociaż mi nie przeszkadza to przewijanie do najnowszej wiadomości.
Za to dalej klikanie w logo z poziomu wątku przenosi na główną stronę ogłoszeń 🙄
OK, zlokalizowałem problem i powinno teraz przeskakiwać do wybranego postu dużo szybciej, bez przewijania
Fakt, nie przewija teraz.
root, oo i klikanie logo z poziomu wątku przenosi na stronę główną forum jak dawniej! Dzięki!