zembria, czapraki polecam mam dwa i zachowują się bardzo spoko. Ja sporo zamawiam od nich i połowę wypróbowałam. Ciesze się że zmienili bo mam na co "zbierać" znowu. ja to traktuje na zasadzie mieć a nie mieć 😉
W HRSFeed -10% na dowolny mesz. kod: mesz10
Cześć 🙂 ją gdzieś jakieś promki albo kody na Foran i/albo pasze z Nuba?
Orientuje się ktoś gdzie najtaniej kupię MEBIO Biocell probiotyk? Taki zielony, zależy mi na tym 5kg opakowaniu. No i żeby nie trzeba było czekać 2 tygodnie na paczkę, potrzebuję na cito.🌷
Sarenka, na stronie hippovet powinny wchodzić kody ambasadorskie na -10%, wysyłka za free.
Fokusowa, czyli jakie? Magnez bym wzięła 🙂
jakiś kod do Bergo 🌻 GIRLPOWER już nie działa
Iskra de Baleron, kody wchodzą tylko na Mebio i Hippovet Pharmacy. Aleksa10, Michalina10, Jarek10, wszyscy co z hippovetem współpracują to ich imię i 10 daje 10% rabatu na wymienione wyżej firmy.
Fokusowa, o wow, a do kiedy jest ta promocja ważna? Mega 😍
Perlica, To na stałe jest.
Fokusowa, rabat owszem dziala, ale darmowa wysylka juz nie 😔
Olimpia190, darmowa wysyłka dotyczyła konkretnie Biocellu, o który było pytanie wcześniej.
Fokusowa, te slowa klucze „darmowa wysylka” 😜
Fokusowa, dzięki za kody do hippovetu 💐
Zakupy poczynione 😀
Fajne promki na Ps of Sweden na zestawy. Czapraki z owijkami albo nausznikami -70% nawet.
Wzięłam 3 velvety... 🙈🙉🙊
"WIOSNA" do Bergo na min. -15% 😁
zembria, DJka, obie macie na sumieniu mój portfel 🤡
espana, I dobrze! Nie jest mi przykro nic, a nic 😅
a ktoś będzie zamawiał z ps of sweden te komplety?
dariamajka, ja zamówiłam wczoraj 2 - ujeżdżeniowy i skokowy z tej serii dazzling 🙊
Powiedzcie, że PS of Sweden robi duuuuuuuże uszy 🙏
Espana, nie robi, mój arab nosi Full, bo w Cob się nie zmieścił. A XFull nie mają... Strasznie dziwna ta rozmiarówka.
Też zamówiłam Dazzling. 😅
Sivrite, o nie 😱 no trudno, najwyżej będę mieć do sprzedania uszy w kolorze Mystique Green i Lacquered Black 😩
edit. chyba, że Argo nie będzie miał nic przeciwko, jak trochę amputujemy te ośle uszyska 👀
kurdę bo mnie ten srebrny komplet jakoś przyciąga 🤣😅
dariamajka, będziesz żałować, jak się wyprzeda, a nie klikniesz 👿👿👿
Wszyscy trochę cisnęli na tę kolekcję jak wyszła, że jarmark i obciach, a ja sobie też różowy od razu upatrzyłam i czekałam. I kij mnie cudze opinie, mam do tego różowe ogłowie. 😆
Sivrite, Ja zawsze piałam, że velwety to mi się nie podobają... 3 wzięłam 🤣
zembria, hahahaha złoto 🤣🤣🤣