Bryczesy

Ach,ale ja chcę jeansowe. Mogą być bryczesy albo legginsy ale koniecznie jeansowe. Innych mam sporo. Dlatego mi wpadły w oko te elty, bo jeansowych jest serio mało, wszystko teraz to taki cienki materiał, który ja toleruje tylko latem.
epk, to zerkij na Premier Equine. Mam co prawda zwykłe a nie jeansowe ale bardzo porządne bryczesy. https://horse-trade.pl/pl/p/Bryczesy-PREMIER-EQUINE-Gina-Full-Seat/7526
Zuzu., tak to w razie czego mam w zanadrzu - chciałam jednak kupić w PL jakby rozmiar nie podpasował a po ostatniej wtopie z oficerkami - trochę się boję.
Ich bryczesy trzymają rozmiar?
epk, tak, nie są to takie rajstopy rozciągliwe jak Psos ale rozmiar jest ok
epk, jak szukasz prawdziwej cebuli i nie masz dylematów moralnych to polecam te z temu 😅 sa genialne, jakościowo top, a jak sie poczeka na promkę to da sie je zanabyć za mniej niz 60 pln. Ja mam np. Takie https://share.temu.com/BqRgrzsYaBA

P.s Przepraszam, dopiero mi odswieżylo dalsza czesc konwersacji, widze już ze szukasz jeansowych 🙂
zembria   Nowe forum, nowy avatar.
05 marca 2025 15:29
azzawa, A jest tam opcja "za pobraniem"? Fajne te bryczki.
zembria, za pobraniem się nie da, ale gacie polecam bardzo, jakościowo lepsze niż PSoS Juliette, a podobne.
zembria, ja zawsze blikiem płaciłam. nigdy nie mialam problemu żeby coś nie doszło, albo doszło nie takie jak miało być 🙂
epk, Ja z jeansowych elastycznych mam
B/vertigo elle. Druga skóra. Jak 36 zrobiło się za ciasne to kupiłam 38. Uwielbiam.
Mam też hv polo ale te mocno sztywne
dzikadermi, a ten lej w B/vertigo elle się jakoś "mocno" klei? Czy właśnie niekoniecznie?
Sankaritarina, moim zdaniem właśnie słabo, kupiłam zimówki i no pod tym względem nie jestem zadowolona. Ale może mam inny model.
Sankaritarina, dziś wsiądę i skupię się na leju. Bo on nie jest wybitnie klejący ale chyba właśnie jest taki idealny jak dla mnie. Kiedy ma to trzyma ale jednak daje swobodę
zembria   Nowe forum, nowy avatar.
06 marca 2025 09:24
I namówiły 😅
epk ja mam do zbycia HKM summer denim jeans, r. 38
zembria, dzięki, pewnie z bryczesami będzie to samo, szkoda bo potrzebuję coś na teraz niedrogiego.
epk, ja z tanich bryczków polecam horse enjoy.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się