Lanka_Cathar, zapytaj na FB Koniarze w UK, większa szansa na odzew 🙂 i podałabym jakieś największe miasto blisko bo Cambridgeshire małe nie jest
A najlepiej to napisać na regionalnej końskiej grupie po angielsku, wtedy odzew będzie największy możliwy 😀
Usagi, R+V, w zależności od wybranego rodzaju (samo OC czy też od operacji, padnięcia) i taryfy, jako przykład ubezp op:basis 25e, premium 65e, exzellent 115e.
https://www.ruv.de/tierversicherung/pferdeversicherung/pferdeversicherung-abschliessen/tarifierung/pferde-op-versicherung
Donkeyboy , granica Suffolk i Norfolk. Dzięki za trop, przekażę.💐
Iskra de Baleron, dziękuję 🌷 A miałaś już doświadczenie z nimi, gdy rzeczywiście coś się stało?
Wybrałam na szybko inne OC, które było wysoko w ocenach. Później gdzie indziej doczytałam się wielu słabych opinii, ale tak sobie myślę, że chyba każdy ubezpieczyciel ma słabe opinie 🙈
Od operacji przysiądę sobie później i na spokojnie czegoś poszukam i porównam, aczkolwiek jeżeli ktoś jeszcze ma coś sprawdzonego, to będę wdzięczna za info 🙂
Czesc 🙂
Mamy tutaj kogos z okolic Kolonii lub Bonn? Albo NRW.
My aktualnie stoimy w Rheinbach
Mysle ze, fajnie bylo by sie spotkac pogadac „jak to tutaj w niemczech jest“.
Mam nadzieje ze nie jestem tu sama 🙂
Jus_tyna, ja jestem w NRW. Jak coś zapraszam na priv, chętnie wymienię się doświadczeniami. 🙂
Jus_tyna, cześć, podpinam się pod pytanie, ale inne okolice - Kilonia/Lubeka, jest tu ktoś? Właśnie się tu przeprowadziłam i chętnie kogoś poznam 😊
Czy ktoś orientuje się co to za hodowla Harrington horses z UK? Bardzo ładne i skoczne mają konie na sprzedaż.
mindgame, to stajnia handlowa. nie moja działka, bo skoczki, ale mogę podpytać o opinie.
karolina_, jakbyś mogła to byłoby super