kącik skoków

Pracuje z dzieciakami sportowo i zawodowo (uczę w liceum) od paru lat - w momencie dojrzewania dzieciaki jeszcze rosną skokowo, co powoduje niekiedy brak ogarniecia "aktualnych" rozmiarów ciała (zahaczanie o framugi drzwi, potykanie się, "nieogarnięte" ruchy) - Hubert jeśli się nie mylę ma ok 13 w tym roku. Widuję go na DiMach regularnie i tak jak każdy, czasem jest w lepszej, czasem gorszej formie. Konkursy z oceną stylu jezdzi na poniżej 3,5 punkta, czyli dobrze wg sędziów. Czy Ci sędziowie nie znają się na ocenianiu, skoro wg internetowych znawców styl jazdy jest kiepski? 🤔
Pan Bober żyje nadal w poprzednim stuleciu tęskniąc za wynikami Kowalczyka na IO w Moskwie. Właśnie wdałam się z nim w polemikę pod jednym z postów na FB. Przymknęłabym oko, gdyby wypowiadał się pod swoim imieniem i nazwiskiem, ale reprezentując górnolotnie brzmiące "Polish Equestrian Team" gula mu skakała, że nagrody idą do Niemców, a drzewiej bywało...
espana, no właśnie, 'od lubiłam' tę stronę, bo nie toleruję czegoś takiego. Też prowadzę kilka stron na fb i nie wyobrażam sobie wyrażania na nich tak subiektywnych opinii. Totalne oderwanie od rzeczywistość. Celunowa, mam taki przypadek w domu, mój syn też lat 13 w ciągu 10 miesięcy urósł ponad 15 cm. To trudne dla dziecka. Obserwuję treningi MP z Hubertem na insta i fb, mam w stajni team kucykowy (cavaliadowy 😉) i wiem, ile te dzieci pracują na co dzień. I czym są dla nich konie. I uważam za wyjątkową podłość tego typu hejt.
Facella   Dawna re-volto wróć!
23 lutego 2025 23:08
Też odlubiłam PET odkąd trafił w ręce pana AB. Szkoda fajnego centrum rzetelnych informacji.
Tego posta nie widziałam i rzeczywiście jest to przegięcie.
anai, no dokładnie! Absolutnie publicznych atak na dziecko to jest najpodlejsza podłość. Ja mam u siebie dzieciaki startujące w MP. Mnóstwo roboty wkładają w jazdę, która nie zawsze niestety punktuje na zawodach - a to jest ten wycinek treningowy, który ogladaja inni :/ potem dorosły sje musi nawyginac, żeby dziecko nie straciło wiary w siebie, w proces i zaufania do trenera.
Żenująca sytuacja , gość się odkleił od życia
Gillian   four letter word
24 lutego 2025 09:30
Pan Bober to w ogóle jest uniwersum z zeszłego stulecia. Bardzo mnie zdziwił ten post, bardzo niskie zagranie. Nawet jeśli ma rację to atakowanie dziecka publicznie w internecie jest mało godne dorosłego człowieka.

A ten patencik też zniknął z forum na fb.
a8259de7-f5c5-4e83-b1c0-11acae98e2a3.jpeg a8259de7-f5c5-4e83-b1c0-11acae98e2a3.jpeg
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się