Melduje że COBy z Kentucky są takich samych wymiarów jak COBy z PSoS mówię o DL
infantil, - ślicznie Januszkowi w nich 😍
Też się nie mogę doczekać aż wrzucę na konia, ale póki co bujam się z grypą i ZNOWU nie jeżdżę 😤
keirashara, dzięki! mi też się mega podoba ten czaprak na Januszku. Jeszcze w tym słońcu takich ciepłych kolorów nabrał 😍
Zdrówka! I czekam na fresh szmatkę na Alutku! Ja mam jeszcze 2 zametkowane PSy, ale czekam z nimi na kolejny słoneczny dzień 😜
infantil, mega ładnie wygląda!
My nie czaprak, ale dralon eskadrona z kolekcji 2018. Od dawna się na niego czaiłam, ale nie byłam pewna rozmiaru 😉
IMG_20250213_090429.jpg
anai, - upolowanie szmatki na którą się trochę czekało zawsze jest mega przyjemne 😁 Kurcze, tęsknię za czasami, gdzie eskadron robił właśnie takie fajne rzeczy, nietypowe czasem, ale estetyczne.
Anky też puściło już zapowiedź kolekcji:
Screenshot_20250213_214047_Gmail.jpg
dzikadermi, wygląda super!
Wyskoczyło mi bardzo eleganckie nowe Anky, takie combo Kentucky z PS 😅 ale jak za 400 to chyba poczekam do promocji...
a chyba jutro ma być nowy Classic Sport
anky.jpg
dzikadermi, - kolor idealny na kasztana 😀
Pati2012, - ej ładny! Tylko jak za 400 to wolałabym kentucky, też poczekam do promocji. Szczególnie, że pady anky niestety jakościowo mnie nie zachwyciły (bardzo tracą wizualnie po praniu).
Elegancka ta Aneczka 👌
dzikadermi, Zielony na kasztana zawsze będzie ok 😁
Nowy eskadron. I znów wszystko już chyba było.
Na insta Pikeur Eskadron jest rolka zapowiadająca kolekcję.
Screenshot_20250227_222600_com.gbox.android_edit_137756553841407.jpg
Screenshot_20250227_222621.jpg
Nuuuuuda, to już było... absolutnie nie moje kolory.
Za to Pikeur ma śliczne kolory w nowej kolekcji, trochę liczyłam, że eskadron je powtórzy. No cóż, portfel się cieszy... albo w końcu kupię coś sobie 😂
anai, a mi się ten zielony i niebieski trochę podoba 😆
Ja team niebieski, więc mi też niebieski pasuje. Coral też, jestem ciekawa, jak wypadnie w porównaniu do starego coral fusion (czy jak się nazywał 😉).
Ja uwielbiam to kamyczkowe wykończenie 😍 Acz kolory takie se, nawet przy moim zamiłowaniu do zielonego i oliwkowego, to ten taki mdły się wydaje. Ciekawe jak na żywo, bo wiadomo jak z zieleniami na foto bywa.
Melduje, że całkiem przyjemny kolor ten niebieski nowy Eskadron 😉
IMG_1768.jpg
No kurde bardzo me gusta stypka 😉
Kuniaa, ty zakupoholiczko ty!
Bożuniu jaka piękna derka!
Mój pierwszy PD z Eskadrona i jakiś taki mały mam nadzieje że wcisnę go pod Luckiego 🙄
Kuniaa, Wciśniesz, mam to siodło i eskadronowy PD jest jak szyty pod nie 👌
Kuniaa, czekam na zdjęcia na modelu!
taki niby " niewinny kolor" a bardzo fajny.
Bardzo ładny ten niebieski, serio 😍
Kuniaa, piękna! I tak pasuje do gniadego!