... ślub :) ...
Przyłączę się do zachwytów 😉
Fotki jak dla mnie rewelacja.. Jedne z najlepszych jakie widziałam.. 🙂
Jeszcze raz dziękuję dziewczyny :kwiatek: Strasznie miło się to czyta mimo że to absolutnie nie moja zasługa że te zdjęcia są takie a nie inne 😉 ). Ale cieszę się że plener mieliśmy taki jak sobie wymarzyliśmy.
Przyznam że ogladam te zdjęcia codziennie 😡 Nawet to że na nich jestem mi nie przeszkadza 😁 bo ogólnie nie podobam się sobie na zdjęciach (i nie tylko).
To która teraz w kolejce do zaobrączkowania bo się zagubiłam????
poł godziny przed wyjazdem na wczasy służę:
2010:
Hermia - 12.06.2010
Opolanka - 14.08.2010
landi - 21.08.2010
Pigwa - 18.09 2010
Muffinka zdjęcia obłęd w ciapki 😜 Cyba sie uśmięchnę do Ciebie o nr tel do tego geniusza 👍
My dzisiaj prawdopodobnie się wybierzemy do kościoła zapytac o wolne terminy. Uparłam się na Kościół Wizytek na Krakowskim Przedmieściu 😎 Ten i tylko ten
Muffinka - zdjęcia przepiękne 💘
a ja już 2 tyg po ślubie i jeszcze sesji plenerowej nie miałam
jśli chodzi o kolejność to ja jestem dzisiaj 🙂
Stresik spory, są już pazurki i fryzura, czekam teraz na panią wizażystkę.
Jak na razie ciąg przygód - w zeszłą środę ja miałam wypadek samochodowy, auto do kasacji, a w tę środę teść skasował nam ślubną limuzynę i musimy jechać byle czym, co tam się znajdzie z innych aut, nie było już czasu na organizację... A dziś rano okazało się, że pani ze sklpu z garniakami nie odpięła tej przypinki z marynarki i musiał jechać....
Trzymajcie kciuki!
Trzymamy i czekamy na relacje :kwiatek:
Powodzenia!
Trzymamy kciuki!
Nic się nie martw, będzie dobrze 😉
Endurka, trzymam kciuki, będzie pięknie 🙂
Endurka - gratulacje jesteś już żonką 🙂
Muffinka, naprawdę świetna sesja, gratulacje! Ostatnio znajomy - fotograf ślubny - zrobił podobną sesję w porcie rzecznym we Wrocławiu. Fantastyczne zdjęcia wyszły, a w tle wielkie żurawie i hałdy piachu 🙂
Endurka, pokaż sukienkę 🙂
Endurka,
Gratulejszyns!!!! Czekamy na relacje
Laguna chyba chodziło Ci o PS, nie PB 😉 Btw zaczęłaś już coś działać w fotografii ślubnej? Masz już jakąś stronkę, portfolio? Szalenie jestem ciekawa 😉
Masz rację, literówka 😉
Jeszcze nic nie ruszyłam, bo mam tyle załatwiania w związku ze sprzedażą gospodarstwa, że nie mam na to czasu
Hermia- telefon znajomi podeślą mi w tygodniu
Ech i już po, nie ma przygotowań, aż nudno 🙂
Było cudownie, naprawdę wszystko pięknie się udało, pomimo kilku drobnych niedociągnięć - pomyłki sosów w menu weselnym, młodego dj-a, któremu nieco brakło doświadczenia w zabawianiu gości (kórzy mimo wszystko bawili się do 4) i mojej obrączki, która jest piękna, ale nie mogę jej zdjąć 😲
Zdjęć jeszcze nie mam, ale jak rozpoznaje styl, to odnoszę wrażenie, że mój fotograf może być też fotografem Muffinki 😎 Inicjały K.W. ?
Cały czas jestem jeszcze wykończona, ale szczęśliwa 🏇
Z 60 połówek wódki na 69 gości zostały 32 butelki, zostało też sporo wina i niewiele koniaku i ginu o dziwo.
Jak pogoda dopisze, to jutro plener...
gratulacje dziewczynki!! super wyglądałyście wszystkie🙂 mam pytanie do świeżych mężatek - W&W, cierpienie, Muffinka, Endurka (przepraszam jeśli kogoś pominęłam) tak pomijając tą całą otoczkę, biała suknia, wesele itp to czy znalazł się czas na refleksje? czy też zapomina się w tym całym zamieszaniu po co to wszystko? ciekawa jestem...
a w sobotę byłam na poprawinach poprawin poprawin u mojej siostry 😉 obrączki ich odparzają 😲
Diakon'ka emocje i refleksję są cały czas zwłaszcza podczas przysięgi i pierwszego tańca😀
[quote author=Diakon'ka link=topic=34.msg309939#msg309939 date=1249298885]
gratulacje dziewczynki!! super wyglądałyście wszystkie🙂 mam pytanie do świeżych mężatek - W&W, cierpienie, Muffinka, Endurka (przepraszam jeśli kogoś pominęłam) tak pomijając tą całą otoczkę, biała suknia, wesele itp to czy znalazł się czas na refleksje? czy też zapomina się w tym całym zamieszaniu po co to wszystko? ciekawa jestem...
a w sobotę byłam na poprawinach poprawin poprawin u mojej siostry 😉 obrączki ich odparzają 😲
[/quote]
oj tak były refleksje...przed...w czasie..i po
na koniec mszy jak siedzieliśmy w kościele i słuchaliśmy przepięknej pieśni w wykonaniu naszej chórzystki to sobie tak myślałam i aż mi łzy popłynęły ze szczęścia
a po poprawinach już w domku to z 2 godz płakałam ze wzruszenia czytając kartki z życzeniami i przypominając sobie o tym pięknym dniu.
Więc przypadek Endurki potwierdza moje spostrzeżenia, że wódki nie idzie na weselach tyle co kiedyś
Endurka nasz fotograf ma inne inicjały 😉
Diakonka oczywiście że były, tak jak pisze W&W u mnie szczególnie podczas przysięgi, a potem już p weselu 😉
Muffinko, w takim razie jeszcze jedno pytanko - gdzie znajduje się ten most kolejowy z Twojego pleneru?
Endurko gratuluje 💃 Cudownie że wyszło wszystko dobrze🙂
Siedząc przed ołtarzem miałam momenty ze łzy cisnęły mi sie do oczu, ale powstrzymywałam się tłumacząc sobie że tylko spokój mnie uratuje 😎 A tak naprawdę to to że znaleźliśmy sie 3 lata od zareczyn przed ołtarzem,że było tyle załatwiania, przekłądania, nerwów dało nam to tyle spokoju i pozwoliło odetchnąć że obeszło się bez łez.
Łzy mi lecą jak oglądam zdjęcia ze ślubu, jak widzę na nich wzruszenie rodziców i nasz
Jak by to ująć: WIECEJ ŚLUBÓW NIE BIORĘ i dziękuje Bogu że ten mam już za sobą.Nie wiem czy tylko ja odczuwam to jako ulgę 😂
Endurka to stary most kolejowy w Górze Kalwarii.
A mi powiedzcie jak było podczas sesji zdjęciowej? Krępowałyście się?
To ja się dopisuję do tego wątku całą gębą 🙂 Mamy zamówioną salę i kapelę na 21. sierpnia 2010 🙂
Co teraz załatwiać? Bo jestem całkiem zielona w tym temacie, a moi rodzice, póki co, przeżywają to bardziej niż ja 😁
Makrejsza GRATULACJE!!! 🙂
Do kościoła trza by było się wybrać 😉
JARA - my się nie krępowaliśmy 🙂 jak dla mnie to była świetna zabawa
Makrejsza - gratulacje - życzę mało nerwów w przygotowaniach 🙂
kolejne to fotograf i kamerzysta ( najlepsi mają szybko pozajmowane terminy ), później kościół i ustalenie godziny. My jak przyszliśmy do kościoła 9 miesięcy przed ślubem to ksiądz powiedział, że to o wiele za wcześnie.
A dziękuję, dziękuję za gratulacje 🙂
Myślałam, że rok to jest wystarczająco wcześnie na zamówienie sali, a tutaj się okazało, że ślub będzie na tydzień przed szóstą rocznicą naszego poznania, bo sala zajęta w wymarzonym terminie 👿 Cóż, bywa, life is brutal and full of zasadzkas 😉
No właśnie, u mnie ksiądz się pyta o to, czy kapela i sala są zarezerwowane, a potem umawia termin 😉 No, to teraz trzeba się zastanawiać nad tym fotografem i kamerzystą...
Muffinka, obłędna sesja 😍
Makrejsza gratulacje!! 🙂
A to video mnie rozłożyło na łopatki 😀