edzia69 właśnie nie pamiętam 🙄 Ale on skarogniady jest. Jak wróci małż to uzupełnie opis . Wiem tylko,że hodowli p. Bogajewicza i od Grenady o ile mnie pamięć nie myli 😡
Margaritka odezwij się kiedyś na gg ( 1324335) to poplotkujemy. Może da się coś wykombinować w sprawie Twojego młodego. Małż dziękuje za miłe przyjęcie Gagatka :kwiatek:
Co do siwków w chreczce - UUUUWIELBIAM , są cudne ! Najpiękniejsza maść u oo, zaraz po ciemnogniaych o odcieniu takim jak np. klacz Faza jeśli ktoś ją kojarzy. A może ktoś wie coś aktualnego o niej, może ktoś fotkę ma ?
Araby to wyjątkowa rasa koni. ;D Dzierżawie arabka od roku a nigdy nie miałam stycznosci z arabami i po kilku miesiącach zorientowałam sie ze całkiem inaczej pracuje sie z arabkiem. ;D
czy Marek Suliga ma coś do sprzedania to raczej nie, ale wiem, że przyjmuje araby do zajeżdżenia i "zrobienia" w stylu west (przepraszam za słownictwo)
Na wszystkim i niczym.. 😀 Do Mistrzostw Małopolski mam Atmę (wlkp), będę na niej startowała w rundzie P Potem zobaczymy 😉 Na jakiś czas będę miała kucyka oo/kn/fd też do jazdy 😀 Potem 2razy w tyg będę wsiadała na klacz znajomej, jeszcze mamy jednego interesującego hanowera... 😉 Zobaczymy. Wybrzydzać nie będę 🙂