PSY

Obecnie mam przerwę w agility, ale może będę w stanie pomóc.
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
01 stycznia 2025 00:35
Ja w prawdzie bezpośrednio nie siedzę, ale mogę podpytać ludzi czynnie startujących także jak coś to zapraszam 🙂
Bardzo mądrze napisane.
Od kilku miesiącu mieszka z nami Chihuahua mojej teściowej. Pies, który przez 6 lat był partnerem, dzieckiem, zabawką, przede wszystkim panem domu i nigdy psem. Pies, który został wybrany, bo jako jedyny z miotu nie przybiegł się przywitać, tylko taki biedny siedział w kącie. Włożyłam w niego już dużo pracy, ale to nigdy nie będzie normalny pies.
Wrzucam do wątku psiego, bo może więcej ludzi zagląda.
22 stycznia druga operacja. Pierwsza przebiegła super, a rehabilitacja przebiegała nadspodziewanie dobrze.
Suczka ma szansę na normalne poruszanie się, mimo słabego szczenięctwa.
Jeśli ktoś może wpłacić cokolwiek, to naprawdę warto, bo jest szansa na całkowite życie bez bólu u tej suni!

https://zrzutka.pl/arpm9c?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=sharing_button&fbclid=IwY2xjawGz0CpleHRuA2FlbQIxMQABHcEu_7_iq3RGpogMLWR-8zYdgPsScrJAW9VyUgTCmmPCUVFRjCMTt-YMsA_aem_UT49gYgmOWwbRm7XOwmpiA
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
17 stycznia 2025 09:44
Szukam hodowli lub posiadacza psa rasy shikoku.

Ktoś kogoś kojarzy? 😉
Lanka_Cathar   Farewell to the King...
17 stycznia 2025 09:57
JARA, https://akita.pl/contact/ . Ostatni ruch na FB w kwietniu 2024.
JARA Nie znam ich osobiście, ale kojarzę hodowlę Hajimari, są na fb. Widziałam też na wystawie pojedynczego shikoku własności innej osoby, ale nie wiem, czy mają hodowlę.
31 stycznia 2025 21:59
Dzięki za pomoc, jednak zostaje przy bullach 😁
Czy jest jakiś lokalizator, który jest mały? Nie chce całej obroży z nadajnikiem, myślałam nad airtagiem i najlepiej by mi odpowiadał, ale on właśnie jest dość spory. Może istnieje coś mniejszego, co bym mogła dopiąć do obroży?
tractive
05 lutego 2025 18:01
Jaka firma robi lekkie linki 5-10m?
madmaddie   Życie to jednak strata jest
05 lutego 2025 21:03
JARA, ja lubię najbardziej okrągłą biothane, dobrze mi się sprawdza przy różnych mniejszych psach i szczeniakach. Niestety jest droższa niż PCV. Ale firmy nie polecę, bo moja z drugiej ręki dawno temu
Perlica nie no, to duże jest. Ja bym chciała coś mniejszego nawet niż AirTag jeśli istnieje.
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
06 lutego 2025 07:01
JARA, ja mam z ACC DOG właśnie ze wspomianego przez Madmaddie biothanu (10 m, szerokość 9 mm) i jest leciutka, ale fakt faktem, że mam małego psa - stąd taka mikroszerokość. Niemniej myślę, że kierunek biothanu jest bardzo dobry. Co do samej linki ze wspomnianej przeze mnie firmy mam ją od września 2023, używana na tropienie więc bardzo często sunie po ziemi i asfalcie, plącze się po krzakach, obciera drzewa itd. i nadal wygląda jak nowa 🙂

Z kolei gdyby ktoś gdzieś widział promkę na OTOK, również 10 m i jak najlżejszy to chętnie przyjmę namiary 😉
flygirl raczej nic mniejszego nie istnieje. Ja mam tracactive i uważam że jest super, wielkość w niczym nie przeszkadza a mam małego psa
somebody, no dokładnie, tractive jest najmniejszy jaki znam.
09 lutego 2025 16:09
JARA, wyświetliła mi się, takiej używam https://4wild.eu/otok-biothane
Tylko chyba nie z tej firmy, wygląda jednak tak samo. Dla maluchów i szczeniaczków super, jest lekka jak piórko, nie plącze się mocno i nie haczy o środowisko
11 lutego 2025 15:38
Oo właśnie takie widziałam w naszym wrocławskim outlecie. Oglądałam je, ale nie wzięłam, bo trochę mnie te laczenia na termokurczliwe koszulki zniechęciło. Wydawało mi się mało trwałe.

Jakieś polacajki fajnych adresatek? 😁
12 lutego 2025 11:47
JARA, leonbergera na niej nie prowadzalam, ale młode onki i mnóstwo innych psów już tak i nic jej nie jest, mam ją już długo 🙂 Aura też z niej korzystała i papi belgowe znajomej
... trochę mnie te łączenia na termokurczliwe koszulki zniechęciło. Wydawało mi się mało trwałe.

JARA, bawiąc się linami czasem pod koszulkami ukrywam nieestetyczne łączenia, szczególnie jeśli zależy mi na niehaczeniu w tym miejscu
12 lutego 2025 20:28
Przekonaliście mnie 😁

Muszę powiedzieć, że 14 lat nie miałam szczeniaka i totalnie nie ogarniam tych wszystkich nowości 😅

Jestem na etapie szukania oleju z lososia i karmy. Glowa mi paruje 😅
Becia23   Permanent verbal diarrhoea
12 lutego 2025 23:29
JARA, czy Ziva odeszła za tęczowy most? 🙁

Bierzesz kolejnego bullka?
13 lutego 2025 08:01
JARA, olej Lunderland, Pokusa, Holista. Albo kapsulki z omega 3 z gamedoga albo z olimpu 😉
U mnie szczeniaka nie było krócej, ale też przeżyłam szok, jak zajrzałam do sklepu, a tam jogurt dla psa za miliony. Rynek oszalał!
madmaddie, w końskim sklepie kupisz patyk dla konia za miliony, także ten....
14 lutego 2025 03:15
Becia23, tak, Bu w październiku, w wieku 14 lat odeszła 😭

Miałam nie brać już kolejnego psa, ale okazało się życie bardzo przewrotne i od 3 tygodni mam MBT 😊
1000041501.jpg 1000041501.jpg
1000040557.jpg 1000040557.jpg
1000040452.jpg 1000040452.jpg
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się