Zapiaszczenie

[[a]]https://podkowa.eu/pl/p/Mieszanka-oczyszczajaco-odpiaszczajaca-%E2%80%94-granulat/644[[a]]
Na sucho to daje ale zgodnie z opisem bardzo pilnuje wtedy ile towarzysze piją w tej opisanej kuracji
Bo też mam korzonko wyjadaczy - po teście rękawiczki jest efekt więc chyba działa

Też używałam preparatu od pana Podkowy, z tym że jest problem z dostępnością - poluję na niego od jesieni i kicha. Musiałam kupić coś innego, żeby nie czekać z odpiaszczaniem...
A pisałaś do nich ? Ja właśnie kiedyy też polowałam to skontaktowałam się z nimi podali mi +/- termin kiedy będzie zawsze to bd jaki trop czy to jakaś długa luka w produkcji 🙂
Ja do nich chodzę z buta, bo są ulicę obok 🙂 i się dowiedziałam, że "czekają na surowce" i żeby się zapisać na powiadomienie mailowe 🙂
Polecacie coś na odpiaszczenie co nie jest ta bazie babki plesznik i nie trzeba podawać na mokro czy tylko to wchodzi w grę?
mariaantonina odpiaszczamy babką płesznik, teoretycznie można podawać też na sucho, ale osobiście nie polecam, może prowadzić do kolek.
możesz zapytać producentów któregoś gotowego preparatu w formie granulatu czy podanie na sucho będzie bezpieczne (np. hippovet i podkowa takie mają), ale nadal moim zdaniem bezpieczniej będzie na mokro.
mariaantonina, są odpiaszczacze w formie musli, ale każdy preparat będzie bazować na babce płesznik i jajowatej.
AnetaD, a iloma litrami wody zalewasz to 340 g? Nie wiem czy robić ,,glut” czy bardziej wodniste
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się