Na nie zawodach też, a już szczególnie jak płaci się gotówką 😉
A przy okazji Maciek jest przemiłym gościem 😀
Wiecie może, czy będą na cavaliadzie w Krakowie? Bo brzmi zachęcająco.....
wistra, będą!
Moja prywatna porada- jak chcesz szoping i pogadać itd. to celuj w czwartek/piątek.
W sobotę jest taki młyn, że nie ma jak często dobrze poświęcić czas klientowi.
O dziwo plus dla Equishop - spoko rabaty na preparaty Veredusa a paczka u mnie po 2 dniach 🙂
Alaska, - pewnie, że zgadnę 😉 Jak jasny brązowy zamszyk to na 100% ich produkcja, też je mam do chodzenia w cywilu.
keirashara, wrzucam fotę swoich, czy to one 😀 ?
20250204_075125.jpg
wistra, będą!
Moja prywatna porada- jak chcesz szoping i pogadać itd. to celuj w czwartek/piątek.
W sobotę jest taki młyn, że nie ma jak często dobrze poświęcić czas klientowi.
kotbury, damn.... akurat zmieniłam pracę i nie sądzę, bym dostała wolne czwartek lub piątek 😭
wistra, - to podskocz przed/po pracy? 😉 Ewentualnie jak w weekend to celuj w targi w godzinach popularnych konkursów, ludzi wciągnie na trybuny.
keirashara, coś wydumam 😉
Caball - super plus. "Swatchowe" doradztwo na FB top, derka zamówiona w weekend już dzisiaj rano w paczkomacie. I jest piękna 😍
La Sellerie de Mae - zamówiłam tydzień temu w czwartek dwie rzeczy z działu 24h, w poniedziałek było info, że mają poślizg z wysyłką, ale już dzisiaj dostałam paczkę, u nas idzie Inpostem. Wysyłka droga, ale te dwie rzeczy i tak wyszły sporo taniej niż w PL, chyba mogę polecić. 😀
Equestria.store - czy ktoś kupował i może potwierdzić że to legitny sklep?
faith, zamówiłam u nich siodło Acavallo (całe szczęście za pobraniem), czekałam pół roku (miało być w dwa tygodnie), napisałam, że chyba jajca sobie robią, a oni się zaczęli tłumaczyć, że producent nie produkuje już tych siodeł (plot twist - produkuje dalej) i rzekomo pisali maila w tej sprawie (nie pisali, bo sprawdziłam wszystkie maile, spamy itp).
Na instagramie kontakt sprawny, ale na tym się skończyło 😅
Edit. Zanim zamówiłam to do nich pisałam w sprawie tego siodła, czy będzie opcja zwrotu standardowo itp, mówili, że jak najbardziej, że siodło mi ściągną bez problemu. Do dziś mają je na stronie w ofercie.
Interesujące...mają jedną rzecz w dobrej cenie, ale też wzięłam na wszelki wypadek za pobraniem, jak nie przyjdzie to trudno 🙂
Hej dziewczyny, zlikwidowałam sklep i zostało mi trochę towaru.
Sprzedaję w dobrych cenach 🙂
Kaski Kaska, dużo bryczesów, kolekcja z Schockemohle, ogłowia, popręgi..
Wszystko jest wystawione na
www.cordeo.pl
Wysyłka następnego dnia.
Zapraszam 🙂
plus dla Equestria.store - za pobraniem co prawda, ale towar szybko i mnie i cena super
Bajahorses, dramat! Odradzam z całego serca! Czas realizacji zamówienia niezgodny z tym co na stronie. Do tego słaby kontakt, musiałam się dopraszać i informacje co się dzieje z moim zamówieniem. Cała akcja chyba z 6 tygodni trwała (puśliska)
galopada_, Na szczęście zamówiłam w końcu gdzieś indziej, dzięki!
Całościowy plus dla La Sellerie de Maé, udało mi się złapać świetne promki na LeMieux, PE i derkę z Horze, a do tego skomasować je ze zniżką ambasadorską - przyszło wszystko ca zamawiałam i dobrze zapakowane.
Z małych minusów to strona wygląda trochę jak oszustwo ze względu na tłumaczenie, a wysyłka się przedłużyła (ale support odpowiedział na drugi dzień na moją wiadomość i paczka została wysłana).
Mały update Equishopu. Kontakt na messenger - bezproblemowy (oczywiście w godzinach pracy sklepu, nie w niedzielę o 18 😉 ) Zamówienie wysłane w dniu złożenia. Bezproblemowy zwrot (za duża obroża).
Wiele tu ostatnio niepochlebnych opinii, ja jestem z obsługi cały czas zadowolona. I promki przy przeprowadzce rzeczywiście warte grzechu 😉
Astra Salon Jeździecki - ktoś coś? Ktoś widział/słyszał/ kupował?