keirashara, to trzymam kciuki 😁
A promkowy Chevinal już u mnie - długa data i miłe gratisy 🙂
Plus dla Horse - feed po małych przebojach ostatnio ale tez zamówienie dostarczone z opóźnieniem o którym zostałam poinformowana ( tym razem) i miłe gratisy w środku.
horse-feed super! szybka wysyłka, chevinal w świetnej cenie, a w gratisie próbka musli i cukierki
a dla Ps of Sweden też giga plus, bo wyprzedażowa paczka przyszła kompletna i bardzo szybko 🙂
PS of Sweden wysłało mi jedna z dwóch więc martwiłam się ze anulują druga ( z serduszkami) a były zamawiane w odstępie godziny, więc napisałam maila szybka odpowiedz i paczka będzie u mnie w czwartek
A u mnie ani paczki ani odpowiedzi na maila od niedzieli...
Sivrite niestety nam kiedyś, w sumie dwa razy się zdarzyło, PS odwaliło całe zamówienie bo jednej rzeczy nie było...
Sivrite, napisz maila kiedy możesz się spodziewać paczki, jest info że z powodu promki tłuszczy czas oczekiwania
Rudzielc, rozumiem, że nie poczuwają się do żadnej odpowiedzialności przy czymś takim?
W mailu wyraźnie napisane, że jeśli było więcej niż ten 1, to reszta zostanie wysłana najszybciej jak możliwe. Tam było, kurde, 8 czapraków, anulowali tylko jeden...
Sivrite, mi jedna paczkę wysłali natychmiast, w drugiej anulowali dwie rzeczy, ale nadal nie wysyłali- wczoraj napisali, że kolejnej rzeczy brakowało i że przepraszają, daja kod rabatowy itd więc te które miały jakieś braki chyba są mocno opóźnione z wysyłką
drabcio, a to nie są te "stare" co mają paseczki niezgodne z FEI?
kotbury, no zalezy o które pytasz, to jest link do wszystkich Veredusów na promocji.
w tych startować nie mozesz:
https://www.equishop.com/en/horse-tack/8900-veredus-pro-jump-x-pro-fetlock-boots.html
ale jak ktoś potrzebuje do jazdy w domu to przecież można.
Sivrite, my miałyśmy wielkie zamówienie i ten jedne czapraczek to był pikuś przy całości. Niestety zwrócili kasę na konto i nie było dyskusji. Zobacz czy Ci kasę oddali bo to był znak ze coś jest nie tak, nie było wcześniej żadnej wiadomości niestety.
Rudzielc, uroczo wobec klienta...
Miałam ten sam problem z ES, koleżanka płaciła. Mieli problem z przyjęciem płatności po ich stronie. Coś nie poszło, zapłaciła drugi raz. Dwa trzy z konta ściągnęło, a jej anulowali zamówienie. Ja zwrot czekała trzy tygodnie...
Odpisali, dostałam tracking number. Jeszcze nie ma go w systemie, więc pewnie czeka na odbiór przez kuriera.
Mi PSoS szybko odpisał, że wyślą na pewno i dostanę swoje serduszka. Czekam jak na urlop/urodziny/wiosnę 😅
Cały kompletny PSoS dojechał 💗
Jakiś kod do pegazshop? Albo do fitmyhorse ? Posiada ktoś ?
Naciau, do fitmyhorse jest GRB10
A do Pegaza AMBASADOR10
Do mnie tez bez problemu dotarła paczka z PS of Sweden i piękne czapraczki 😍
20250130_142057.jpg
Mi napisali, że nie mają calości zamówienia i zwracają mi za koszulkę.... ani paczki ani kasy na razie.
W Kramerze -20% na zimowe rzeczy, niektóre derki mają 20+20% odjęte więc już zupełnie fajnie wypadają.
kotbury, mi również, od maila już 5 dzień leci a zwrotu kasy brak :/
❗Przy zakupach wrzodowych za min 500 gratis Asecurol w hippovet❗
Przyszedł mój PS. Jestem tak sobie zadowolona. Bryczesy trafione natomist bluza dziwna rozmiarówka. mam poprzednie bluzy z PS rozmiar M. Ta, która przyszła jest mega szeroka w brzuchu. Jak na 4-5 miesiąc ciąży🙁
sklep horse-feed, dziś -15% + dostawa gratis na wszystkie suplementy
Hej, macie jakiś kod do konik.com.pl?
Czy sklep x-horse miewa jakiś promki/kody?