Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

Trochę smutne - kiedyś byl to taki top sklep
Ale likwidują lokalizację w Katowicach, więc pewnie się gdzieś przeniosą. Też dobrze, bo będąc z okolic wolałam zamawiać przez stronę niż jechać tam osobiście 🙃 obsługa na miejscu to przeważnie był dramat xD
Przecież sklep internetowy to też dramat 😅
Ale likwidują lokalizację w Katowicach, więc pewnie się gdzieś przeniosą.
Puma,
Kurde jeśli tak, to mogli powiedzieć że wyprzedaz ze względu na przeprowadzkę czy coś. Sporo osób zrozumiala, że sie zawijają na zawsze 😜
jabooshko, na banerze mają napisane "likwidacja lokalizacji" 🤔
Likwidacja lokalizacji to nie likwidacja sklepu. Przenoszą się do Rudy, pozdrawiam
Moja paczka z PSa już w drodze - jestem ciekawa, czy kompletna. Kiedyś przyszła mi niekompletna i nie było żadnego info na maila, po prostu zwrot kasy za jeden produkt. Teraz na koncie nie mam zwrotu, więc wierzę, że wszystko do mnie idzie 😁
U mnie będzie tylko czaprak, rzuciłam się na koszulki, wszystkie anulowane😭 zwrot na konto błyskawiczny. Czekam na czarne serduszka🖤
U mnie w paczce dwie koszulki i 3 czapraki - w tym też czarne serduszka 😁
No nie, będę zazdrośnie łypać😅
Sesja w serduszkach obowiązkowa 😁
Ja czarne serduszka właśnie przespałam 😓 jak się zebrałam to już nie było.
Mi się tylko te stalowe podobają i oczywiście akurat te były w standardowej cenie 😁
Kurde, a ja dostałam tylko to info o jednym niedostępnym i nie mam nadal nic o wysyłce.
Pati2012   Koński insta: https://www.instagram.com/mygreybay/
23 stycznia 2025 18:29
U mnie też cisza, a zamawiałam w poniedziałek rano
I teraz widzę, że czaprak jest dostępny w cenie regularnej 😆
Pati, ja w sobotę wieczorem. 😅
Ja dziś dostałam mejla, że część jednak niedostępna, ale oddali juz kase a zamówiłam w sobotę. Drugiego zamówienia jeszcze nawet nie ruszyli, więc coś czuję że tam też będzie jakiś problem a upolowalam różowy w serduszka chyba ostatni jaki był na promce... 😫
Jabooshko, ja różowego w serduszka skokowego nie dostałam już w sobotę wieczorem. 🙁 Tylko ujeżdżeniowe były. Wzięłam fioletowy.
faith, - ja cicho liczę, że rzucą je w promkę za pół roku czy coś 😁
Mogliby!
Cześć w Equis -10% na żywienie (działa na suplementy) i rzeczy dla konia kod: DLAKONIA10 https://equis.pl/
Likwidacja lokalizacji to nie likwidacja sklepu. Przenoszą się do Rudy, pozdrawiam
justiifly, a gdzie?
BUCK   buttermilk buckskin
24 stycznia 2025 21:16
KoniomanQa dziękować 😉 portfel chudszy 🙊
W Horse feed Chevinal 2,5l -20% i darmowa dostawa.
keirashara, jak to bez serduszek, Tyś ich chrzestną matką dla mnie😅

Altiria, dzięki 🌷 zamówione.
Altiria, to prawilny sklep? Macie jakieś doświadczenia z nim?
BUCK   buttermilk buckskin
25 stycznia 2025 08:50
November Rain horse feed to dystrybutor na Polskę
BUCK, dobra, to ja też zamawiam �
Fajna cena, zamówiłam 😁
November Rain, sklep ok, zamawiałam już od nich. Teraz chyba nawet lepsza cena niż była na Black Friday. 😀
Evka, - tak jest jak się za dużo myśli przy wyprzedaży zmiast kupować 😂🤷 liczę na to, że przyjdzie promka na te niebieskie albo uda mi się gdzieś indziej dorwać.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się