Trochę smutne - kiedyś byl to taki top sklep
Ale likwidują lokalizację w Katowicach, więc pewnie się gdzieś przeniosą. Też dobrze, bo będąc z okolic wolałam zamawiać przez stronę niż jechać tam osobiście 🙃 obsługa na miejscu to przeważnie był dramat xD
Przecież sklep internetowy to też dramat 😅
Ale likwidują lokalizację w Katowicach, więc pewnie się gdzieś przeniosą.
Puma,
Kurde jeśli tak, to mogli powiedzieć że wyprzedaz ze względu na przeprowadzkę czy coś. Sporo osób zrozumiala, że sie zawijają na zawsze 😜
jabooshko, na banerze mają napisane "likwidacja lokalizacji" 🤔
Likwidacja lokalizacji to nie likwidacja sklepu. Przenoszą się do Rudy, pozdrawiam
Moja paczka z PSa już w drodze - jestem ciekawa, czy kompletna. Kiedyś przyszła mi niekompletna i nie było żadnego info na maila, po prostu zwrot kasy za jeden produkt. Teraz na koncie nie mam zwrotu, więc wierzę, że wszystko do mnie idzie 😁
U mnie będzie tylko czaprak, rzuciłam się na koszulki, wszystkie anulowane😭 zwrot na konto błyskawiczny. Czekam na czarne serduszka🖤
U mnie w paczce dwie koszulki i 3 czapraki - w tym też czarne serduszka 😁
No nie, będę zazdrośnie łypać😅
Sesja w serduszkach obowiązkowa 😁
Ja czarne serduszka właśnie przespałam 😓 jak się zebrałam to już nie było.
Mi się tylko te stalowe podobają i oczywiście akurat te były w standardowej cenie 😁
Kurde, a ja dostałam tylko to info o jednym niedostępnym i nie mam nadal nic o wysyłce.
U mnie też cisza, a zamawiałam w poniedziałek rano
I teraz widzę, że czaprak jest dostępny w cenie regularnej 😆
Pati, ja w sobotę wieczorem. 😅
Ja dziś dostałam mejla, że część jednak niedostępna, ale oddali juz kase a zamówiłam w sobotę. Drugiego zamówienia jeszcze nawet nie ruszyli, więc coś czuję że tam też będzie jakiś problem a upolowalam różowy w serduszka chyba ostatni jaki był na promce... 😫
Jabooshko, ja różowego w serduszka skokowego nie dostałam już w sobotę wieczorem. 🙁 Tylko ujeżdżeniowe były. Wzięłam fioletowy.
faith, - ja cicho liczę, że rzucą je w promkę za pół roku czy coś 😁
Cześć w Equis -10% na żywienie (działa na suplementy) i rzeczy dla konia kod: DLAKONIA10
https://equis.pl/
Likwidacja lokalizacji to nie likwidacja sklepu. Przenoszą się do Rudy, pozdrawiam
justiifly, a gdzie?
KoniomanQa dziękować 😉 portfel chudszy 🙊
W Horse feed Chevinal 2,5l -20% i darmowa dostawa.
keirashara, jak to bez serduszek, Tyś ich chrzestną matką dla mnie😅
Altiria, dzięki 🌷 zamówione.
Altiria, to prawilny sklep? Macie jakieś doświadczenia z nim?
November Rain horse feed to dystrybutor na Polskę
BUCK, dobra, to ja też zamawiam
November Rain, sklep ok, zamawiałam już od nich. Teraz chyba nawet lepsza cena niż była na Black Friday. 😀
Evka, - tak jest jak się za dużo myśli przy wyprzedaży zmiast kupować 😂🤷 liczę na to, że przyjdzie promka na te niebieskie albo uda mi się gdzieś indziej dorwać.