sklepy internetowe
Ale w Katowicach. Oni nie mają jeszcze innej lokalizacji?
edit: a nie, oni już wcześniej zamknęli inne lokalizacje
infantil, biorąc pod uwagę ich zajebistą obsługę klienta to ja się wcale nie dziwie.
to ja chyba będę musiała anulować moje ostatnie zamówienie xD
Bo czekam aż coś mają ściągnąć od producenta... ale w takim wypadku chyba się nie doczekam.
to samo chciałam napisać - wcale się nie dziwię ze inne sklepy ich wygryzły z rynku, z taką obsługą...
+ pierwszy lepszy produkt, w który weszłam - śmiechłam gronko:
Zrzut ekranu 2025-01-21 o 13.24.38 kopia.jpg
Wiecie, happy horses nadal działa xD więc to wcale nie takie oczywiste
Moon, do tego sporo produktów wystawionych, a po kliknięciu "wyprzedane"
🙂
Jeden czapraczek z ośmiu już mi PSoS scancelowało. Może na tym jednym się skończy.
Moja paczka 1/2 ma być w piątek u mnie. Ciekawe co w środku
Sivrite, pisali do ciebie mejla czy jak dostałaś info?
Jabooshko, tak, maila dostałam.
Duży plus dla Horseware, nie dość że derki z kapturem padokowe po 64€ to jeszcze zamówione we wtorek popołudniu i dzisiaj już odbierałam paczkę od kuriera 😎 zero problemu z płatnością i powiadomieniem o wysyłce
Wyskoczyło mi na Insta, rozbawiło go łez, więc się dzielę…
Opis bryczesów na stronie Horze-czytać fo końca😎
IMG_4672.png
Hahah ciekawe jak to brzmiało w oryginale, bo tłumaczenie wyszło perfekto 😀
Klasycznie minus dla Equishop za sprzedawanie rzeczy których nie mają.
Plus dla Horse - feed po małych przebojach ostatnio ale tez zamówienie dostarczone z opóźnieniem o którym zostałam poinformowana ( tym razem) i miłe gratisy w środku.
Czy w Horze zmieniają się co jakiś czas nagrody do odebrania za punkty, czy zawsze jest to samo?
zembria, od kiedy trwa Club jeszcze nic nie zmienili, dwie rzeczy chyba wypadły bo już ich nie mają
Rudzielc_23, Szkoda, kurczę, bo mam prawie 4tyś do wykorzystania, a nie mają nic co by mnie tam interesowało.
zembria, ja mam prawie wszystko już stamtąd także też chętnie bym coś innego wzięła :P
Mi się punkty nie zbierają…
Chyba jestem upośledzona🤦
Plus dla Horse Feed, wysyłka błyskawica 😍
Dziewierz, Może jeszcze nie upłynął Ci termin zwrotu? Bo punkty wskakują dopiero po upływie tego czasu, czyli 40 dni chyba.
Czy ktoś może mi wyjaśnić jak funkcjonuje sklep internetowy od Sklep Cwał? Bo na cavaliadach stoisko się ugina, a na stronie dostępny cały jeden czaprak 😅 Trzeba do nich pisać w sprawie asortymentu prywatnie?
xymena, - tak, dokładnie. Oni "od zawsze" jeżdżą po zawodach, targach itd, w ogóle nie stawiają na handel w internecie czy wysyłkowo - ale jak zadzwonisz bez problemu obsłużą 🙂 Jakaś połowa mojego sprzętu jest od nich i mają top sztyblety i czapsy własnej marki.
To taki trochę relikt z czasów, gdzie jeździło się na zawody pooglądać i na zakupy 😁 osobiście mam trochę sentyment do tej formy - choć jestem leniwa i oczywiście kupuję w internetach 😂
keirashara, ooo to wszystko jasne, bardzo dziękuję! 💗
xymena, jak potrzeba to i naprawią sprzęt skórzany czy wymienią gumy w popręgu.
keirashara, a jateś wierną klientką tego sklepu?
Mam takie sztyblety, które kupiłam na cavaliadzie jakieś...10 lat temu!!
Kupiłam je do chodzeniaw cywilu, bo są w brązowym zamszu, wiele zniosły ale już nie wyglądają dobrze. Marzyła mi się kolejna para, ale za cholere nie znam ich marki...potrafiłabyś zgadnąć po zdjęciu czy są od nich? 😂
Alaska, - pewnie, że zgadnę 😉 Jak jasny brązowy zamszyk to na 100% ich produkcja, też je mam do chodzenia w cywilu. Do stajni kupowałam czarne zwykle, bo łatwiej wyczyścić, albo brałam takie już schodzone najpierw w cywilu.
Robią też wersję zimową z futerkiem. Jedne zimowe też miałam jakieś 12 czy 13 lat - tylko pod koniec tego futra jakby mało było już i biło od nich bidą 😂
Także wierną klientką jestem od bardzo dawna i na prawdę polecam. To jest już nietypowy model biznesowy na te czasy, że w internecie ich mało, ale chyba też nie muszą wcale w nim być 🙂
Oni taki model biznesowy prowadzą od początku, akurat tak się złożyło, że mieszkam po sąsiedzku. Nie potrzebują zmian, bo mają wystarczająco roboty i dużą rzeszę klientów. Tak jak Perlica napisała sprzęt naprawiają rewelacyjnie.
Co ciekawe, nigdy nie mieli jakichś super okazyjnych cen, ot standard.
NowaJa, ale zawsze na zawodach jak coś kupuję to rabacik wleci :-)
Perlica, to prawda, jak już ktoś ich zna, to wie, że coś tam zawsze się uda urwać 🙂