keirashara ja właśnie w tych czarnych calzedoniowych wczoraj miałam do przejścia 850m i dwa razy się zatrzymywałam żeby podciągnąć (i to już w momencie kiedy miałam je pod kolanami 😀)
Do czego nosisz białe zakolanówki?
No i fakt, te co mam, obie pary, są ciepłe. Aż byłam zaskoczona, bo te ażurowe czarne są...no, ażurowe. Więcej tam dziur niż materiału ale mają 31% wełny i są mega ciepłe!
Kupiłam je pod świąteczny look kiedyś, do błękitnej sweterkowej sukienki, a obecnie noszę do plisowanej spódniczki. Dokupiłam sobie też taką bordową i zamierzam wrzucić biały/jasny sweterek, bordową spódniczkę i te białe zakolanóweczki. Tak to zwykle daje jakąś tam basickową bluzkę lub golf, spódniczkę i je. Zdarza mi się też do krótkich spodenek i koszuli.
Fajnie też wygląda z bluzą oversizową. Nie bardzo umiem w samojebki, ale coś tam widać 😅
Btw jak patrzę na te fotki - biała koszulka, dekolt w serek, taliowana, nie przezroczysta - gdzie? Może być za milion monet. Ta ma jakieś 15 lat i powoli ma dość, a w sieciówkach teraz wszystko szyte na prosto, w czym ja wyglądam na 20kg większą 🙄 muszę mieć wybraną pod cyckiem, wytaliowaną.
20240602_194048.jpg
20240415_221404.jpg
dla mnie rajty z mikrofibry to game changer. Noszę z marilyn i są ekstra, zwykłych nie cierpię. Zakolanówki też od nich mam i są spoko 🙂
keirashara o matko, ta pierwsza stylówa, ale hot! 😍😍 kuurde, ja mam problem z takimi połączeniami bo na fotach w necie, czy na tej Twojej to mi się meeega podoba i wygląda bardzo ze smakiem a jak ja się tak ubiorę to wydaje mi się, że wyglądam zbyt wyzywająco 😅🤦
Muszę chyba zacząć wychodzić ze strefy komfortu tak jak to zrobiłam z mocno dopasowanymi krótkimi sukienkami. Przełamać się po prostu i nosić. I wtedy mi się "unormalni" 😀 (co ciekawe, z letnimi krótkimi sukienkami nie mam problemu :P )
keirashara, sprawdź może w mohito bądź medicine koszulki. Ja mam stamtąd właśnie bluzki w serek i z długimi rekawami, nie pamiętam czy są taliowane ale chyba tak. Moim zdaniem jak na sieciówkę to jakość jest dobra, na pewno w stosunku do ceny (30-50)
Ollala, - mohito mi się z poliestrem kojarzy 😅 ale sprawdzę. Na krótki też mogą być, ale żeby taliowane.
Medicine znam, mam kilka, ale ostatnio co weszłam to właśnie na prosto uszyte.
FurryMouse, - większość moich kiecek ledwo zakrywa mi dupe, bo jestem wysoka i nogi to mój atut 😅 długie kiece to ja mam "wodę w piwnicy" i dramat, a krótkie to no, jak widać 😂 są krótkie. Tu i tak nie jest źle, bo często rezygnuje, bo bardziej wygląda to jak strój na rurę.
Natomiast stwierdziłam, że dopóki nogi fajne to niech se wystają, a co 😎 Spędziłam lata mając niesamowite kompleksy na swój temat, a w ciągu ostatniego roku zrobiłam duży progres w swojej głowie i znowu się ubieram bardziej seksi. Lubię. Zupełnie inaczej się czuje niż w luźnych, maskujących ubraniach, normalnie "mam te moc".
Żeby nie było wyzywająco to mam taką zasadę, źe jak ubieram krótkie rzeczy na dół, czy takie z ogólnym pazurem, to dobieram bardziej zabudowaną górę. Golfy, niewielki dekolt w serek, czasem właśnie jakieś sweterki, bluzy. Widzę, że czasem faktycznie zwracam uwagę - ale raczej taką pozytywną do tej pory 🙂
keirashara, może zobacz MyBasic? Obserwuję ich od jakiegoś czasu i sama zamierzam kupić koszulki, ale nie mogę się zdecydować który krój 😀 Mają super opinie, polska firma, szyjąca w Polsce, bawełna z certyfikatem 🙂 I wbrew pozorom, nie mają tylko odzieży dla dzieci 🙂
https://mybasic.pl/kobieta/koszulki-i-bluzki
Kupowałam stamtąd Młodemu ciuchy i byłam zachwycona. Przy dziecku wiadomo - pranie po każdym ubraniu i to były jedyne ciuchy które zostawały tak kolorowe jak pierwszego dnia ubrania. Mam też od nich golf cienki i sobie chwalę bardzo tylko idiotyczne są te metki ich na zewnątrz. Czarny golf, mógłby być elegancki ale ma kolorową oczojebną metkę doszytą 🤦
FurryMouse, te metki są na dole, prawda? Więc w sumie jak ktoś nosi koszulkę w spodniach/spódnicy, to i tak nie widać 🙂 A są jakoś mocno przytwierdzone? Może da się je odpruć?
macbeth są tak wkomponowane, że ja bym się nie odważyła. Od wewnątrz jest obszyta. No i tak, są na dole ale nadal nie wiem po cholerę 😅
20241127_095252.jpg
FurryMouse, spryciarze 😀 W moim guście lepszy mały kwadracik na brzegu bluzki niż ogormne logo na całej koszulce 😀
True 🙂
Żeby nie było wyzywająco to mam taką zasadę, źe jak ubieram krótkie rzeczy na dół, czy takie z ogólnym pazurem, to dobieram bardziej zabudowaną górę.
keirashara i to jest myśl 😎
Pomóżcie proszę 🙏
Poszukuję jakiegoś bardzo ciepłego zimowego płaszcza /parki najchetniej takiego, ktory przy okazji nie bedzie super ciężki. W stylu casual sport - wizualnie coś jak ten na zdjęciu tylko ten, wyglada na dość mało ciepły 😅
1000017262.jpg
azzawa, Mam ten:
https://www.zalando.pl/navahoo-daliee-parka-olive-nap21u023-n11.html
Fajny, ciepły, nie jest ciężki, a jest taki mięsisty. Mam 3 rok i bardzo polecam. Ma fajną polarową podszewkę wokoło pupy, cieplutko 😉
images.jpg
Dzięki dziewczyny! zembria, a jak ma sie rozmiarówka do rzeczywistości? I jeśli masz moze tą oliwkową to pokazałabyś jej kolor w rzeczywistości? :3
azzawa, Mam tą zieloną, ale kurczę nie wiem czy uda mi się kolor ująć, bo zielenie mój telefon bardzo przekłamuje. W porównaniu do fotek z linka, to jest to bardziej ciemna zieleń, taka głęboka, niż oliwka. Rozmiarówka wychodzi nieco większa moim zdaniem, mam XS i wypada nieco większa, ale nie ma dramatu.
Spoko, tyle info mi wystarczy 🙂 dzięki 🙂
spam
Za ten post użytkownik otrzymał: Ban permanentny
Komentarz moderatora: spam
Gdzie kupię mniej zwykłe spodnie? Z obniżonym krokiem, zakładką, cokolwiek mniej typowego?
Moje ulubione z PanTuNieStał już dokonują żywota, nie mogę na nic fajnego trafić, chińskie sklepy odpadają😉
ma ktoś może rabat do zalando? 👀
dariamajka, ja mam ten voucher na 40 zł, moge ci oddać bo ja go raczej nie wykorzystam 🙂