Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

Moon   #kulistyzajebisty
31 grudnia 2024 10:15
Na płaszcze może i nie, ale kamizelki 💗 wychodzą po 60-50euro po zniżce.
Z tego co pamiętam to w polskich sklepach dobijały do 570-600zl swojego czasu. Walczę ze sobą, żeby nie klikać 🤡
Moon, a kliknij sobie 🤣
Ja kupiłam sobie dużo rzeczy (Bluzy i t-shirty) za ponad 300 euro jakiś tydzień temu, bo wiedziałam że nieutrafię na koniec nic z xs...
Mega lubię te rzeczy za trwałość.
Liczyłam na płaszcz,no ale niezależnie od ceny nie ma xs już.
Kamizelek mam 5 , bo kupowałam własnie wcześniej w promkach oraz super thermo koszulki.
Jeden jest super płaszczyk, ale zapomnieli go przecenić :-)
https://www.spooks.com/malhina-coat-dark-shadow?___store=en
Pati2012, powrócą, bo na relacji napisane że do zobaczenia w marcu na jakiś targach.

Perlica,

Equitana będzie ich ostatnim eventem, właścicielka o tym mówiła już wcześniej. Pisała że nie chce nikomu biznesu "sprzedawać " dlatego to koniec Spooks'a 🙁
jabooshko, ale dziwne, myślałam,że to będzie kontynuacja.
A dlaczego ten biznes zamyka , wiadomo ?
ile mierzą bluzy Spooksa w rozmiarze L i XL pod pachami?
Oficjalnie chyba nie ma jakiegoś konkretnego powodu, przynajmniej z notki prasowej nic takiego nie wyczytałam ale ciekawe dlaczego

@koza1 zależy jaki model, ale raczej albo trzymają się rozmiarówki albo trzeba rozmiar większy brać
Jest jakiś kod/znizka ambasadorska do Hippovet? Bo widzę że z nowym rokiem, stare nie działają.
jabooshko dziękuję 🌻
RR4, na suplementy mebio działa Jarek10
RR4, Kod Jarek10 zadziałał też na Pharmacy TendoRegen
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
06 stycznia 2025 22:23
Kod do konika ?
Moon   #kulistyzajebisty
07 stycznia 2025 08:19
domiwa, nie ma raczej. Zniżka kliencka ewentualnie - max wychodzi 7%.
czy ktoś ma kod do cavalo.pl?
Ktoś coś jakiś kodzik do Equizone żeby weszło na Kentucky? Kod z newslettera nie działa już sprawdzałam 🙈
W ten weekend (piątek -sobota) dni UVEX w Dobrym Koniu we Wrocku.
Bedą rabaty i prezenty przy zakupach. Dużo modeli i wariantów kasków i rękawiczek do poprzymierzania.
Hej!

Nie wiem w sumie gdzie o to zapytać a ten wątek wydaje się najbardziej prawidłowy.
Gdzie najlepiej się wybrać jeśli chodzi o mierzenie kasków i kamizelek? Jakieś targi, Cavaliady etc, gdzie sklepy robią swoje wystawki? 🙂
zembria   Nowe forum, nowy avatar.
08 stycznia 2025 10:45
kotbury, Online też?
Bajahorses, ja mierzyłam kaski, różne modele i rozmiary różnych firm właśnie na cavaliadzie i później zamówiłam przez internet tam gdzie cena była korzystna 😉
dairoxroxi, No właśnie chce też tak porobić. A orientujecie się czy sklepy wystawiają się też z kamizelkami wybuchowymi?
kotbury, - będą może jakieś jasnobrązowe rękawiczki? 👀 bo nie potrzebuję niby, aaaale do nowych butów...
keirashara, nie chciałabym cię martwić ale do twoich oficerek Jedyne co pasuje to koniakowe Roekl. uvex ma świetne rękawiczki - mam ale ten brąz to jest taki ciemnoszaro-brązowy.
zembria, tego nie wiem. Zapytam, ale chyba tylko w ten weekend stacjonarnie.
keirashara, kurczę, nie ma nic w jasnym brązie takiego🙁.

Były kiedyś kiedyś... i się nie spredawały i wycofali🙁
epk, - o nie, to akurat są rękawiczki których za nic już nie kupię 😅 Mam fatalne wspomnienia co do jakości plus zawsze musiałam brać za luźne, bo mają krótkie palce.
Do lansu mam rsl ascot kupione kiedyś, najwyżej na codzień zostanę w czarnych uvexach.
kotbury, - tak myślałam, ale warto było spróbować 😉
keirashara, ja też ich trwałości a raczej jej braku nie znoszę ale dla mnie są najwygodniejsze z wszystkich i jedyne w tym kolorze więc kupuję, płacę i płaczę jak się sypią.
epk, uff, czyli nie tylko ja tak mam 😉
Hej,

kupował ktoś w https://selleriemae.pl/ - to legitny jakiś sklep?
Kupował i kupuje🙂 polecam, bo i ceny ok, zwroty bez problemu i blyskawiczna wysylka
Karla🙂, a dziękuję bardzo! Właśnie frak w super cenie znalazłam, ale nie wiem czy będzie dobrze pasował więc wolałam zapytać 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się