Zadziwiające, nietypowe ogłoszenia

Briliante, ja się postarałam. Ale jestem kulturalna, to nie skomentowałam tego bajzlu, tylko ewidentny błąd, ale i to przerosło tfurcę tegoż dzieła. 😂
Chciałam już odpisać, że nie, NIE WIEM, co jest najważniejszym elementem tego pierdzielnika, bo nie udało mi się tego ustalić, ale sobie odpuściłam. 😅 Niech się reklamują, widocznie tfurcy się podoba. 😂
Facella   Dawna re-volto wróć!
04 stycznia 2025 15:31
Sivrite, o Chrystusie ale koszmar 🙈
Zgłaszam, że byka jednak poprawili, mimo pretensji o jego wytknięcie. Ale reszta dzieła pozostała. 😅
KadraSkoki.pl powisiła sobie flagę z godłem co mnie irytuje, posta z uwagą wywalili a byka zostawili .0246974398934E+34;
ogurek, może po sylwestrze dalej ich buja i myślą że są statkiem morskim
Nevermind   Tertium non datur
05 stycznia 2025 09:38
ogurek, a co jest z tym nie tak bo nie rozumiem? 😅
ogurek, a o co chodzi ?
Konstytucja 😉
w pkt drugim są chyba jeszcze lotniska
IMG_9067.jpeg IMG_9067.jpeg
ogurek, aaaa
Pisałem tu a propos kasowania postów na FB
Konstytucja 😉
w pkt drugim są chyba jeszcze lotniska

ogurek, ludzie nie odróżniają marży od narzutu, nie umieją procentów liczyć, nie umieją sprawdzić gdzie i kiedy u nich w mieście odbywa się rada miasta, żeby się 'dowiedzieć u źrodła' co ich czeka, a ty wymagasz, że będą znali konstytucję🙂

.... ludzie są łatwiejsi do manipulowania nimi niż konie🙂 bo są bardziej leniwi.

.... ludzie są łatwiejsi do manipulowania nimi niż konie🙂 bo są bardziej leniwi.

kotbury,
W temacie ogłoszeń, sprzedaje samochód, w ogłoszeniu opisany, obfotografowany, odbieram kolejny telefon:
- ogłoszenie aktualne?
- tak
- to niech mi pan powie coś o tym samochodzie
Kurtyna 🤦

Jak sprzedawałem konia, to wolałem poprosić znajomych o pomoc niż kolejny raz recytować przez telefon treść ogłoszenia
Constantia   Adhibe rationem difficultatibus
08 stycznia 2025 18:43
Dzisiaj taka zrzutka mi się rzuciła w oczy
https://zrzutka.pl/polska-2025-ochrona-wyborow-prezydenckich
A ja nie z ogłoszeniem, ale nie ma w sumie gdzie… a to takie prawdziwe xD
IMG_0795.jpeg IMG_0795.jpeg
09 stycznia 2025 10:25
martrix, ten fanpage to w ogóle złoto.
FB_IMG_1736414742863.jpg FB_IMG_1736414742863.jpg
Ja już nawet bym nie miała gdzie siodła wcisnąć :P
Suva nie mam, ale dość spore kombi i śmieję się, że moje auto jest jednoosobowe, bo jak muszę kogoś zabrać za pasażera to albo biorę drugie auto, albo dzień wcześniej układam ten tetris bardziej składnie, żeby się człowiek zmieścił 😅
09 stycznia 2025 11:13
martrix, mnie powstrzymuje jedynie to, że jestem współwłaścicielem i mój facet używa auta równie często co ja 😅
Ja w Picanto jestem w stanie wieźć 2 kostki siana, dwa wiadra, paszę....
W 3-drzwiowym Focusie da radę przewieźć pakę (taką małą alfako). I derki. I pasze.
W ogóle we wszystkim, byleby to liftback był, nie sedan....
09 stycznia 2025 11:34
Sankaritarina, tsaa, raz przewiozłam w bagażniku wiadro owsa, przez dwa lata wyrywałam kiełkujące zboże 🤣 I wyrywałabym pewnie dalej, tylko auto poszło na złom.
Zostawiając Doblo (blaszak) w serwisie dostałem Pandę 3, to był dopiero Tetris 😁
Jadąc na zawody potrafię zrobić tetris w hiluxie z zabudowa paki 😅 myślę że jakbym miała to i vito bym zawaliła niezbędnym koniom na 3 dni rzeczami. Co ciekawe sama na równie długi wyjazd pakuję się w mała walizkę (podręczna do samolotu)
Może nie jeździecko, ale mój facet tak potrafi zrobić Tetris, że jest w stanie spakować ok 8-10 worków ziemi ogrodowej i krzaki albo 80 sadzonek laurowiśni do Hyundaia Genesis, co oznacza że na spokojnie można tam władować tyleż paszy, siodło, pół paki i kierowcę 😀
Pfffy, ja tam wsadziłam cały sprzęt, pasze i dwie kostki siana do świeżo zakupionego bmw chłopa 😎 Raz, że tetris, dwa, że chrzest bojowy na partnera koniary 😂

Dalej mi tego nie wybaczył tak do końca, ale w bagażniku często się coś końskiego wala i na transport brudów do prania nie narzeka.
keirashara, umarlam 🤣🤣🤣
Musi kochać ...
keirashara, to ja nadal muszę zawijać końskie smrody w worki 😅 ale już się pogodził że się nie przebieram w stajni w cywilne ciuchy, znosi to z milcząca dezaprobatą 🤣
Mój mi gada, że jestem jego przekleństwem chlewowym - najpierw ojciec w ciuchach z obrządku do domu wchodził, wyprowadził się do miasta i teraz ja wracam śmierdząca 😂
doloruu, ktoś chyba sobie jaja robi, bo za 11000 pln nie można dostać konia chodzącego 120 z potencjałem...
Perlica, może cena w euro. Ogłoszenie jest wyróżnione więc do jaj chyba nie
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się