Melduję, że obie moje paczki z Kentucky wyruszyły w drogę bez smutnych maili pt „braki na magazynie” 🤣
Po pracy sobie klikknę pasze w optifeed 😂😂😂
Taaaa, już nie ma 🙃
To mnie Bergo znów nie zawiodło - była chyba wczoraj dostawa z Kentucky i wśród rzeczy mój wymarzony czaprak 😅 i cena też cudowna, bo porównując z innymi sklepami oszczędziłam 36% 😃
Jest coś do horze, poza tym co na stronie?
Tommy Equestrian w Lidlu, tego się nie spodziewałam 😜😁
1000002783.jpg
jabooshko, ciekawe czy rzuca się jak na crocsy
jabooshko, widziałam i to samo pomyślałam🤣 przeczuwam bitwę jak o karpia i torebki
Czy ma ktoś kod rabatowy do Groomershop? Mam w planach zakup maszynki Heiniger i szukam jakiejś promki. W Equishop MKPRASEK na maszynki nie działa.
Agaxx, ja mam 15% w equishop. Zaraz będę w domu to spiszę kod.
Equishop kod na 15% - XMAS
Agaxx, jak coś znajdziesz na maszynki daj proszę znac, w equishopie nie udało mi się użyc żadnych kodów z heinigerem :\
espana, Dzięki 🙂 niestety nie działa na maszynki
Agaxx, po prostu pogadaj z nimi na massenger i dadzą ci rabat na maszynkę, nie daja kodów. Mi dali i ten rok i zeszły bez problemu.
Ktoś wie o kodach do Equis?
Zuzu., jak chcesz kod to mam na -15 do końca grudnia 🙂
anetakajper, pięknie dziękuję 😍 Przy okazji powiem, że chevinal 239 w Equis 😎
Zuzu., bardzo kurde śmieszne.....człowiek ledwo żyje po BF
Ale przy 6 mordach do wykarmienia z wagą x 1,5 to chyba trzeba coś dokupić ! 🙄
Czy ktoś zna kod do Horse & Pony na -25% zmieniający nazwę w koszyku jako "Kod z Biegunu Północnego HP"?
Nie wiem co wpisywałam czy renifer czy hohoho ale zakończyłam zamówienie a chciałam jeszcze coś dorzucić i nie mogę sobie przypomnieć jaki kod wpisałam 😐 też nie wiem gdzie mi ten kod wyskoczył i nie mogę się do niego dokopać...
[[a]]https://www.horseware.com/en-eu/rambo-duo-bundle-turnout-100g-outer-100g-liner-with-300g-liner?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=WG_Day%2012_Twelve%20Days%20of%20Christmas_EU&utm_id=01JENRGJCHYEY99KHD8N7151TT&utm_content=Shop%20now&_kx=-cBhwpCw8Z8BjeRTwN7E2GSbmb5jWtTfo9pwXMWst0c.UWyk6w[[a]]
W Bergo -30% na derki Bucas. Zostały pojedyncze sztuki, ale są też 155.
Dla karmiących Eggersmanem:
IMG_4615.jpeg
Post został usunięty przez autora
PE ma chyba 10% dla klubowiczów (jeśli masz konto u nich), ale nie liczy się dla produktów przecenionych
Edit. Teraz widzę, że trzeba mieć odpowiednią wartość zamówień dla %
protoniasta, ja mam jak chcesz
Pamiętajcie, że zamykają dzisiaj stronę Spooksa i jest dodatkowe - 20% na wszystko
Kuniaa, no właśnie jak na likwidację to jednak słaby rabat. Liczyłam na 50%
Perlica, ale w sumie większość produktów jest całkiem spoko przeceniona
Ciekawe czy to taki definitywny koniec czy za jakiś czas powrócą z czymś nowym
Pati2012, powrócą, bo na relacji napisane że do zobaczenia w marcu na jakiś targach.
No dla mnie nie,bo jak były weekendowe promki to mieli promki na 15 i 20 czasami, bo wtedy robiłam duże zamówienia.
Chyba,ze ten rabat łaczy się z ceną na stronie, to wyjdzie 30.
Edit masz rację część cen zmienili vs wczoraj, bo chciałam długi płaszczyk i już nie ma xs…. A wczoraj był po 160 euro, więc żadna okazja