sklepy internetowe

Wszedl Jarek na Gastrożel, a się okazało że mam tyle punktów w lojalce,że biocell mogę mieć za darmo. WOW😍
Czy ktoś z Was zwracał coś do galop-store?

https://galop-store.pl/

Mają tam w dobrej cenie termobuty Mountain Horse, ale jest szansa, że nie będą jednak na mnie pasować i nie wiem, czy się rzucać z motyką na słońce
donkeyboy   dzień jak codzień, dzień po dniu, wciąż się dzieje życia cud
18 grudnia 2024 14:11
Equis - plusik. podobne doświadczenia jak przedmówcy 🙂
wistra, na 602 stronie wątku "Promocje i wyprzedaże - centrum informacji" dziewczyny napisały, że ten sklep to scam...
Znacie sklep https://www.helmexpress.com/ ?? Opinie mają mega różne, ale głównie widzę przez UK, wiec inna kwota przez cło.
Szukam kasku KEP a tam wychodzi najtaniej i nie wiem czy się skusić czy nie xD
Czy komuś też nie działa koszyk w horze? Jak chce przejść do koszyka to pisze że podana strona nie istnieje.
Mam tak samo w aplikacji . Przez stronę internetową wszystko ok 🙄
U mnie Ani w apce ani na stronie nie działa koszyk
Nie polecam sklepu Elfab.
Może i właściciel to ciągnie przez handel siodłami i część sprzętu który ma na busie, jednak sklep stacjonarny leży i kwiczy.
Obsługują tylko telefonicznie bo strony internetowej ze sklepem nie ma. Promocje owszem fajne na bf, ale zamowienie miało być u mnie 2tyg temu… rozumiem że przez ilość zamówień może być obsuwa.
Kontakt przez telefon tragiczny, odbiera na zmianę córka i żona Pana Fabiana. Nie mam oczywiście nic przeciwko rodzinnym biznesom, ale jeśli wszystko jest ok. Tam nie ma żadnej komunikacji… jeśli coś zamówiłam z córką to jej mama już nic nie wie na temat zamównienia, a córki wiecznie nie ma (lub tak tylko mówią by zbyć klienta).
Zero kontaktu co z zamówieniem, mimo że miały się dowiedzieć kiedy producent wyśle im zamówienie… do dziś nie wiem nic, nawet czy to faktycznie jest zamówione i przyjdzie (nie dostałam żadnego potwierdzenia zamówienia) na moje pytanie „czyli to może trwać i trwać?” Pani w telefonie odpowiedziała chamskie : NO!
Mam wrażenie że tam szacunek do klienta i jego czasu jest na poziomie zero, nawet jak odbierają telefon nie przedstawiają się sklep jeździecki tylko pada TAK lub SŁUCHAM.

Wiadomość od moda:
Właścicielu sklepu Elfab, widzę Twoje zgłoszenia tego posta, natomiast jest to opinia i opis doświadczeń forumowiczki i nie ma w tym poście nic, co podlegałoby moderacji.
Iskra
zembria   Nowe forum, nowy avatar.
27 grudnia 2024 10:41
Plus duży dla Salonik Jeździecki Twój Koń. Obsługa bardzo fajna, pomocna, wysyłka ekspresem. W sobotę rano dzwoniłam, żeby się upewnić że mają rzecz, której potrzebuję, po godzinie paczka nadana, w poniedziałek rano u mnie. W sobotę przed Świętami więc serio poszło migiem! Polecam 🙂
Plus dla GNL, reklamacja rozpatrzona w jeden dzień mimo okresu świątecznego i od razu dosłana brakująca część derki (wysłali bez kaptura za pierwszym razem - derka była w pokrowcu i zobaczyłam dopiero jak chciałam założyć).
Ile czekacie na zamówienia ze sklepu eskadrona/pikeura? 🙂
keirashara, ja mam mega szacun dla ekipy dziewczyn tam pracujących.
Regularnie się szkolą, uczą.
Jeżdza na cavaliady- nie sprzedawać, ale własnie śledzić sport, rynek itd.
Bardzo ogarnięte laski.
kotbury, - no ja w przeszłości miałam mocno średnie doświadczenia 😅 kiedyś np. próbowałam tam kupić frak i straciłam 2 miesiące - po miesiącu dostałam info, że jednak ups, tak jakby nie ma go już u producenta, usilnie próbowali mi wcisnąć coś w zupełnie innym stylu, po czym ponad miesiąc czekałam na zwrot środków.
Tymczasem ten sam frak inny sklep ściągnął mi w niecały tydzień i to jeszcze w niższej cenie, więc 🙃

Natomiast tu sytuacja bardzo na plus, także chwalę, jest za co, już się przygotowywałam na udowadnianie jakoś, że na prawdę tego nie dostałam 😂
Plus dla fitmyhorse . Wędzidło Fager na zamówienie od 7-21dni przyszło po 3 dniach ;smaczki i kupon zniżkowy jako bonus.
ElfzLasu, tego niemieckiego? Oni w ogóle wysyłają do Polski?
jabooshko, Tak, tylk trzeba zmienic kraj. Platnosc byla przez przelewy24. Pierwszy raz zamawiałam. Od 20.12 jest caly czas w realizacji. Z drugiej strony goracy okres. 😉
Mam kod rabatowy 10 % na wszystkie nieprzecenione produkty w sklepie www.bajlo.pl 😁
P8TNPAZ1

Czy jakaś dobra dusza będzie może zamawiać z Kramera? Potrzebuję jeden kantar, w kształcie niedostępnym w Polsce, tylko on w 100% przeszedł test padokowania na jaśniekoniu 🤦
Mogę dla Ciebie zamówić i przekazać jak będę następnym razem we Wro.
Teraz chyba jest -10% na wszystko do 5.01.
Czy robił ktoś zakupy w equine-pharmacy? Czy transakcje bezproblemowo realizują?
Wyszukiwarka nie wypluwa mi rezultatów.
Moon   #kulistyzajebisty
17 stycznia 2025 07:56
kupował ktoś coś z healthyhorse.pl?
zembria   Nowe forum, nowy avatar.
17 stycznia 2025 09:05
Moon, Ja sporo. Spoko sklep, szybka wysyłka, kontakt bardzo dobry. Z czystym sumiemiem poelcam.
Moon   #kulistyzajebisty
17 stycznia 2025 09:08
zembria, ok, dzięki za info! 🙂
-Alvika-   W sercu pingwin, w życiu foka. Ale niebieska!
18 stycznia 2025 08:27
Zaraz mnie coś trafi...
Spryskiwacze w butelkach. Padły mi oba na raz, w dwóch dużych butlach (z absorbiny). Gdzie zamówię zamiennik, widzieliście coś w sklepach internetowych? Czy olać temat, kupić zwykle butelki ze spryskiwaczami, przelać zawartość i zapomnieć?
BUCK   buttermilk buckskin
18 stycznia 2025 09:05
-Alvika- łączę się w bólu i wściekłości... mam zawsze zapas różnych innych butelek,spryskiwaczy. Nawet zwykłe kupowane zamienniki potrafią szybko odchodzić 🙁
Najlepszy spryskiwacz ma mane and tail z CDM. w dodatku butelka jest aluminiowa.
Kupic litr, zuzyc (sam preparat jest tez bardzo dobry) i potem do tej butelki przelewać wszystko.
Sam mechanizm spryskiwacza tam jest jakis luksusowy, fajnym dlugim i szerokim strumieniem sie pryska
Ja w ogóle butelki po cdm-ach używam od 2 lat przelewając coraz nowsze kosmetyki. Najlepsze spryskiwacze.
Robię tak samo, tylko kupuję pół litra cdm, bo ładnie wchodzi w kieszonki torby na szczotki. Potem uzupełniam tą butelkę przelewając z większych pojemności (bo wychodzą dużo taniej).
Equishop się likwiduje 😲
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się