Ochraniacze

Jak dla mnie na pierwszej focie są za małe. Rant wypada niebezpiecznie blisko ścięgna. Moga dawać zapalenie pochewki.
kotbury, za małe są pierwsze i drugie, ale nie o to pyta autorka posta.
espana, a o co pyta? Skoro M za małe, to trzeba wybrać L?
zembria   Nowe forum, nowy avatar.
03 grudnia 2024 15:20
Perlica, Pyta o Veredusy w porównaniu do tych które są na zdjęciach.
M z premier equine są bardziej bliskie L Verdusa niż M. Mam L veredusa i PE i te drugie są i wyższe i szersze. PE M pasowały mi na konia co nosił L Veredusa.
A ja potrzebuję coś na długą cienką nogę - L veredus są dobre na długość, ale część na staw jest za duża. Macie jakieś pomysły?
IMG_2875.jpeg IMG_2875.jpeg
IMG_7101.jpeg IMG_7101.jpeg
Zuzu., Zandona?
Perlica, ooo może, dzięki
adriena, Potrzebuję coś na zawody, także raczej bardziej wyględne niż te 😅
Tak jak zembria, zauważyła pytałam o różnice konkretnie między veredus a firmy ochraniaczy ze zdjęć. Bo czytając większość postów o porównaniu tych czterech firm czasem było, że są zbliżone to do jednej to do drugiej firmy i sama zwątpiłam.
Jak w poprzednim poście zaznaczyłam konio ma 1,5 roku. I to jest przymiarka do zakupu ochraniaczy, chęć skorzystania z promocji. Bo za rok to raczej taniej nie będzie 😅. A zdjęcia wrzuciłam aby łatwiej też było się zorientować w "wielkości" nogi(która może się zmienić, choć to mało prawdopodobne) i jak poszczególne firmy się prezentują na niej.
Karla🙂, dziękuję Tobie za najlepsze porównanie
Oraz dziękuję reszcie za podjęcie dyskusji
Zuzu nie za bardzo rozumiem Twój komentarz, ale ok.
adriena, no chodzi jej o to, że będzie je używać na zawody, więc muszą być ładniejsze niż eskadrony z linka, które są zwykłymi skorupami.
Aaaa ok..
anetakajper   Dolata i spółka
06 grudnia 2024 07:58
Szukałam cavaletti, a wpadły mi takie ochraniaczki w przeglądarce:
https://equi-fashion.pl/product-pol-11377-Ochraniacze-transportowe-CAVALETTI-Harcour.html
Ktoś ma? Ciekawe jak one się trzymają na nodze i czy jako stajenne nie byłyby fajne. Mam jednego cymbała który se wiecznie puka s. skokowymi o żłób
Post został usunięty przez autora
Constantia   Adhibe rationem difficultatibus
13 grudnia 2024 14:53
adriena, a patrzyłaś na PE?
malinowaa   Życie zaplątane w końską grzywę...
30 grudnia 2024 12:30
a jakies ochraniacze na kołki, które zamkną się w 600 zł za komplet przód + tył?

PE służą mi od 10 lat, ale jednak przeliczyłam się i trochę mnie na nie nie stać w tym momencie, a żadnych czarnych używanych nie widziałam 🙁
malinowaa, zobacz sobie na tradeinn, za PE na pewno zamkniesz sie w 600zl
01 stycznia 2025 10:06
Post został usunięty przez autora
01 stycznia 2025 10:09
Zuzu., no właśnie tych tańszych mają tylko przody niestety, albo nie umiem znaleźć 🙁 I przody też tylko Lki

A ten droższy komplet kosztuje już 1000 zł
lusia722   poskramiacz dzikich mustangów i jednorożców
01 stycznia 2025 11:13
malinowaa, Kentaur Mega Jump
Malinowaa, masz ten zestaw w GNL, ale są na zamówienie, a u producenta już nie widzę tego modelu na stronie. Są tylko te nowe Carbon. Więc nie wiem, czy jak zamówisz, to nie zostaniesz odesłana z kwitkiem, ale kij wie.
1000024018.jpg 1000024018.jpg
1000024019.jpg 1000024019.jpg
Sivrite, ten model ponoć został już niestety wycofany i zastąpiony carbonami
Evoj, czyli standard GNL-a, "największy sklep internetowy w Polsce", stojący niedostępnym asortymentem. 😅
Sivrite, ej, ale to jest normalnie i tak działa handel online.
Po pierwsze musisz zostawić sobie produkty widoczne, w razie gdyby ktoś zwrócił parę jakąś i chciałabyś ją ponownie sprzedać. Ustawianie produktu "na nowo" jest nierealne często, bo wtedy on się nie zaindeksuje jak trzeba.
Po drugie, jeśli handlujesz z dystrybutorem jakimś to czasem on ma właśnie jakieś partie, które zwróciły duże sklepy i ktoś inny może to kupić.
Po trzecie, są produkty, które się własnie dobrze zaindeksowały, puśiło sie na nie reklamy i one potem dobrze konwertują wejścia na sklep.
Można tego nie lubić, ale trzeba zorzumieć właścieli sklepów, że widoczność każdego produktu w sieci (i przekierowanie do niech) włozyli kase. nie będą jeje spuszczac kanałem od razu jak coś jest niedostępne.
Kotbury, mogę rozumieć i nie lubić. Właśnie dlatego, że już kilkukrotnie w tym konkretnym sklepie zamówiłam rzeczy, które były już niedostępne, a możliwe do zamówienia. Jakoś inne sklepy potrafią utrzymać połączenia do wyszukiwania, żeby nie stracić odnośników do swojej strony i OZNACZYĆ te produkty jako niedostępne. Szukam kilku rzeczy regularnie i cały czas trafiam na te same sklepy, które mają te rzeczy niedostępne już od kilku lat, ale WIDZISZ, że są niedostępne. Tylko z GNL mam problem, że te rzeczy zostają na stronie, co rozumiem, ale są latami widoczne jako dostępne na zamówienie.
Czy ktoś ma może takie ochry z kaloszkami ?
https://www.equick.it/product-page/eshock-overreach
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się