Kask, toczek, kasko-toczek... i kamizelka

Ja mam matowego Samshielda i na co dzień w ogóle nic z nim nie robię, spadłam już nie wiem ile razy i nie wiem, może muszę się mu bardziej szczegółowo przyjrzeć, ale rys nie mam. Przed zawodami przejadę mokrą szmatką i już, wygląda prawie jak nowy.

Najgorsze jest to, że już musiałabym kupić nowy i ostatnio weszłam w konfigurator z myślą, że teraz to sobie ogarnę jakąś inną wersję i zrobiłam sobie identyczny jak ten, co mam.😅 Wszystkie Samshieldy mi się podobają, ale na innych ludziach, dla mnie to zawsze to samo.
Pomóżcie w decyzji, mam samshielda prostego, błyszczącego i myślę żeby go wymienić na KEP.. ale czy ja potrzebuje nowego kasku? 🤣 doradźcie czy jest okej, czy jednak straż pożarna na głowie
IMG_2481.jpeg IMG_2481.jpeg
IMG_2586.jpeg IMG_2586.jpeg
dairoxroxi, na bank potrzebujesz nowego! Przecież to widać!
Nie dziękuj 😁😁😁
Pati2012   Koński insta: https://www.instagram.com/mygreybay/
12 grudnia 2024 13:49
dairoxroxi, przepiękny jest!
Samshield vs KEP to jak nocnik vs leciutki, przewiewny kask 🤣
Hahaha dobra, macie mnie. Chyba zrobię sobie przedwczesny prezent świąteczny 🤣
Laaaaaadnie �
I przybijam pjone dla kaskowych prezentów bo właśnie czekam na KASKa 😅
dairoxroxi, oczywiście, że potrzebujesz nowego kasku. Cóż za dziwne pytanie 😉
Ps. Mega jest 😉
Jesteście niesamowite 💖 moc revolty z byciu zakupoholiczką. Zamówiłam na Bergo, w ogóle mimo blingu kask wychodził za 2070 zł hmmm zobaczymy co mi przyjdzie, bo taki sam w equishopie wychodzi za ok 5 tys 🤔🙈
dairoxroxi, mi się podoba mistrz drugiego planu 😜 To jest po prostu zazdrość wymalowana na twarzy - najlepsza rekomendacja 😅
Ja ostatnio kupiłam sobie kask, nie do końca mi potrzebny był nowy, ale cóż, takiemu błyskowi nie mogłam się oprzeć.
W tym kasku to prawie wszystko świeci.
Zdjęcie to stop klatki, dlatego też jakość nie powala
Videoframe_20241212_150920_com.huawei.himovie.overseas.jpg Videoframe_20241212_150920_com.huawei.himovie.overseas.jpg
Videoframe_20241212_150916_com.huawei.himovie.overseas.jpg Videoframe_20241212_150916_com.huawei.himovie.overseas.jpg
dairoxroxi, super, to wstaw foty jak dotrze😊

dzikadermi, to jest bling!
dairoxroxi, ja nad tymi kaskami z bergo też myślałam i jakby nie miały polo, to bym jeden przygarnęła.
W polo Kępa wyglądam dziwnie.
Ale myślę jeszcze nad Suomy.
Mam!! Wymarzony i upolowany 😍
1000014669.jpg 1000014669.jpg
Moon   #kulistyzajebisty
14 grudnia 2024 09:47
faith, piękny!
Dziękuję 😍 jestem zachwycona i prawie poszłam w nim spać 😁
faith, cudny! Też rozważałam, ale na moje szczęście-nieszczęście nie miałam gdzie przymierzyć 🤣

BlingBling Kep też dotarł, jest BOSKI. Nie wiem o co chodzi, że w Bergo są one TAK tanie, ale faktycznie przysłali z blingiem 🦄
IMG_2623.jpeg IMG_2623.jpeg
IMG_2618.jpeg IMG_2618.jpeg
Piękny 😍
dairoxroxi, stawiam na to, że to jakaś pomyłka przy wbijaniu w system sklepu - ale udało Ci się mega! Piękny kask.
dairoxroxi, wow, super! Musze się w końcu na czarny osprzęt przerzucić bo brązów to nigdy nie ma na promocji xD
faith, dairoxroxi, - cudowne prezenty gwiazdkowe dla siebie 😁

Tego kepa z blingiem to sama bym przygarnęła. Powoli muszę szukać, bo mój Owen ma już swoje lata i choć w nim nie spadłam nigdy to powinnam wymienić. Nawet nie wiecie jak mnie z tego powodu zadek boli 🤣 nic mu nie jest, dalej wygląda super, ale gdzieś z tyłu głowy jest, że może mniej ochronić... choć szanse na glebę z mojego konia mam na prawdę minimalne.
keirashara, tydzień temu wsiadłam na moją kobyle, tylko ja lekko ruszyć bo chęci miałam zerowe. 15 min stepa i zaczęłam galop, zrobiłam jedno kółko, drugie, przy 3 na prostej ścianie, długiej, moj kon leżał a ja 2m przed nim
xxagaxx, - dlatego mimo wszystko wsiadam w kasku i myślę o zmianie 🙂 I tak miałam farta, bo mój egzemplarz był "świeżo z taśmy", nie leżał roku w sklepie.

Też byłam blisko z dwa lata temu, jak coś hukło za halą, mój odskoczył i już był na nadgarstkach, ale wstał. Za to ja już byłam bez strzemion i gotowa do ewakuacji 😅
Zamówiłam na Bergo, w ogóle mimo blingu kask wychodził za 2070 zł hmmm zobaczymy co mi przyjdzie, bo taki sam w equishopie wychodzi za ok 5 tys 🤔🙈
dairoxroxi, odpicowana używka ci przyjdzie. Znaczy się czyjś zwrot z amazona na przykład🙂
Proszę, dziękuję.
Cena czyni cuda jak to się zwykło mawiać.
kotbury, to nie są kaski używane. Jest ich cała seria na bergo a na BF kosztowały 1800pln.
kotbury, paragon mam, gwarancje i wszystko normalnie, a na kasku ani jednej ryski co na lakierze by było widać 😅 karton też zapakowany i w idealnym stanie, wszystkie dokumenty itp też są 🙂 kask wpisany w aplikację kep przeze mnie
kotbury, to nie są kaski używane. Jest ich cała seria na bergo a na BF kosztowały 1800pln.
Perlica, jedne sa nowe inne niekoniecznie😉
kotbury, czyli co, tym nowym wartym teoretycznie więcej też dają niższą cenę? 😜 ciekawa teoria, mój kask i karton wygląda jakby z fabryki wyjechał, a nie ze zwrotu Amazonu.. no i ma 2 lata gwarancji nadal 😅

Myślę, że bardziej możliwa jest ta opcja
dairoxroxi, stawiam na to, że to jakaś pomyłka przy wbijaniu w system sklepu - ale udało Ci się mega! Piękny kask.
epk,
dairoxroxi, żadna pomyłka,od dobrych 3 miesiecy mają te kaski i już wcześniej tu o nie pytalam.
Perlica, Hmm to ciekawe skąd te ceny. Chociaż jak patrzyłam na rzeczy Kentucky to niektóre też mieli w o wiele niższej cenie niż inne sklepy bez jakiś promocji itp
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się