WAŻNE TELEFONY - lekarze weterynarii

Post został usunięty przez moderatora
Nie znalazłam wątku, więc pisze tutaj -przepraszam. Osteopata, p. Dorota Piorun będzie u mnie, na Podhalu, 14 marca, prostować mi konia😁.tel 604700024, jest z Krakowa
Oraz może być z dalszych okolic, weterynarz który specjalizuje się w końskich zębach. Tutaj również kwestia pieniążna nie jest ważna.
zembria   Nowe forum, nowy avatar.
12 marca 2024 12:01
12 marca 2024 14:21
lek. Danuta Dąbrowska-Grzebień 698 798 887 Rzeszów, podkarpacie, lubelskie, małopolskie (Omni-vet)
Wojwewodztwo wielkopolskie (Pobiedziska) Szpital dla koni Morbus-vet - cały zespół lekarzy, również jeżdżą w teren
Lek. wet. Michał Stachowiak - 696458599

Województwo kujawsko-pomorskie:
Lek. wet. Sandra Jarka - 789 093 889
Lek. wet. Adrianna Chodorowska - 696 395 700

Osteopata -p. Dorota Piorun, Kraków i małopolska, 604 700 024.Super nastawia krzywego konia😁
02 kwietnia 2024 16:55
Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
15 lipca 2024 19:03
Dolnośląskie, Lubin Tomasz Wolski (kiedyś jeździł z doktorem Oktawcem) 518 567 653
Lek. wet. Weronika Janta, tel. 507 978 189, woj. śląskie, Siemianowice Śląskie
dr Witała 532104511.Taki mam zapisany
jest nadzieja dla Pomorza https://szpital-kraskowo.pl/
melehowicz, ooo super informacja! Strona co prawda biedna, nawet adresu nie widzę. Ale kurde, jeśli to jest to Kraskowo blisko Elbląga to jest to bliżej niż Toruń
xxagaxx, Na FB konto obszerniejsze. Lokalizację dobrze rozkminiłaś.
21 stycznia 2025 09:30
xxagaxx, Tak, to pod Elblągiem. Oni już działają, od Nowego roku i Świąt kilka kolek już zoperowali z sukcesem 👌 Dla nas rewelacja, bo mamy godzinkę drogi w razie potrzeby, a nie 5 jak do tej pory. Mam nadzieję nigdy nie musieć jechać, ale to daje spokój z tyłu głowy.
Komentarz moderatora: PROSIŁABYM NIE ZAŚMIECAĆ WĄTKU DYSKUSJAMI. TUTAJ PODAJEMY TYLKO NUMERY TELEFONÓW. JEŚLI CHCECIE PODZILIĆ SIĘ PRZEMYŚLENIAMI JEST WĄTEK O OPINIACH NA TEMAT WETÓW.
Wojciech Petryński zajmuje się specjalistycznie stomatologia ale też interną i rozrodem
lek.wet. Dominika Olejak tel. 661 258 410 ( Śląsk, Małopolska) Stany nagłe całodobowo
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się