sklepy internetowe

azazu93, mi wszystko przyszło wczoraj a zamawiałam w piątek rano na kilka zamowien.
Spróbuj napisać na instagramie tam najszybciej mi odpisywali w zeszłym roku 😉
Moon, tak, od nich.
No poczekam, ale brak info trochę weird.
Wielki plus dla Sklepu Jeździeckiego PROVE. Szybka wysyłka i do każdego zamówienia dorzucają gratis. Zamawiałam już kilka razy i się nie zawiodłam 😊
azazu93, do mnie właśnie przyszedł mail, że derki nie mają na stanie i nie dojdzie 😭
azazu93, napisz na maila service@kentucky-horsewear.com
Też zamówiłam derkę w piątek, zamówienie ma status open, żadnego maila od nich, żadnego potwierdzenia. Dziś napisałam zapytanie na tego właśnie maila i dostałam odp, żewwszystko jest ok, mają po prostu dużo zamówień.
anai, ja tak w zeszłym roku miałam, że tak tak wszystko wyślą i przyszedł mi wielki karton z wieszakami tylko bo jednak nie mieli czaprakow 🤣
IskraADHD, czyli standardowa akcja na BF w Kentucky :P
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi, ale własnie przed chwilką dostałam maila że moje zamowienie jest gotowe do wysyłki � chyba czytają rv i w myślach😂
dairoxroxi japinkole 🙈 na serio fantastyczna paczka 😅
azazu93, do mnie właśnie przyszedł mail, że derki nie mają na stanie i nie dojdzie 😭
IskraADHD, a którą derkę zamawiałaś?
BUCK   buttermilk buckskin
03 grudnia 2024 18:26
uffff horse-feed wysłał paczkę, bo po Waszych wpisach lekko mnie nerw zaczął brać
Też mam ciszę od Kentucky mam nadzieję że jednak dojdzie paczka , w zeszłym roku nic nie dostałam 😀
Buck, same, nadali Chevinale w DPD godzinę temu.
Moon   #kulistyzajebisty
03 grudnia 2024 20:20
Tak, też dostałam maila i potwierdzenie wysłania z horse-feed.
Generalnie bez dramatu, ale tak jak pisałam wcześniej, fajnie byłoby wiedzieć że dostawa od dystrybutora się opóźni.

Przy okazji oczywiście plus dla Horseware - paczka z planydeczką dziś przyszła 😍
ja dam ogromny plusik dla equi-zone 😀 Wszyscy rzucili się na febro, a ja spokojnie zamówiłam za granicą, nie dosć ze wysyłka za free to jeszcze zniżka obejmowała nowe kolekcje. I tak leci do mnie Heavy Fleece z Kentucky i nowy fraczek z Cavalleri <3
anai, zamówiłam hurricane z kapturem150g. Chciałam więcej rzeczy, ale już był kiepski wybór 😅 może i dobrze w sumie 😂
Moje dwie paczki z Kentucky są w transporcie, zobaczymy co dojdzie 😎
Post został usunięty przez autora
anai, tą ze zdjęcia poniżej.
Zastanawiam się, bo rozmiar L jest niby dostępny na stronie, a dostałam maila, że nie mają i nie będzie już tych derek w produkcji 🤷
Screenshot_2024-12-04-00-06-54-82_dc00545bd3b8828f033a02ac25b2d36d.jpg Screenshot_2024-12-04-00-06-54-82_dc00545bd3b8828f033a02ac25b2d36d.jpg
Moon   #kulistyzajebisty
04 grudnia 2024 06:13
IskraADHD, mam treningówkę Kentucky (taką wełnianą, więc mniemam że to inna kolekcja) i ona wypada długa - też brałam L, a na mojego 155 szoguna jest przydługa. Co nie zmienia faktu że ją lubię bo robi robotę 😉
Moon, ale ja właśnie zamówiłam L, bo mam smoka z kawałem dupki.
Tylko napisali, że nie ma L, a na stronie widnieje możliwość zamówienia 😞
IskraADHD, to dziwne wtedy. Skoro jest na stronie, to chyba jednak dosteone. Słabo trochę.
Ja zamówiłam z Kentucky w sobotę i dostałam tylko maila z potwierdzeniem. Z tego, co piszecie bywa, że jest cisza w mailach, a kurier się pojawia. Nie wiem, czy już ich pytać, czy jeszcze poczekać.
flygirl, ja mam dokładnie tak jak Ty. Email że confirm i cisza. Zamawiałam w niedzielę albo sobotę, nie pamiętam.
Ja dziś dostałam drugiego ze gotowe do wysyłki 😁 trzeba czekać
Moja dziś wysłana, uff.
Hej,

ktoś zamawiał coś z sklepjezdzieckipk - Piotr Konieczny?

zembria   Nowe forum, nowy avatar.
05 grudnia 2024 09:28
Bajahorses, Ja, ze dwa, czy trzy razy chyba. Coś też im zwracałam o ile dobrze pamiętam. Żadnych problemów.
Bajahorses, sklep legitny, funkcjonujący, byłam stacjonarnie i wszystko oki

A ja dostaję zaraz szału, bo maila od Kentucky żadnego, a kolejny zwrot pieniędzy na koncie za następna rzecz.
Akurat prezent pod choinkę dla mojego psiulka ukochanego
Bajahorses, zamawiałam i czekałam bardzo długo na zamówienie. Miałam kupione ogłowie z dostawą do 14 dni a przyszło po 4 miesiącach i po kilku mailach z mojej strony.
Equis - sklep z którego czekam na chevinal. Dziś dostałam drugie zamówienie, suoer zapakowane, smaczki i krówka i zabawne naklejki jako gratis. Wysłane w dzień zamówienia. Chevinal wysłali dziś - jutro będzie. Także polecam jako chyba nowy tutaj (dla mnie na pewno).
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się