Konifani.pl, zna ktoś? Legitny sklep?
Czy ktoś kiedyś zamawiał z
https://pet-and-garden.pl/ ?
Nie mogę już edytować, więc zapytam jeszcze: galop-store.pl ? Pytanie już kiedyś padło i nie było odpowiedzi, ale może od 2023 ktoś już coś zamówił…
Ja tylko zwrócę uwagę na to że na stronie Hippovetu po dodaniu kodu BLACK15 uzyskujemy rabat na niektóre [produkty ale kasuje nam rabat % za duże zakupy 😅
I tak prawie zmieniłam -280 pln rabatu na - 31,50 😜
Nie mogę, muszę się podzielić
Który rozmiar wybrać?🤔
IMG_4439.png
jabooshko, tak obstawiam🤣🤣🤣
Sklep
https://www.horse-feed.pl - zna ktoś?
Połasiłam się na blakfrajdejową promkę, czy wtopiłam hajs w sklep-widmo? 🤔🙄
Moon, moje black frajdejowe zamówienie przyszło już następnego dnia, wszystko w porządku. Może nie wyrabiają z ilością zainteresowanych
Moon, moje już też u mnie, było po dwóch dniach.
do mnie przyszło tylko połowicznie zamówienie, na razie czekam, ale jak nie dadzą znać o co chodzi to jutro leci mail 😀
Aga, dobra, to może ja też zajrzę do paczki, bo chłop odebrał i wylądowała in stock w garażu. 😅
Plusy dla equishop, konika i tackshop 💖 i muszę pochwalić Kentucky wszystkie paczki dzisiaj już doręczone, a były zamawiane w piątek w szale BF
Ile przeważnie idą zamówienia z Horseware?
Usagi, 3-4 dni, ale w Black Friday pewnie może być dłużej.
Usagi, około tydzień, tak średnio. Moja paczka została wysłana w poniedziałek z tego co widzę, więc do końca tygodnia zapewne będzie u mnie.
a co do sklepu horse-feed, to póki co minus - zero kontaktu, zero odpowiedzi na maila, telefon podany na stronie i na fb wciąż zajęty. Napisałam na fejsie, zobaczymy jak się to rozwinie.
Yhm, było nie łasić się na black friday, tylko kupić normalnie suple :/
Moon, kurde ja swoje od razu praktycznie dostałam. Zamawiałam 10 l chevinal i sieczkę hartog
Do mnie dziś ma dojść paczka z horse -feed.
plusy dla cavalloshop, optifeed oraz bergo
Problem leży w Chevinalu. Nie ma go w hurtowniach. Też czekam na przesyłkę , chociaż z innego sklepu. Kupiłam w Equis. Z nimi jest kontakt telefoniczny na szczęście.
do mnie Horse Feed odpisało mega szybko na maila, że dzisiaj zostanie wysłana druga część zamówienia 🙂
_Gaga, wszystko fajnie, ja to rozumiem, tylko... no kuźwa chciałabym jakiekolwiek info odnośnie tego. I nie wyczytane z volty, tylko ze strony sklepu. Bo właśnie Chevinal zamawiałam... 😒 Jakbym wiedziała że nie mają go na stanie, to bym zamówiła gdzieś gdzie jest dostępny na magazynie. (ciekawostka: tu było że dostępność 24h, także ten...)
EDIT: nie wiem czy ściągnęłam myślami, czy ktoś czyta rv - no więc sklep do mnie oddzwonił, podobno jedzie do nich paleta z Foranem. Alleluja.
Moon, ja się z Tobą w pełni zgadzam, tj że przydałoby się info na bieżąco... też zamówiłam Chevinala z dostępnością od ręki...
Czy ktoś ma jakiś kontakt do kentucky? Na bf kupiłam derke i mam tylko potwierdzenie opłaty i nic wiecej. Próbowałam odpisać na tego maila ale nie da się niestety a na stronie nie widzę żadnego kontaktu.
Oczywiście mam świadomość że mogą mieć tam po bf urwanie głowy
azazu93, w zeszłym roku też tak było po bf że brak kontaktu a tu nagle albo info że nie ma albo nagle kurier
Kurde, moja paczka jednak też przyszła bez Chevinalu, tylko Hartog...
A abonent niedostępny.
Sivrite, z horse-feed? Podobnież dziś będą wysyłać brakujący Chevinal w zamówieniach.
(info potwierdzone telefonicznie i przed chwilą mi na fb odpisali)