Nigdy nie miałam zimowych, ale że PESEL zobowiązuje i promocje okołoblackfridayowe, to na Horze w dobrej cenie wiszą B Vertigo, akurat na tę markę dodatkowa promocja 20% przy zakupach powyżej 800 zł plus 5% extra. Zrobiłyśmy wspólny koszyk z koleżanką i stwierdziłyśmy, że nie ma na co czekać, trzeba kupować, taniej nie będzie, a rozmiar 38, więc popularny, może zabraknąć. Ale że ona zwlekała, to moje bryczesy wypadły z koszyka 😤 Stwierdziłyśmy, że poczekamy, może się pojawią, chociaż nie liczyłam już za bardzo na to przed black friday. I wczoraj wieczorem nagle są. Zamówienie trwało wieczność, nie chciały się załadować do koszyka, próbowałyśmy na telefonie, na kompie, na wszystkich przeglądarkach. W końcu się udało (złożyć zamówienie, z odtrąbieniem sukcesu poczekam, aż zobaczę paczkę).
Wzięłam te:
https://www.horze.pl/bryczesy-termiczne-damskie/damskie-termobryczesy-b-vertigo-dianne-z-pelnym-lejem/36687.html?color=SDRE
Cena wyjściowa: 849,00, cena po zniżce ze strony: 339,60, a cena ostateczna z koszyka: 271,68 ✨🎉