Końska Rewia Mody XVIII (2024)
patkahm, zrób zdjęcie w świetle dziennym - jak będzie tak wpadać w zgniłą zieleń to akurat dla mnie 🙂
wątek zamknięty
A ja przyszłam popropsować najładniejsza dupe w stajni 🤣
Moja derka Ponyo Horsewear przyszła dziś (a raczej przyszły bo w sumie 6 różnych). Jestem zauroczona.
Ta na zdjęciu jest akurat 150 rozmiar (6’3 angielskie), wypełnienie 250g. Pasuje akurat. Koniszcze w okolicach 170cm. Dość przypakowany.
Będę przychodzić z aktualizacjami jak będę mierzyć kolejne.
IMG_0230.jpeg
wątek zamknięty
martrix, - absolutnie cudowna 💖
wątek zamknięty
martrix, derka cudna, ale z rozmiarówką jest coś chyba nie tak, z tych derek, które znam i zamawiałam z numeracją UK 6'3 to 140 cm. A 155 cm to 6'9. Ciekawe.
wątek zamknięty
anai, wg ich rozpiski 6’0 to 145, 6’3 to 150 a 6’6 to 155. Ja się tym sugerowałam i trafiłam z rozmiarem.
wątek zamknięty
Hm, jest ciemniejszy niż się spodziewałam, ale w zgniłe tony chyba nie wpada, przynajmniej w sztucznym świetle 🙂
Dla mnie w sumie głównie dla gniadych więc ideolo 😍
Lamówka jest piękna!
1000014338.jpg
1000014339.jpg
wątek zamknięty
A ja do bs black z najnowszego heritage dobrałam derke sparkle 🙈 koń troche tylko pozować nie chciał.
No jest troche inna od czapraka ale jak dla mnie sztosik i tak 😍
IMG_7840.jpeg
IMG_7843.jpeg
IMG_7834.jpeg
wątek zamknięty
azazu93, to jest dopiero bling!
wątek zamknięty
Altiria, jaki brałaś rozmiar? Taki jak normalnie nosi twój koń?
Mam konia dość "szczupłego", z wąską klatą. Eskadrony zawsze brałam rozmiar mniejsze bo były ogromne. I teraz też tak chciałam ale tak się zastanawiam...
wątek zamknięty
A widział ktoś ta derkę gliterową ale w ALMOND? Dla skarogniadej ten kolor <3
wątek zamknięty
faith, przepiękny! 😍
wątek zamknięty
Dzięki dzięki, też mi się podoba 🙂 wzięłabym jeszcze te zielen, ale wolę najpierw na żywo obczaic.
wątek zamknięty
epk, 145 i taki rozmiar nosi. Mój też suchoklates i bez siodła nieźle ta derka leży, w dralonie nawet rozmiar mniejszym miał ogromny dekolt.
wątek zamknięty
Altiria, kurcze zmartwiłaś mnie, no nic będę najwyżej wymieniać
wątek zamknięty
145 pasuje też na konia noszącego 155 i szerszego w klacie niż mój, więc wypada raczej spora. Ja z Eskadrona wcześniej miałam tylko dralony, a one miały chyba inny krój, więc niestety nie mam porównania.
wątek zamknięty
Przyszła i mojaaaa! 😍 prześliczne ma kolory, jutro będzie przymiarka na kucynke za jasnego.
Dobrze tez współgra z ES 🤣 i materiał wcale nie jest jakiś super cienki jak na moje
IMG_1973.jpeg
IMG_1978.jpeg
IMG_1980.jpeg
wątek zamknięty
dairoxroxi, śliczna jest. Czekam na zdjęcia 😀 bo kuuuuusi strasznie
wątek zamknięty
dairoxroxi, a idź ty… zaczyna mi się podobać! 🤣😜
wątek zamknięty
epk, wracam ze zdjęciami w świetle dziennym. Na szczęście (dla mnie) nie ma tej poświaty zielonego koloru, ale liczyłam na jaśniejsze i cieplejsze tony.
Najlepiej kolor oddaje zdjęcie pod kątem
IMG_8739.jpeg
IMG_8740.jpeg
IMG_8742.jpeg
wątek zamknięty
dairoxroxi, co to za czaprak?
ja nie lubię kratek, ale ta jest sztos! I właśnie z tym czaprakiem. Petarda!
wątek zamknięty
Post został usunięty przez autora
kotbury, , equestrian stockholm Mocha
Przymierzona, rozmiar mamy 135 i trochę w klacie ciasna ale i tak jest przepiękna 🦄
wątek zamknięty
Kolejna próba dodania zdjęć ..
IMG_2024.jpeg
IMG_2030.jpeg
wątek zamknięty
dairoxroxi, a kysz siło nieczysta! Miałam nie kupować już żadnych szmat! 🤐🤣
wątek zamknięty
dairoxroxi, No piękna! Szkoda ze nie jest z tych grubszych, bo ja zima to używam jednak grubych polarów. Wciaz mam derke chyba sprzedawana jaka transportową z eskadron, chyba z kolekcji navy green? Derka pamięta mojego 1 konia ale jest mega gruba i super wyciaga pot
20241122_140116.jpg
wątek zamknięty
Jak byłam sceptyczna do tego czapraka tak po założeniu na konia jestem bardzo na TAK 😅
IMG_8764.jpeg
IMG_8771.jpeg
wątek zamknięty
xxagaxx, te derki pamietam! Były genialne i ogólnie żałuje że sprzedałam swoje bo nie umiem trafić takiej żeby na nowo kupić 🙈
wątek zamknięty
dairoxroxiprzestań tak kusić. bo kasy teraz na nią nie mam 🤣 przepiękna!
wątek zamknięty
patkahm, ile śniegu!!! Zazdro. Ten kolor nie jest podobny w ogóle do tego cognac?
charlieeee, Moon, Hihi.
O jeszcze wrzucam barbie kucyka 🤣 w starym PS i starym dralonie
IMG_2039.jpeg
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.