Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

zembria   Nowe forum, nowy avatar.
09 listopada 2024 11:02
Czy ktoś wie dlaczego w aplikacji Horze, nie wskakuje zniżka z "cluby horze"? I jak to zrobić, żeby naliczało tą stałą zniżkę?
Mam kod do wykorzystania, ale działa tylko w aplikacji, a tam mi zniżki stałego klienta nie nalicza.
czy ktoś wie dlaczego w Pegazie za wysyłke 1worka paszy nalicza mi 48 zł ?
a wogóle to taka troche lipa, rano weszłam obcykałam co bym wzieła, nic z tych rzeczy nie było przecenione więc wszedł by kod na 20 procent, teraz chciałam dokonać zakupu i juz wszystko przecenioneo 10 procent więc 20 nie wejdzie 🙁
W Pegazie na pasze z automatu zawsze naliczały mi się inne kwoty wysyłki. Chyba tylko pasze Sukces mają jeszcze dodatkową inną kwotę wysyłki.
Feniksowa   "You can't be afraid. That's the secret. No fear."
10 listopada 2024 08:04
Jest -20% na MayaDelorez do 11 listopada
Moon   #kulistyzajebisty
10 listopada 2024 08:34
Dzizas, jeszcze BF się na zaczął, a już mam zawalone SM jakimiś fejurami, które co ciekawe - pod Horze się podszywają... 🤦 też tak macie?
Zrzut ekranu 2024-11-10 o 08.31 kopia.jpg Zrzut ekranu 2024-11-10 o 08.31 kopia.jpg
Usagi   Unikalne ciasteczko
10 listopada 2024 08:57
Moon, tak, od 2 dni mi się to wyświetla na ig i fb.. masakra
te promki są tak nieralistyczne że nawet najbarziej naiwna osoba powinna sie zorientować
Ale nie sądzilam ze fejkowe stronki dotrą do tak niszowej branży jak jezdziectwo
Azzawa, tak byś pomyślała, a jednak znajoma zamówiła derki z Horseware z fejk strony w cenach -89% wszystkie. xD A taka sama strona, jeszcze na jakiejś dziwnej domenie ".top". Dorosła baba. 😂
Czy ktoś dysponuje kodem rabatowym do Bergo?
KAMIJAMI10/KAMIJAMI15 wchodziło mi w zeszłym tygodniu
Czy Hippovet robi jakieś promki na BF? bo już nie pamietam i nie wiem czy mam się wstrzymać z zamówieniem czy nie 😎
Kuniaa, w zeszłym roku kupiłam u nich dwa duże Asecurole w cenie 1 na BF, więc czekam motzno.
Orientujecie się czy pasze nuby będą gdzieś na promce z okazji black friday?
Haaalp!! Gdzie upoluję najnowszego (tego z dzisiaj Heritage 24/25) Eskadron'a z jakąś zniżką? 😇
jabooshko, możesz spróbować Cavalloshop i kod ARON10 ale nie wiem czy działa na tą najnowszą
Moon   #kulistyzajebisty
15 listopada 2024 11:03
jabooshko, swojego czasu na nowe kolekcje działała lojalnościowa zniżka w Koniku. (sama się naliczała po dodaniu do koszyka)
dairoxroxi, potwierdzam, że kod ARON10 działa na nową kolekcję 😊
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
16 listopada 2024 15:02
Czy jakiś kod do febro lub bajomi?
Czy ktoś posiada zniżki do stajni sklep?
zembria   Nowe forum, nowy avatar.
17 listopada 2024 14:57
Jakieś przecieki czy Hippovet zrobi znów promki na suple z okazji Black Friday?
https://horseandpony.eu/pl/menu/black-weeks-248.html -20% na pasze, suple i kosmetyki dla koni
Dostanę gdzieś w promocji pastę HEMPQUALIZER?
Kod SANTI20 w ich sklepie daje 20% rabatu
espérer, allegro - 229 + Smart.
jabooshko, w GNL powinna wejść z kodem szewcwbutach
donkeyboy   dzień jak codzień, dzień po dniu, wciąż się dzieje życia cud
18 listopada 2024 20:26
to ja zapytam czy może ktoś ma cynk czy będzie jakiś Black Friday w KaWal?
Donkeyboy, na pewno będzie, Katasia dość często robi promocje.
donkeyboy   dzień jak codzień, dzień po dniu, wciąż się dzieje życia cud
18 listopada 2024 20:50
Sivrite, to w takim razie zaczekam z zakupem 😎
Zna ktoś jakiś kod to NTB24?
Na Allegro promka na sporo rzeczy, między innymi na sieczki polski żłób. Przy zakupie 2 x 2 sieczki wchodzi dodatkowo rabat 15%. Wyszło mi 50kg sieczki z lucerny za 260zł.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się