Szukam dobrego szewca, rejony prawobrzeża, Goleniow, ewentualnie Stargard. Potrzebuje w jednej parze oficerek wymienić zamki a drugą parę (Cavallo) zwęzić. Boje się ich dać byle komu, może znacie kogoś zaufanego?
Gdyby ktoś szukał pensjonatu, to dwa dni temu na nowo ruszyła Glinna.
A zmienili cos poza betonowymi slupkami na pastwisku i cena? 😉
faith, zrobili nowy plac na pewno, nic poza tym więcej nie wiem.
Facella, nie zrobili placu...
Muszę rozciągnąć nowe oficerki (właściwie to tylko jedną) - czy ktoś może polecić szewca w Szczecinie, u którego da radę coś takiego wykonać?
annet, tak, szewc na Łokietka Ci to zrobi bez problemu. Brama portowa, niedaleki AZ na rogu Łokietka i Kopernika.
_Gaga Dzięki! Zatem pojadę do niego. Jeden but zapinam a drugiego nie mogę. Zamek jest z przodu na piszczeli, więc tego nie mam jak sobie ścisnąć 😜
Czy pojawiły nam się przypadkiem jakieś sensowne łąki dla emerytów w zach pom?
cześć, jakieś fajne hotele w okolicach stargardu?🙂 mogą być nawet trochę dalej
(widziałam stare wiadomości lecz może otworzyło się coś nowego itp)
Zależy czego oczekujesz od hotelu
Stoję kilka lat w Smogolicach i jestem zadowolona
_Gaga, niestety odpadają🙁 Preferuje jednak miejsce gdzie konie sa wypuszczane na padok
No a szukam już prawdę mówiąc miejsca gdzie konie mają dobrze i właściciele są spoko xd to mi na prawdę już wystarczy
zuza17, hm jak stoję kilka latnw Smogo, tak moje konie codziennie są na padokach... ale.i tak w hotelu pełno + kolejka...
Każdy inaczej interpretuje dobro koni i spoko właścicieli, zatem nadal wyrażasz się niejasno...
Najlepiej chyna wsiąść zatem w auto.i pojeździć po stajniach...
_Gaga, akurat w smogo byłam i się pytałam🙁 To się dowiedziałam że konie chodzą osobno (bo jak są razem to są kontuzje) i tylko na pół dnia bo jest zamiana z innymi końmi przez to że jest 20 koni¿ a 10 miejsc na kwaterach
Dokładnie tak jest, chociaż - jak widać - czaswm wychodzą w kilka na jeden padok / pastwisko. Ja nie widzę sensu aby mój koń po obiedzie wychodził, skoro idzie do pracy. Jak ma wolny dzień, to dłużej stoi. Wszystko do dogadania.
Niestety nadal nie znam Twoich konkretnych wymagań. Chesz stada - masz w okolicy Komarowo, Modrzewie, Rożnowo, Mosty. Serio skoro nie konkretyzujesz wymagań - wsiądź w auto i pojeździj...
Może nie o stajaniach- ale dotyczy Szczecina, więc lepszego wątku nie znalazłam.
Sklep Moto- combo rozwija dział jeździecki.
Mają Komperdele i mają kaslki Uvexa i rękawiczki.
Więc jak ktoś chce sobie iść i przymierzyć i zakupić to ma tam w dostępności.
... trochę "trudno" trafić bo nie ma szyldu o koniach i trzeba wbić po prostu na pięterko do sklepu motocyklowego, ale personel sztos fajoski, więc porowadzi i doradzi.
Ten sam chłopak co obsługuje motocyklowy sprzęt? To nie wiem czy taki sztos...
faith, tam jest ich chyba kilku?
ja poznałam dwóch facetów tak bardziej w moim wieku. Zagięli mnie znajomością norm i technologii w kaskach i kamizelkach.
kotbury, szkoda że tylko Uvex. Chciałam gdzieś pomierzyć rękawiczki Roeckle, żeby nie zamawiać w ciemno z neta, bo mam dłoń niewymiarową, ale nigdzie nie mogę trafić.