Końska Rewia Mody XVIII (2024)

Dzięki
wątek zamknięty
dairoxroxi, zainspirowałaś mnie i wyjęłam swojego dralona. Mój za to trochę krótkawy na dziecko i wystaje kawał dupki. przydałby się xl 😅
IMG_6618.jpeg IMG_6618.jpeg
IMG_6612_jpg.jpeg IMG_6612_jpg.jpeg
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
31 października 2024 15:32
Przyszła moja Mocca ES. Melduję że jest piękna 😍 odcień totalny kameleon, bo materiał się delikatnie mieni, no ale określiłabym odcień jako właśnie taką moccę… nie robiłam nawet fotki w obecnym świetle (a raczej jego braku
wątek zamknięty
Zuzu., maiłam ten kolor na poprzedniego konia. Ślicznie 😎
Moon, Mam i ja! Dzięki Tobie 😘
Kolor na żywo to taki brązowy z nutką fioletu.. ale faktycznie kameleon. Też nie jestem zawiedziona 😀
IMG_1338.jpeg IMG_1338.jpeg
IMG_1347.jpeg IMG_1347.jpeg
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
31 października 2024 16:51
Ucięło mi pół wiadomości :/ - jutro zrobię fotkę na modelu, bo nie podejmuję się łapania koloru w sztucznym świetle i ciemnicy 😎

O właśnie, to jest brąz z nutą fioletu i szarości tak delikatnie. No kameleon ;p
wątek zamknięty
Chyba wracam go spowrotem na listę chciejstwa w takim razie 🙈 W ogóle w tym roku nie popełniłam jeszcze ani jednej szmaty, trzeba to zmienić 😂

Zuzu., - jak wystaje doopka to się nie zapina do zdjęć albo robi od przodu ucinając ją i udaje, że tak miało być 🤣 Piękny kraciak, jednak brąz z niebieskim to jest zawsze dobre połączenie 💖
wątek zamknięty
O curwa, umarłam z miłości do czapraka.
Jakość zdjęć wybitna i z Lucjanem gratis, ale ten kolor to było moje marzenie. Oo Zgarnęłam w momencie zobaczenia, gdzie ja serio zawsze myślę po dwa miesiące nad każdym czaprakiem.
Mam ochotę dokupić drugi na zapas. xD
Lauria Garrelli Deep Green.
1000021851.jpg 1000021851.jpg
1000021852.jpg 1000021852.jpg
wątek zamknięty
dairoxroxi, zdecydowanie musi być w mojej kolekcji 😍
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
31 października 2024 22:17
Sivrite, co to za liche fotki z kartonu?! Pokaz w całej okazałości szmatkę 😁
wątek zamknięty
Pati2012   Koński insta: https://www.instagram.com/mygreybay/
01 listopada 2024 06:53
👀
Screenshot_20241101_065253_Instagram.jpg Screenshot_20241101_065253_Instagram.jpg
wątek zamknięty
Moon, zrobię dziś w dzień! Chciałam pokazać kolor, jaram się jak pochodnia. 🤣
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
01 listopada 2024 07:48
Pati2012, jezu, tylko nie takie beże… 😜😍
Sivrite, Haha, no właśnie czekam na foto bo naprawdę ładny odcień jak na zieleń! 😁
wątek zamknięty
Pati2012, uuuu no trzymam kciuki żeby to były jakieś ładne ciepłe brązy/beże :>
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
01 listopada 2024 14:09
Stwierdzam, że ni dudu nie da się odwzorować na fotach tego koloru 😑 miałabym problem chyba nawet w Photoshopie go odpowiednio pokolorować, bo… w każdym świetle wygląda inaczej! 😅 ale podoba mi się na ogolonej sierści pana konia, w dodatku lamówka, moim zdaniem jest ciemnogranatowa więc w ogóle <3

Anyway, fotki na wybitnym modelu 🙄 w pizzzzzgawę, w listopadową szarugę:
IMG_4167.jpeg IMG_4167.jpeg
IMG_4178.jpeg IMG_4178.jpeg
wątek zamknięty
Moon, zgadzam się, dzisiaj w świetle dziennym jak złapał jasność to zaczął ten materiał odbijać i zrobił się taki metaliczny brązowy.
Ej jakim cudem u Ciebie takie granatowe to wyszło?! 😂
IMG_1453.jpeg IMG_1453.jpeg
IMG_1455.jpeg IMG_1455.jpeg
wątek zamknięty
Moon, proszsz.
Jest tak piękny. � Wolałabym bez futerka, ale nieważne, to jest ten kolor, którym miało być Anky, miał być ES i pewnie ze trzy inne firmy. I jeszcze taki zajebisty w dotyku. �
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
01 listopada 2024 22:27
dairoxroxi, bo ja wszędzie widzę granat 🤣

Sivrite, Chyba fotka się nie dodała…?🙃
wątek zamknięty
Moon, kocham nowe forum.
1000021865.jpg 1000021865.jpg
1000021866.jpg 1000021866.jpg
wątek zamknięty
Ooo, jaki fajny patent na paski, pierwszy raz widzę. Komu przeszkadzają może odpiąć, a kto ich potrzebuje może zostawić 👍
wątek zamknięty
NowaJa eskadron tez już kiedyś wprowadził taki patent 🙂
wątek zamknięty
Niestety zostaje wtedy ten metalowy dynks, więc pewnie i tak je odpruję, ale fajnie, że można je odpiąć.
wątek zamknięty
charlieeee, no ja na Eskadrony już od daaawna nie zwracałam uwagi, więc pewnie dlatego nie spotkałam tego wcześniej 😉
wątek zamknięty
Brązowego jeszcze nie wzięłam do stajni, ale dzisiaj zaliczyliśmy spacerowego hubertusa w deep olivine🍀
IMG_1512.jpeg IMG_1512.jpeg
wątek zamknięty
dairoxroxi kocham ten kolor 😍 a nie jestem jakimś fanem zieleni xd miałyśmy w nim ostatnio sesję jesienną, czekam niecierpliwie na zdjęcia 😍
wątek zamknięty
charlieeee, zgadzam się, mimo kolorku jest fajny stypowy także tak jak lubię 🤣 no i plus ze można po prostu czarne dodatki dobrać, a nie szukać idealnego odcienia zieleni
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Naciau, - granite, zima 2017? Tak mi wygląda, w tej kolekcji były trzy takie z brokatem - czarny, cooper i granite (ciemny brąz).
wątek zamknięty
keirashara, chyba to ten, kurde ciekawe jak wygląda na koniu ten kolor
wątek zamknięty
keirashara, Granite to był czarny z miedzianym brokatem
wątek zamknięty
Prawda, mała korekta, kolekcja dobra, ale kolor to będzie Wood 🙂 Coś mi właśnie nie pasowało z nazwą koloru, pamiętałam brąz.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.