Końska Rewia Mody XVIII (2024)

Do dralonów to się chyba dorasta, bo kiedyś miałam "meh, koc w kratę", a teraz mu się oczka świecą 😂 i chciałabym. Kiedyś upoluje jakiś, tak sobie powtarzam 😅
wątek zamknięty
dairoxroxi, ja zamawiałam! Ale jeszcze jest w drodze
wątek zamknięty
Vct0171, ooo! To poproszę o pełną fotorelację w różnym oświetleniu 🌷
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
23 października 2024 22:32
dairoxroxi, dralon coffee-berry ma ekstremalnie dużą dziurę na szyję więc i tak wygląda tu okej. Wrzuć do suszarki, od razu się skurczy. 🙂
wątek zamknięty
Przesyłam zdjęcia ES Modern Mocha - pierwsze dwa w świetle naturalnym, ostatnie w sztucznym. Ciężko uchwycić kolor. Ja jestem zadowolona, kolor zbliżony do tych katalogowych w rzeczywiści 😄
IMG_2319.jpeg IMG_2319.jpeg
IMG_2320.jpeg IMG_2320.jpeg
IMG_2321.jpeg IMG_2321.jpeg
wątek zamknięty
Vct0171, nie wiem, jakie zdjęcia katalogowe oglądałaś, bo na pewno nie jest zbliżony do tych że strony. 😆
Ale na tych zdjęciach w naturalnym świetle naprawdę ładny.
1000021667.jpg 1000021667.jpg
1000021668.jpg 1000021668.jpg
wątek zamknięty
Sivrite, Napisalam, ze ciężko uchwycić kolor - w rzeczywistości wypada ciemniej 🙂
wątek zamknięty
Kurde, to nadal nie wiem, jak wygląda na żywo w takim razie. 🤣
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
24 października 2024 20:56
Ej to ja już serio nie wiem jak on wygląda w realu! 🤣
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
25 października 2024 08:36
Dobra, złamałam się, zamówiłam - znalazłam dodatkowy kod na promkę, więc cena jeszcze milsza... Zobaczę naocznie jak wygląda, o! 🤣 Oby nie było jak z "dramatycznym poniedziałkiem" 🤣
wątek zamknięty
dairoxroxi, na siodło nie będize sukienka🙂
wątek zamknięty
Moon, daj znać też w takim razie 😅 jakby był taki ciemny jak na zdjeciach wrzuconym przez Sivrite, to bym chętnie zamówiła, jeżeli będzie bardziej beżowy to do mnie tak nie mówi.

Pamięta ktoś może jakie promocje ES robi na Black friday?

kotbury, Kucyk w rozmiarze 155 tego jeszcze nie miałam 😀
wątek zamknięty
A dera (niekoniecznie dralon oryginalny z Eskadrona) ale taka sama gruba, bez pasów.
Kobyła mi jest chyba plecami wrażliwa na temperaturę.
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
25 października 2024 09:12
dairoxroxi, z tego co pamiętam to PSoS miał promki i dodatkowo działały kody promocyjne, wiec można było coś upolować...
ES mniej chętnie robił rok temu promki, ale mam wrażenie że coś się u nich zmieniło i obecnie mają więcej kampanii i promocji.
Oba sklepy na pewno miały -15%, ale czy to było stricte na BF... wydaje mi się że to było po świętach, a przed nowym rokiem, magazyny czyścili.
wątek zamknięty
kotbury, caball albo wełna jakakolwiek. Wełniana derka to jest game changer serio.
wątek zamknięty
Zuzu., no nawet ostanio szukałam polaru z wełny prawdziwej włąsnie, żeby uszyć szamodzielnie.
wątek zamknięty
Ja wyrwałam na vinted półderkę chyba za 3 dychy i jeżdżę w niej teraz codziennie odkąd mój krótki konik się skurczył i zrobił półosobowy jednego dnia jak wiało na placu 🙃 Miałam też kiedyś wełnę z programu lojalnościowego Marstalla i super się sprawdzała nawet w dużych mrozach na ogolonego konia.
Kurna ceny tych derek takie, że faktycznie lepiej odszyć samemu 😐
wątek zamknięty
Zuzu., jestem w trakcie szukania jakiejś polderki, takiej żeby przeciwdeszczowa była i fajnie jakby z podszyciem i może jakiś odblask… to albo nie ma albo kosztują ok 700 zł 😭
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
25 października 2024 10:56
dairoxroxi, sezon temu szukałam samej plandeki treningowej... same here, finalnie nic nie znalazłam, przeżyłam bez :P
Ale zobacz treningówki z Decathlona.
wątek zamknięty
Mnie w tym roku bieda straszna spotkała z derkami ogólnie, bo zadowolona myślałam że na młodą wszystko z poprzednich koni 145/155 będzie pasować, nawet kupiłam PE w dobrej cenie - a tu baba 172 cm nosi rozmiar 135/140 i wszystko wisi 🙄

Wspaniałe są koniki, zawsze dbają żebyś przypadkiem gdzieś nie oszczędziła za dużo 😅
wątek zamknięty
dairoxroxi, - caball! Mi szyli na zamówienie, bo jaśnie panicz nie może mieć na polarku, bo się czepia futerka, elektryzuje i on dostaje kur*icy. Mam akurat bez odblasków, ale to pewnie nie byłby problem. Kosztowała niecałe 200zł, a specjalnie dla mnie ściągali ten materiał.
To jest 100g na śliskiej podszewce, przeciwdeszczowa (nie testowałam w ulewach, bo wtedy to ja śmigam po hali, ale lekkie deszczyki były ok).
20231112_151806.jpg 20231112_151806.jpg
wątek zamknięty
keirashara, mam na uwadze Caball w ostateczności.
Czaiłam się na te odblaskowa z Horseware, ale u nich na stronie w promocji jest wyprzedana, a w innych sklepach ok 800 zł za nią jest 💀
Moon, Pewnie bym przeżyła, ale dużo w tereny jeździmy nawet jak pogoda kiepska, po drodze leśnej dużo aut jeździ i fajnie jakby nas widzieli na niej również. Tylko w weekend jestem w stajnie za pełnego jasnego być w stajni więc lipka trochę 🙄
wątek zamknięty
Moon, w zaleznosci od światła wychodzi ciemniej/jasniej, ale generalnie jest brązowy. Tutaj zdjęcie chyba najbardziej oddające stan faktyczny
IMG_2326.jpeg IMG_2326.jpeg
wątek zamknięty
jestem w trakcie szukania jakiejś polderki, takiej żeby przeciwdeszczowa była i fajnie jakby z podszyciem i może jakiś odblask… to albo nie ma albo kosztują ok 700 zł 😭
dairoxroxi, zobacz sobie BVertigo.
wątek zamknięty
adriena, zerknę. 😉

Tak przy okazji. Jest darmowa wysyłka do Polski na ES. Może też się skuszę na ten Czaprak 😅
wątek zamknięty
wątek zamknięty
A ktoś miał te derki treningiwe z horseware?
W promce wełniana i przeciwdeszczowa, więc się zastanawiam, bo rok temu nie kupiłam w końcu, ale powraca mi temat.
wątek zamknięty
Moon, ooo a jaki to kodzik dodatkowy na ES ? 😜
wątek zamknięty
Jak się nazywała stronka niemiecka z kolekcjami eskadrona ? 🙂
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
29 października 2024 21:26
Naciau, Pferde Trends
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.