A Harcoura ktoś macał? Bo wygląda to zacnie:
Screenshot_20241024_154652_Facebook.jpg
Zuzu., Catago ogólnie ma bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Mają/mieli bardzo dobre derki, ochraniacze, z odzieży pamiętam softshelle, bluzy, kamizelki. Naprawdę fajne rzeczy. Ostatni raz miałam je w ręku 4lata temu i mam nadzieję że dalej tak jest 🙂
keirashara, a jaki to model ?
Perlica, - to jest chyba model Lili. Nie widziałam ich na żywo, tylko mi mignęły na relacji jakiegoś sklepu.
Dobra to ja w końcu zamówiłam te B Vertigo, bo fajna promka na horze.
Ciekawe co to przyjdzie :-)
Nie wiem czy dobry wątek… ale mam pytanie, czy ktoś z was używa spódnic do jazdy konnej, takiej zakładanej na bryczesy żeby było cieplej?
Czy ma to sens?
moni, mam taką przeciwdeszczowa i jest spoko w tereny 🙂
Pati2012, A wygodnie się w niej jeździ? Przed tym mam największe obawy…
Pati2012, A jaką masz? Kiedyś szukałam czegoś takiego, ale nie bardzo znalazłam sensowne modele. Jak się zachowuje w galopie, albo jak wieje?
moni, zembria, mam taką, jak na jazdy w teren czy lekkie na placu jest w porządku, na normalny trening ujeżdżeniowy trochę jednak przeszkadzałaby mi, ale mnie wkurza też za gruba kurtka, więc może to kwestia indywidualna 😅
Na nogi są takie gumeczki, żeby nie odwiewało i działa to całkiem nieźle
Na plus też to, że zakrywa trochę końskich plecków 😉 i faktycznie jest ciepłej w niej i kolana od zimna nie bolą 😂
Screenshot_20241105_193328_Samsung Internet.jpg
Pati2012, a sieda się na niej, czy jakoś leży na końskim zadzie?
moni, leży na siodle i zadzie tak o:
Screenshot_20241105_200557_Samsung Internet.jpg
Dobra są B Vertigo 😍
To jest to czego szukałam : pas po pachy, ciepłota Schockemole, dokładnie taki sam materiał , nie typowy jak w leginsach śliski tylko jakby dresowy.
Schocki w wersji po pachy 💔
anai dziękuję🙏
Perlica, a jak z rozmiarówką (versus Pikeur)? Brać swój rozmiar?
_Gaga, nie mam pojęcia , bo od lat nie używam bryczów/ leginsów Pikeura.
Mam 34 i taki wzięłam, sam pas jest dość dopasowany, ale tego oczekiwałam.
Jakbym się nażarła jak wieloryb pewnie by mnie uciskał wtedy , ale normalnie to jest ok, bo założyłam je po obiedzie właśnie.
Perlica, - czyli masz taki rozmiar jak w Schocke dokładnie? 🙂
Perlica, weż przypomnij które to były Bvertigo?
xxagaxx, hahhaha :-) jakbym była złośliwa to bym ci napisała że te same co kilka stron temu 😁🤣😂
Ale nie będę taka:
https://www.horze.pl/legginsy-jezdzieckie-zimowe-damskie/b-vertigo-evelina-legginsy-termiczne/36803.html?color=571
Perlica, dlatego napisałam przypomnij, bo wiedziałam że Anai podawała nawet model ale że na poprzedniej stronie nie znalazłam informacji to zapytałam 😉
xxagaxx, Spoko
Jutro je użyje na żywo, bo dziś Godzilla ma lonżing.
Niebawem bryczeski od winderen 🙂 jakosc i kroj genialne 🙂 lej silikonowy nie lepiacy, material tez sztos 🙂
Majeczka, ale w kosmos będzie można w nich lecieć? 😅 Albo chociaż będą z materiału opatentowanego dla Navy Seals?
Sivrite, zrobiłaś mi wieczór 🤣
Legginsy damskie Covalliero jesień/zima 2024 - jak dla mnie to bubel roku. Chodziłam w nich 3 dni i wsiadłam na 5 koni i bardzo zmechaciły się w kroku. A lej - to jakby go nie było, lubię jak silikon daje lekki opór a nie jeździ się jak w getrach. W ostatnich chłodnych dniach było mi w nich ciepło, ale niestety materiał jest słabej jakości.
Tego czy da się polecieć w kosmos to Ci nie powiem bo z astronautami mało mam wspólnego. Z jeździectwem dość sporo… mi się te bryczesy bardzo podobają i ich jakość i wykonanie po prostu jest top. Jak na początku 2021 pisałam o mayadelorez że super też były beee na re volcie, nagle mamy 2024 ich jakość całkowicie umarła a wszyscy się nimi zachwycają 😉 pożyjemy zobaczymy. 🙂
majeczka, to chyba totalnie nie zrozumiałaś o co chodzi... czytałaś post o derkach za 2 kafle nadajace się dla koni nie wychodzących na padok bo są stajenne?
Nie zagłębiałam się w temat derki z prostej przyczyny. Cena jest dla mnie za wysoka. Natomiast ja napisałam info o bryczesach, w temacie o bryczesach 🙂 Jeśli derka jest do stosowania w kosmosie to ok. Bryczesy po prostu są fajne więc dałam info 🙂
majeczka, jakość jak Equline ?
Nic mi ich nie przebilo jak do tej pory, z uwagi na krój i oddychalność/ jakość materiału.
majeczka, a skąd masz bryczesy winderen? nie widzę ich na stronie?