Bryczesy
Perlica, mnie tylko zaskoczył sam materiał, bo to taki dresik 🙂 ale ciepłe.
To ja zapytam przewrotnie bo wszystko co pokazujecie na zimę to legginsy a ja ich nie trawie. Polecacie jakieś bryczesy zimowe ?
domiwa, of course, Pikeur Softshell
Chcę kupić bryczesy Pikeur zimowe i mam zagwozdkę co do rozmiaru. Mam i wchodzę w bryczesy: 76, 38, 80 i 164. Myślicie, że bryczesy 170 będą dobre? 😅 w 164 wchodzę ale mogłyby być większe. Znalazłam oficjalną rozmiarówkę i 170 są szersze w biodrach więc wydają się dobre
patkahm, - powiem tak - co model to loteria 😅 Mam 38 w które nie wchodzę i 38, które są luźnawe. Próbuj, nie zaszkodzi, najwyżej odeślesz przecież 😉
xxagaxx, tak, ja mam te z zaczessa i maja miśka, są grubsze niż active. Z polarem polecę też horze skórzane i hkm, one mają taki sam polar jak active
Jak ktoś nosi xl to mi jedne takie polarki z hkm zalegają legginsy
keirashara, zapomniałam o opcji zwrotu. Zamówiłam, zobaczę czy będą pasować 😊
Dla porównania, po prawej schoki i horze winter active, po lewej True Rider i Esy Rider. Od góry Equiline. Wszystkie opisane jakie zimowe
20241019_144306.jpg
A te Schoki zimowe, które wszyscy chwalą i polecają to jest jakiś konkretny model/nazwa?
Feniksowa, - nie, po prostu leginsy z kolekcji zimowej 🙂 Dowolnej w sumie, co roku są inne kolory.
keirashara, O, no to sporo ułatwia 😃 dzięki!
Jak coś to mam Equilibre Kirsten w rozmiarze XS (34) na zbyciu, w środku polarek. Tylko to legginsy.
Nie umiem dodać zdjęcia do edytowanego postu 🙃 polarek o taki, całkiem gruby:
IMG_20241010_101149.jpg
Perlica, kupione na vinted i mi dupa nie wlazła 🤣
Ja ich nie używałam, ale lekkie ślady są. Mogę Ci podesłać link do vinted.
Facella, nie jestem fanką używek, więc dzięki.
Chcę kupić bryczesy Pikeur zimowe i mam zagwozdkę co do rozmiaru. Mam i wchodzę w bryczesy: 76, 38, 80 i 164. Myślicie, że bryczesy 170 będą dobre? 😅 w 164 wchodzę ale mogłyby być większe. Znalazłam oficjalną rozmiarówkę i 170 są szersze w biodrach więc wydają się dobre
patkahm, będzie ciężko, ale daj znać czy się wbiłaś.
Figarusowa, - masz je może? Jak wypadają nogawki? Tak po fotach wydają się dość szerokie dołem (mam z tym duży problem, że jak są za luźne to mi się zwijają i gniotą).
keirashara, tego konkretnie modelu jeszcze nie mam, ale mam inny z tej firmy i są idealnie dopasowane na łydce (noszę rozmiar XS, więc wąska łydka)
Cholibka, prawie podskoczylam jak zobaczylam maila od PSoSa ze wypuscili kolekcje Equimerino, bo ucieszylam sie ze ktos w koncu wymyslil jakis patent na bryczesy z naturalnych materialow.. a tu niestety tylko bluzy I skarpety. Zdaje sobie sprawe ze troche mission impossible z tymi merino bryczkami, ale moze znacie jakas marke ktora produkuje bryczesy z naprawde skin friendly materialow? Mam bardzo wrazliwa skore i wiecznie z tym problem.
Figarusowa, - no tylko właśnie często te zimowe są z mniej elastycznych materiałów i w nich są większe problemy 😤 Ja nie jestem XS, mam brzuszek, udo, ale mam też szczupłe nogi od kolana w dół 🙄
Figarusowa, dzięki, wygladaja bardzo spoko.
Co to za marka? Nigdy nie widziałam
Perlica, marka zawodniczki ujeżdżenia, Jagody Dąbrowskiej. Jakby co jej produkty są teraz też w Decathlonie, ale nie wiem czy ten model jest dostępny
Perlica, polska firma, ale na ich koszuli konkursowej mam "Made in Bangladesh" :P
Pati2012, hahahah, a tak serio jakość też " Bangladesh"?? Bo to takie trochę wszystko przaśne ...
Figarusowa, a, to słyszałam pozytywne opinie o tej marce kiedyś , jak zaczynali.
Pati2012, nie żartuj? to sorry cena za niezbyt znaną markę szytą gdzieś tam...
Chętnie zapłacę tyle za polski produkt, ale nie szyty przez jakieś biedne dzieci.
Kuniaa, jak macalam ich produkty na CSIO w sopocie to nie powalały. Te bryczesy natomiast naprawdę wyglądają porządnie, więc może warto sprawdzić, ale to chyba jak będzie jakaś promka
adriena, wracam po otrzymaniu paczki. Wbiłam się w te młodzieżowe 170 cm. Mogłyby mieć wyższy stan ale nie są też jakieś mega niskie. Oby mi tyłek nie marzł w zimę chociaż w środku jest przyjemny polar 😁
patkahm dzięki za info, kiedyś sobie też sprawdzę, bo ja na razie to 176 kupowałam, często rozmiar 170 jest w promocji, w dobrych pieniądzach