Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)
espana - cudnie wyglada, a na zywo jeszcze piekniejszy! 😜 💘 🍴 😍 ja czekam na zaproszenie na sesje! :kwiatek:
to teraz mojego troszke.
zdjecia zobaczylam i sie przerazilam
Qslawowi zrobil sie brzuuuuchol, a ja siedze jak pokraka 👿

wątek zamknięty
Jessy, fajnie przytył, co ty chcesz, nie widać żeber w końcu 😉 ładnie wyglądacie 🙂
wątek zamknięty
Espana co za aksamitna sierść... rewelacja..
wątek zamknięty
espana ojj... w takim koniu to sie mozna zakoczac... 🙄 😍 edit: ale oczy wywrocil na drugiej fotce 😂
jessy brzucha jakos specjalnie nie widac, za to rzuca sie w oczy idealnie przyciety irokez... od linijki?? 😉
wątek zamknięty
Jessy Qsław wygląda REWELACYJNIE! Nie tylko brzucha ale i karku dostał😉 W końcu! Pamiętam Wasze "przeprawy" w poprzednich stajniach, chyba znaleźliście idealne miejsce🙂 A co do sesji - dla Ciebie nasze drzwi są zawsze otwarte a dla nas to będzie zaszczyt i sama przyjemność 😀
Dziękuję, dziewczyny, za miłe komentarze :kwiatek:
wątek zamknięty
espana- ślisznie zdjęcia zkochałam się, a pierwsze poprostu rewelacja i jak konisko lśni 😍
Tristia- co tak skromniutko 🤬
Jessy - fajnie wygląda konisko czego chesz, a brzuszek w sam raz 🙂
wątek zamknięty
Burza tez sie ciesze, ze zeberka przykryl, dalej bede go tuczyc, ale brzucha musimy troszke zrzucic, a tluszczyk przerobic na miesko 😀iabeł: :kwiatek:
taggi a gdzie tam od linijki 😁 ostatnio zastanawialam sie, czy mu wreszcie tej grzywy nie zapuscic na korasy, no ale Qslaw bez irooooka? 😍
espana a no WRESZCIE znalezlismy 😀 w takim razie nawiedze was jakos w tygodniu 😀iabeł:
slojma :kwiatek:
wątek zamknięty
jessy nooo... jemu teN irokez wybitnie pasuje, ale... ladnemu we wszystkim ladnie 😉 moja kiedys tez miala irokeza i za nic nie chcialam innej fryzury, ale w koncu tak sie poukladalo, ze zapuscilysmy i powiem ci... nawet mi sie podoba 🙄 Sprobuj... zawsze przeciez znow mozesz puscic nozyczki w ruch;-)
wątek zamknięty
Jessy, lepiej jak dotąd chyba nie wyglądał - zdanie zagorzałej fanki 😉
espana, pursatka, 😜
wątek zamknięty
Jessy, naprawdę fajnie się odpasł
a brzuszka to chyba nie widzialas;]
wątek zamknięty
Ja też brzucha nie widzę 😉
A irokez pierwsza klasa...aleeee mi sie podoba 😜
wątek zamknięty
k_cian, sznurka, muffinka :kwiatek:
jak na niego, to jest gruby i ma brzuchol 😂 chyba pierwszy raz od 4 lat wyglada jak kon 😅
Muffinka - a coz to za piekne zdjecie masz w avatarku?
taggi - no wlasnie nie wiem co zrobic, czy zapuscic troche, zaplesc korki, zobaczyc jak bedzie i uciachac? tylko kurcze, musialabym mu chyba cala grzywe wyrwac, zeby te korki zrobic, bo ma taki busz na szyji ze szok 🙄
teraz mu szyjki przybylo, to moze z tego skorzystam i zapuszcze 😉
wątek zamknięty
_kate, Dziękujemy :kwiatek:
A Wy jak progresujecie! Pięknie to wygląda 🙂
wątek zamknięty
nie mogę się powstrzymac i podpiszę się pod Mią 👀
_kate: z sesji na sesje autentycznie coraz milej mi się Was ogląda! przepięknie wyglądacie razem 😀 gratuluję! 😅
wątek zamknięty
_kate Zamurowało mnie - konia zamieniłaś czy co 🤔 Przecież to jest zupełnie, zupełnie inny obrazek niż jeszcze 3 tyg. temu!
wątek zamknięty
_kate mi też się bardzo podoba! Super wyglądacie, nie ten sam koń 🙂
wątek zamknięty
Jessy mój nosi irokeza w sumie od 6 lat (z roczną przerwą na zapuszczanie - ale wyglądał nieszczęśliwie) i tak, jak jemu, tak twojemu idealnie pasuje 🙂 choc mi też się loczek marzy 😉
Kate, a ja cały czas pamiętam twoje zdjęcia bodajże sprzed 2 lat, z balonowej ujeżdżalni, z koniem z głową w chmurach, a tu proszę - koń zbudowany, chętny do pracy - piękny widok 🙂
Mia ślicznie wyszła klaczusia 😀
wątek zamknięty
Ha, to wszystko dlatego, że _kate przemalowała sobie włosy pod kolor Barkasa! i z miejsca współpraca zaczęła się układać 😉
a tak serio to ja również jestem pod wrażeniem przemiany, widać, że robicie kawał roboty!
wątek zamknięty
Jessy jak zwykle poza konkurencją 🙂 no i mam w związku z tym pytanie, jak to się stało że zdjęcia dalej są świetne, a nie ty fociłaś 😉
wątek zamknięty
_kate- fajna zmiana :-)
Jessy- dołączam się do pytania adrieny ;-)
My z bodajże przedwczorajszej jazdy:
wątek zamknięty
_kate- bardzo miło sie na Was patrzy Złoty jest cudowny, życzę Wam wszystkiego dobrego
Tristia - znowu tylko jedno, musi chyba ciotka przyjechać i pocykać fotki, zresztą już stęskniłam się za Gąbczakiem i chyba go nie poznam jak zobaczę 🙂
wątek zamknięty
A my sie przerzucilismy na hackamore.
Jest zdecydowanie lepiej. W koncu wiem ze na tym koniu jade i potrafie nim sterować. Jemu tez chyba lepiej.Przestał nurkowac głowa w gół i dzieki temu jest nam o wiele przyjemniej 🙂 😅
I dziekuje
AZUBCE za pożyczenie tego do testów 🙂 :kwiatek:
wątek zamknięty
Hypnotize, każdy koń kocha haka 🙂
wątek zamknięty
Karmela, Burza, Lotnaa b dziękujemy :kwiatek:
a tu dla niedowiarka - to ten sam Armagedon :P
dla porównania Armuś jak miał chyba z 7mcy (po 2 u mnie)

Armagedon jako roczny łobuz

i tatusiek naszych źreboli papa smerf - żuje ze ręki 🙂
wątek zamknięty
Zła noga! 😉
wątek zamknięty
Mia dziękuję 😡 :kwiatek:
Sosi bo my mamy sesje ostatnio rzadko 😉 dziękuję bardzo :kwiatek:
Halo trochę pokombinowałam, odkryłam z dwie Ameryki w konserwie, wziełam Twoje i trenerki rady do kupy i są dni, kiedy czuję magię pod tyłkiem! dziękuję bardzo! :kwiatek: miło mi, że to widać 😡
Dzionka dziękuję! koń ten sam, mi się troszkę ułożyło. 👀 :kwiatek:
Pinesska no niestety, problem jeźdzca i konia przerastał mego ówczesnego trenera. Od czasu jego zmiany mam wrażenie, że jest lepiej. Naprawdę niesamowicie się cieszę, że to widać
ekhem oplułam monitor! człowiek sobie myśli, że tu go nikt nie zauważa a tu widzisz 😉 dziękuję bardzo :kwiatek:
Slojma Złoty jest cudowny. Nie ma co, ale on uczy. Za darmo zadku nie daje i co ja się napocę, nakombinuję żeby choc ciut ciut podszedł. A z niego jaki dziad bywa- jak czegoś nie chce /np. wygiąć się na lewo/ to alpejskie kombinacje przedstawia. Dziękuję 😡 :kwiatek: musi byc dobrze. Choć z nim jednym. 😡
Tristia jaką macie elegancką grzywę! wow! dziękuję :kwiatek:
ostatnio mieliśmy przełom i od dwóch tygodni poziom naszego dogadywania się poszybował w kosmos. Oczywiście nie zawsze jest różowo, ale podstawy dostaję od niego zawsze- posłuszeństwo, zazwyczaj rozluźnienie i lepszej lub gorszej jakości przepuszczalność. Z dwa razy nawet zapomniał się w tańcu i było magic 👀 ale tak naprawdę to wszystko jest w mojej głowie i w tym jak zorganizuję jazdę.
Wszelkie komplementy mu przekażę :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
A ja musze dodac jeszcze to bo okrutnie mi sie podoba. Autorstwa M. Łukaszczyka
wątek zamknięty
dureithel uuu baardzo zła 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.