mikstura trochę zależy co kupiłaś, z mojej obserwacji wynika, że suplementy i pasze ''idą'' szybciej niż inne towary
pasze to tak niecałe 2 miesiące, a np.derki ''szły'' prawie 4 miesiące
Lootra,
Dziękuję dziewczyny za opinie i rady. Stara jestem i głupia, nie zdarzyło mi się jeszcze tak pomylić.
Ostatecznie pojadę osobiście do Milanówka i porozmawiam
mikstura, prawdę mówiąc na happy warto zamawiać jakieś rzeczy które nie są potrzebne na już ponieważ promocje są fajne lecz gorzej z czasem oczekiwania🙁 Ja sama się kiedyś rznęłam na to ale musiałam im kulturalnie pospamic na mailu i nie miałam problemu ze zwrotem
Dodatkowo nie wiem czy oni w systemie to widzą, ale raz kupiłam kilka rzeczy i faktycznie była obsuwa w dostawie. Kolejne dwa zamówienia zrobiłam z odroczona płatnością na wszelki jakby były problemy i wszystko było o dziwo na czas.
Dzieki Anai.
Ten otworek to fajna sprawa jak ma kon mega grzywke. Nie wiem jak bym to upchala pod normalny nausznik. Ten stary kupilam gdzies w Niemczech, ale jak przegladalam eshopy, to juz nie znalazlam...
Kolejny minus dla happyhorses anulowałam zamówienie, bo przez jakie 2-3 tygodnie go nie wysłali, które niestety wzięłam z paypo, a oni przez miesiąc tego nie zgłosili, więc teraz się bujam między jednym a drugim…
Ogromny plus dla sklepu Mustang na wrocławskich Partynicach, gdzie pani podczas swojego krótkiego urlopu przyjechała z wesela otworzyć i wydać mi potrzebną rzecz.
Oraz dla sklepu Arcus, gdzie pani w piątek na kilka minut przed przyjazdem kuriera skompletowała mi zamówienie na telefon, tak, żeby zdążyć je nadać.
Rudzielc_23, obczaj sobie w Sellerie mae czy na tradeinn - jest taniej niż w ich własnym sklepie i to są sklepy w Europie więc na pewno żadnego cła
Jeśli jednak się zdecydujesz na ich sklep to z pkt widzenia prawnego powinni ci odliczyć VAT przy zakupie i to potem będzie do zapłaty w PL. Cła jako takiego nie powinno być bo na produkty "rodzime" tj. angielskie jest zwolnienie.
Rudzielc_23, przeliczają wszystko jak robisz zakupy na www. Niedawno ściągałam od nich derkę. Jak wpiszesz adres to przelicza kwoty - odejmują podatki, dodają dodatkowe opłaty, itd. W Polsce już się nic nie płaci.