Końska Rewia Mody XVIII (2024)

Torba Dimpa z IKEA.
wątek zamknięty
Ja mam chyba niebieska waldhausena albo elta, daje radę 🙂 duża, na zamek, mieści ogromne DL eskadrona 😉
wątek zamknięty
Również polecam torbę z IKEA.

Oraz pochwalę się nowym nabytkiem. Miał być czarny, a wyszedł szary. Totalnie spontaniczny i impulsywny zakup 🤣 Kiedyś miałam w tym kolorze ujeżdżeniowego eskadrona i jakoś tak sentymentalnie podjęłam decyzję.
Model niestety nie współpracował, obrażona że dopiero na starość dostaje ładne ubranie, a jak zawody chodziła to wszystkie sezony w jednym czapraku 😅

Zdjęcie WhatsApp 2024-09-13 o 18.20.08_b95ee738.jpg Zdjęcie WhatsApp 2024-09-13 o 18.20.08_b95ee738.jpg
Zdjęcie WhatsApp 2024-09-13 o 18.20.08_d1747717.jpg Zdjęcie WhatsApp 2024-09-13 o 18.20.08_d1747717.jpg
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
13 września 2024 21:19
DrKa, torby Dimpa z Ikei. Całe 10zl za sztukę.
wątek zamknięty
Moon, ile czaprakow wchodzi do tej torby? Bo tez wlasnie szukam czegos do przechowywania i zastanawiam sie ile ich kupic
wątek zamknięty
Nie wiem po wymiarach czy to też ta którą mam, ale u mnie mieści 3-4 czworaków/padów w zależności od grubości i też żeby ich nie upychać na siłę.
wątek zamknięty
Milla, super, dzięki
wątek zamknięty
Kolor, u mnie więcej wchodzi do tej torby, spokojnie mi 6 wejdzie
wątek zamknięty
Mnie wchodzi do Dimpy 6, jak się bardzo uprę, to 7.
wątek zamknięty
U mnie też tak 6-7, różne mam, i cottony i grubsze stockholmy. Ona jest też fajna na derki jak coś.
wątek zamknięty
Oo dobrze ze piszecie, wlasnie tez pomyslalam zeby do derek tez kupic 😀
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
14 września 2024 20:38
Kolor, mi też wchodzi 6-7. Derki trzymam w plastikowych pudłach z Ikei, zamykanych na klipsy (myszy -.-) więc nie ma szans że coś mi tam wlezie.
Ale na derki też myślę, że to nie głupia idea. Ja w niej trzymam też transportery i generalnie rzadko używane graty.
wątek zamknięty
Lanka_Cathar   Farewell to the King...
15 września 2024 00:00
Ja czapraki trzymam w torbach po derkach albo... poduszkach/kołdrach. Zamykane na suwak lub zatrzask. Wchodzi po kilka sztuk. Tylko jeden biały pad się nie mieści. Firmy już nie pamiętam, ale nawet wielkie smoki wyglądają w nim jak w sukience.
wątek zamknięty
Post został usunięty przez autora
Nowość z ES kolor Mocha
Całkiem ładny z tymi perełkami, ale wolę poczekać aż wyjdzie i jak będzie się prezentować na żywo 😀
IMG_0193.jpeg IMG_0193.jpeg
IMG_0194.jpeg IMG_0194.jpeg
wątek zamknięty
Mam ES purple night:
IMG_20240924_090919_compress52.jpg IMG_20240924_090919_compress52.jpg
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
25 września 2024 18:53
dairoxroxi, o Jezu jaki piękny! 😍 ale no właśnie - na fotkach. Zaraz się okaże że to nie brąz tylko smutny szary a lamówka nie jest granatowa, tylko ciemno fioletowa…😐 także też poczekam na realne fotki, drugi raz się nie dam nabrać 😒
wątek zamknięty
dairoxroxi, a miałam już nie kupować czapraków...😅
wątek zamknięty
dairoxroxi, o Jezu jaki piękny! 😍 ale no właśnie - na fotkach. Zaraz się okaże że to nie brąz tylko smutny szary a lamówka nie jest granatowa, tylko ciemno fioletowa…😐 także też poczekam na realne fotki, drugi raz się nie dam nabrać 😒
Moon, u mine na kompie ta lamówka jets czarna🙂
wątek zamknięty
lusia722   poskramiacz dzikich mustangów i jednorożców
25 września 2024 22:50
Moon, to jest brąz z czernią
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
26 września 2024 04:16
kotbury, lusia722, buuuuu ;(
wątek zamknięty
26 września 2024 08:40
Moon, Ale fiolet z granatem mają nazywa się Purple Gold

Ja kocham czarne i brązowe lamówki, bo mi to ułatwia życie z owijkami.
wątek zamknięty
Moon, to jest brąz z czernią
lusia722,
Uhuhu czyli to co my lubimy 😍 jak będzie ładny to może się skuszę, fajnie na jesień będzie. Chociaż tyle mam w domu jeszcze z metkami co konia nie widziały 🤣
wątek zamknięty
Tak propo owijek... czy ktoś dobrał jakieś nieoryginalne, w domyśle tańsze 😉 do kentucky velvet pearls zielonego? Czy muszę czekać z wyjęciem z folii na black friday i liczyć, że je przecenią? 😂
wątek zamknięty
keirashara, mówisz i masz. Heritage racing green
IMG_0252.jpeg IMG_0252.jpeg
IMG_0253.jpeg IMG_0253.jpeg
wątek zamknięty
dairoxroxi, - dzięki! Widzę, że racing green wszedł jako kolor basic, więc będzie łatwo je kupić, odcień powinien być ten sam 😎
wątek zamknięty
26 września 2024 18:09
dairoxroxi, ja to się boję co będzie dalej, bo jak na początku sezonu mniej do mnie trafiały kolory to teraz co jedna kolekcja u nich to lepiej im idzie😝
wątek zamknięty
Constantia   Adhibe rationem difficultatibus
26 września 2024 18:28
Post został usunięty przez autora
Kentucky Velvet pearls beige na kucyczku

trochę pospieszyłam się z jesiennymi fotami, chyba że za sprawą magi photoshopa stanie się jesień 🤣
IMG_0321.jpeg IMG_0321.jpeg
daisy1.jpeg daisy1.jpeg
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.