Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

Josera musli senior 49zł
https://www.josera.pl/josera-senior.html
BUCK   buttermilk buckskin
12 września 2024 10:38
Evka dzięki 🙂
Ej. Ja się nie znam, bo nie mam seniora, ale to normalne, że pasze dla seniorów mają więcej MJ niż choćby ich Active dla koni sportowych? xD
Mówię, nie znam się, mój dopiero się zbliża do bycia seniorem, a mózgowo to jeszcze 20 lat ma do seniora.
To tak żeby rozruszać tych seniorów? 😆
Gillian   four letter word
12 września 2024 10:48
Zamówione, dzięki! 😍
Sivrite, Ja widziałam po naszym, że im więcej miał lat tym więcej jednak go trzeba było karmić. Może nie tyle że nagle wiadrami bo on też cały czas pracował chociaż to był good doer, ale po tych 18 urodzinach trzeba było dorzucić chociażby otręby ryżowe i podstawową paszę z większą energią właśnie, żeby cały czas dobrze wyglądał i pracował, nie wykorzystywał już tak dobrze pasz i trawa też nie robiła efektu na wiosnę.
Sivrite,
mój arab lat obecnie 20, żre teraz więcej niż jak był w treningu do C w ujeżdżeniu. Właśnie wszystko turbo kaloryczne.
Jakby mi ktoś powiedział 15 lat temu kiedy wyglądał dobrze na "pół miarce owsa" ile będzie jadł to bym nigdy nie uwierzyła 😉
No to ja już mam zwrot z Josery...
12 września 2024 14:05
mi tez właśnie Josera zwróciła, bo ''ilość kupujących przekroczyła stan magazynowy''
Gillian   four letter word
12 września 2024 14:11
Właśnie i do mnie dzwonili 🙁 no szkoda ale trochę się nie dziwię bo taka promka to pewnie ludzie się rzucili jak szczerbaty na suchary 🙂
A wy zamawiałyście tego seniora?
Bo dorzucili jeszcze paszę i musli jabłkowe dla lekko pracujących
I po moim seniorze, ale aminobalancer jest 🙂
Też zwrócili kasę za seniora. Wzięłam teraz drugie musli. Zobaczymy czy wyślą.
Ale wiecie że te przecenione produkty mają taką cenę ze względu na krótki termin ważności?? Więc jakichś zapasów większych nie ma co robić 😉😉 przeważnie mają te worki ok. 2tyg do terminu.
No właśnie, kur..., dziś sprawdziłam, że witaminy kupione 28 sierpnia miały datę ważności do 7 września... Paszę to jest jestem jeszcze w stanie zrozumieć, ale jak miałabym, przepraszam, witaminy skarmić w tydzień?
12 września 2024 14:58
jeśli nie zmieniły zapachu, konsystencji to bym skarmiała, w czarniejszym scenariuszu może spadnie ilość strawnych mikro/makro. sama nie raz kupię i karmię i mam dłużej niż termin

gorzej jak trzymane jest magazynie w dziwnych warunkach i przychodzi już niezbyt użyteczne, co się zdarza przecież
Acha, moje suple na wrzody przyszły 20 dni przeterminowane. No chyba kogoś pogrzało.
Kurde aż sprawdzę jutro jaki termin ma mój aminobalancer bo nawet nie rozpakowałam.
Sivrite, to nie jest przypadkiem niezgodne z prawem? Bo wyprzedaż z bliskim terminem ok, ale po?
Zuzu, witaminy przeboleję i skarmię, ale suple będę reklamować, bo bez, kurde, przesady.
Jeśli ktoś karmi Chrupką omegą fiber to jest promka -15% do niedzieli, KOD 15omegafiber15
Kuniaa, dziękuję!
Heh u mnie po prostu zerwali datę
IMG_5866.jpeg IMG_5866.jpeg
13 września 2024 09:51
no to sporo stracili w moich oczach, bo to po prostu oszustwo
Na Bergo jest promocja na strzemiona Acavallo Opera. Sa za 395 ziko. Widziałam używane za tyle ludzie sprzedają.
Pati2012   Koński insta: https://www.instagram.com/mygreybay/
13 września 2024 10:15
Zuzu., 17.09 albo i 08 lub wcześniej?

super firma 😂 mnie josera odstraszyła skutecznie składem psich karm, swoją drogą musli dla konia seniora ze skrobią i cukrem na poziomie 45% też mnie nie przekonało
Pati2012, jak tu się taki ruch zrobił w watku to mówię zerknę, bo właśnie psie karmy to raczej pasza niż karma dla psa. Też mnie zadziwiło że się wszyscy rzucili na paszę z takim składem. To za darmo można dać owies i wyjdzie na to samo niż kupować przeterminowaną paszę. Niesamowite.
Perlica, personalnie jestem rozbisurmanioną klientką, która nigdy nie miała takiego problemu z paszami, bo nie spotkała tak bezczelnego producenta jeszcze. 🤣 Mea culpa, nigdy więcej.
Myślą teraz, co z zrobić, z moimi o 20 dni przeterminowanymi suplami. Ciekawe, co wymyślą.
Koleżanka zaczęła się przyglądać swojej pasz po newsach u mnie. Jej koń ma Cushinga, więc wzięła te o obniżonej zawartości skrobi i cukru (na 20%, nie 50%).
A tam tak o napisane, na jednej kartce jedno pod drugim, na ich własnej stronie. xD
sfdf.jpg sfdf.jpg
sdfsd.jpg sdfsd.jpg
Pati2012   Koński insta: https://www.instagram.com/mygreybay/
13 września 2024 10:43
Sivrite, swoją drogą pasza oparta na trawokulkach ( Skład: Granulat z zielonej mączki trawiastej 27.9%; Otręby lniane 15.9%; Suszone trawy łąkowe 13.5%; .... ) kosztuje 170zł za 15kg xD
Pati2012, cena zabójcza, a żadna to marka której bym zaufała.

Sivrite, kupiłaś suple, to kumam, to jest tylko dodatek.

Ale wjeżdża promka i ludzie kupują paszę której wcześniej nie używali i dają koniowi np 3 worki bo promka, a potem cyk wracają na swoją stałą paszę?
Bo bez promki te pasze nie mają ceny konkurencyjnej, więc wnioskuję że nie karmią tą paszą na codzień?
Mhm...zrywanie info o terminach ważności, wprowadzanie na rynek pasz I MPU bez tych info, a już nie mówię o braku info o przeterminowanym produkcję bez info to zwykle łamanie prawa...ciekawe czy centrala josery o tym wie...😉
Perlica, ja na przykład chcąc zamówić na tej promocji, sprawdziłam skład, uznałam, że jest wystarczająco podobny do tego, co mój koń je aktualnie i tak, mógłby zjeść dwa worki bez problemu. Bez przesady, zboże ekstrudowane to zboże ekstrudowane i tyle. I siano i minerały. Rzeczy, które się nie powielały miały po jakieś 2-3% składu.
Ok, to pasze, a nie przedmioty, ale moje -50% derki z Horseware, kupione 2 tygodnie temu, nie przyszły porozchodzone na szwach ani poplamione.
Szczerze to podejrzewałam, że jest to jakaś akcja promocyjna, żeby ludzie właśnie zaczęli karmić tymi paszami i zostali przy nich na cenach regularnych (acz rzeczywiście wysokich jak na skład i renomę firmy), a nie czyszczenie magazynu z przeterminowanych produktów. No kurde, jasne, że trzeba być czujnym, ale bez przesady, nikt się nie spodziewa bycia wyciulanym przez tak, co by nie było, dużą markę. 🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się