Zadziwiające, nietypowe ogłoszenia

_Gaga, wiem,wiem, ale jak 2dni to pasuje do opisu
Perlica, racja 🙂
Tak czy siak koń kupiony bez badań to zawsze kot w worku. Się uda albo się nie uda...
A koń kupiony dla dziecka do sportu, bez badań to już skrajna głupota
_Gaga, nie neguje tego, ale jednak sprzedająca też winna.
Co to ten butek?
mindgame, fenylobutazon. Przeciwzapalne w saszetkach. Swoją drogą, serio polecam jako alternatywę previcox, te największe psie tabletki. Ciagnielismy na tym klacz z zapaleniem łożyska ponad trzy miesiące i zero objawów wrzodowych. Na bucie byłoby słabo.
A, ok dzięki. Ja i tak daje jak już to meloxicam ze względu na mniejszą agresywność dla układu pokarmowego.
karolina_, jak dawkujesz previcox?
marchewkowa, jedna tabletkę, potem schodzę do pół jak już łożysko wygląda ok na USG
Poza tym, jeśli by koń był "oszczyknięty" to by nie puściło po 2 dniach...
_Gaga, made my day🙂 🙂

trochę to samo sobie mój demon ironii pomyślał.
Ja rozumiem, że to ✨eskadron✨ ale kurde, 140zł za dosłownie podziurawione szmatki? Przecież w cenie 70zl idzie znaleźć naprawdę spoko czaprak na olx/rv
Lootra, no właśnie ja jestem ciekawa czy ktoś się serio na to nabiera. Może jakieś nastolatki... ale no też nie, nastolatki idą w PS of Sweden chyba :P
karolina_, hahahah masakra. Ale komentarze ludzi tez. Przecież konie łękowate chodza normalnie pod siodlem, nawet kiedys HB contact robiło chyba siodlo na takie wklęsłe plecy. Po jednej focie trudno stwierdzić przecież ze ten kon cierpii
xxagaxx, do tego to fryz albo mieszanka z fryzem. One mają czesto taki grzbiet a jeszcze jak staną niefortunnie z wysoką szyją to potrafią wyglądać jakby się złamać miały.
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
28 sierpnia 2024 22:42
Mnie śmieszy ten za mały toczek 😉 Ogólnie trochę słabo wyszły te zdjęcia. Mnie by nie zachęciły do zakupu.
karolina_, "powiedz mi, że nie jeździsz konno, nie mówiąc, że nie jeźdzsz konno".
Boska sesja.
Tak się kończy zatrudnianie niekońskich fotografów do robienia fot "koników".
Sama miałam taki podobny fuckup razu pewnego. Nigdy więcej osób niesiedzących (MOCNO) w koniach za obiektywem.
Screenshot 2024-08-30 154930.jpg Screenshot 2024-08-30 154930.jpg
Wygląda jakby miała ze 20 lat i urodziła w tym czasie z 10 źrebaków😨
magda, już w ogłoszeniu są fotki tylko głowy...
Kurde przy takim dostępie do ogierów w tych czasach ludzie nadal jakimś cudem hodują takie pokraki. Jak to się dzieje

Edit. W sumie to wiem jak. Sprzedają takie kobyły do hodowli…
Perlica, ja widzę nadal 3 z grzbietem
Screenshot 2024-08-30 175520.jpg Screenshot 2024-08-30 175520.jpg
Tak, nadal są fotki z grzbietem.
Koń jaki jest każdy widzi. Cena jest bardzo niska. Co mają uśpić konia bo wygląda jak wygląda? Po co te komentarze?
Mindgame, 15k to jest według Ciebie "bardzo niska", adekwatna cena? Oo
Sivrite, w innym wątku była dyskusja ile teraz trzeba zapłacić za konia do jazdy i tak uważam że 15 tys PLN to jest obecnie niska cena za konia.
Kurde przy takim dostępie do ogierów w tych czasach ludzie nadal jakimś cudem hodują takie pokraki. Jak to się dzieje

Edit. W sumie to wiem jak. Sprzedają takie kobyły do hodowli…

Zuzu., papier i ojca i matki wygląda ok, co w tym przypadku poszło nie tak, nie wiadomo.
No tylko to nie jest koń do jazdy, ani też do hodowli, tyle co jako kosiarka...
Kon do towarzystwa za 15k to jednak przeginka.
Sivrite, za 12 na surogatke pójdzie, chociaż na polskie preferencje jest trochę mała, ale zagraniczne kliniki wkładają zarodki w klusaczki takiego wzrostu. trochę późno się obudzili bo już po sezonie, chyba że na OPU/ICSI na jesieni ktoś będzie szukał.
mindgame, sprzedajesz ją? 😀 Ogłoszenie było zatytułowane PIĘKNA klacz. Widzę że to zmienili, ale jeśli uważasz że kobyła jest piękna to nie mam więcej pytań.
magda, nie, nie sprzedaję. Piękna czy nie piękna to kwestia gustu. Ma wady budowy, ale to nie znaczy że trzeba się nabijać z cudzych koni w internecie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się