Końska Rewia Mody XVIII (2024)
Ollala, - za linka wiszę wino i czekoladę 🌻
wątek zamknięty
jak w legitny sposób ogarniacie wysyłkę z tego portalu? mam na myśli jakąś ochronę kupującego. z tego co widzę, to obsługują tylko wysyłki w DE
wątek zamknięty
kamcia665, generalnie mi pani wysłała poza serwisem, ale ja normalnie kliknelam przez ichniejsze "kup teraz" i miałam pełna ochronę. Myślę że trzeba się dogadać ze sprzedającym żeby doliczył sobie koszty wysyłki do transakcji, albo samemu zamówić kuriera
keirashara wysłałam na priv 🙂
wątek zamknięty
Hej 😉
ma ktoś może zdjęcie na żywo czapraka HORSE ENJOY RAINBOW? Najlepiej na koniu 😉
Dokładnie takiego
https://horsetack.pl/pl/p/Czaprak-HorsEnjoy-Rainbow-Pastel/25918
Chcemy sobie zrobić nowy wesoły wizerunek na cross ale obawiam się, że może być trochę za ostry jednak 😅
wątek zamknięty
antekowa, nie mama foty ale go oglądałam na żywo, bo tez się kiedyś zastanawiałm czy sobie nie kupić, bo mi się podobał.
Pamiętaj, że w miejscu gdzie "najbardziej" oczodajnie to będziesz miała siodło. I finalnie on wyjdzie bardziej stonowany.
wątek zamknięty
Dzikadermi, co to za model Weatherbeeta? 😱 Pierwsze widzę, a naprawdę piękny.
wątek zamknięty
Sivrite, przeszukałam archiwalne zakupy na horze 😅 i znalazłam nazwę modelu
Prime Marble
Screenshot_20240804_174220.jpg
wątek zamknięty
Dlaczego one są u producenta tylko na stronie amerykańskiej?! 8 kolorów po 30 dolarów i tylko dostępne na Amerykę. 😖
Kuźwa, dosłownie chyba nigdzie, a tak piękne są...
wątek zamknięty
Sivrite, weatherbeeta to brytyjska firma. Te marble jak wyszły to szybko latały po 10 funtów potem na wyprzedażach. Może gdzieś jeszcze w jakimś sklepie w UK są, niektóre wysyłają do EU. Cła na produktach brytyjskich być nie powinno*, normalnie odliczają VAT przy zakupie, i płacisz w Polsce. No i zawsze też jest eBay.
(* o ile mi wiadomo)
wątek zamknięty
Weatherbeeta to firma australijska 😉
wątek zamknięty
anai, a to nie wiedziałam, zawsze o nich słyszałam przedstawiających się jako topowa firma od derek w UK i faktycznie są popularni. No i zawsze się podpisywali Weatherbeeta Limited używając brytyjskich adresów przy wszelakich cookies/RODO więc może to też mnie zmyliło 😉
wątek zamknięty
Buck, dzięki wielkie, niestety tutaj też skokowe zostały wyłącznie Pony. :/
EDIT: Jest jeden różowy skokowy, akurat, tych czterech najmniej pożądany przeze mnie, ale nie wiem, czy się i tak nie skuszę z desperacji. 😆
wątek zamknięty
takie coś znalazłam 😜
IMG_6862.jpeg
wątek zamknięty
o, nie wszystkie zdjęcia się załączyły, ale może to i dobrze, bo to istny koszmarek 😂
IMG_6861.jpeg
wątek zamknięty
Chyba jestem stara, bo eskadron przestał do mnie mówić od kilku kolekcji 😂
wątek zamknięty
Jezu... 🤐
wątek zamknięty
infantil, mam tylko jedno skojarzenie:
Shrek XD
IMG_5432.jpeg
wątek zamknięty
O matko, co za paskudztwo 😅
wątek zamknięty
O cholera... eskadron już od dawna zaskakuje mnie na niekorzyść i kompletnie straciłam zainteresowanie tą marką.... ale to jest hit. Jestem totalną fanką zieleni i ta nawet nie jest głupia (chociaż zdecydowanie wolę tą odbijającą w niebieski) tylko przy tym pikowaniu nie wygląda dobrze. Wygląda wręcz bardzo źle, a ta kratka to już kompletne bagno... porównanie do Shreka bardzo trafne xD
wątek zamknięty
a mi się zielony podoba 🤣
wątek zamknięty
O żesz aż takiego hardcore jak ta kratka to ja się nie spodziewałam 😲
Jestem ciekawa czy w kółko te same kolory im się tak dobrze sprzedają czy o co tam chodzi..
wątek zamknięty
IskraADHD, też jestem ciekawa, bo od kilku lat ciężko czasem rozróżnić kolekcje, wszystko identycznie wygląda. Ja nadal nie mogę tylko pojąć czemu zmienili pikowanie cottonów. Te nowe to jakaś pomyłka...
wątek zamknięty
infantil, o granatowy i brązowy, co za niespodzianka 🙃
zielony ciekawy, faktycznie taki Shrek, ale dobrze, że na siwe nie będzie pasować
Kratki przeokropne, może na zimę będzie coś lepszego...
wątek zamknięty
Czy ktoś planuje nowy Equestrian Stockholm i mógłby potwierdzić że jest równie piękny jak na zdjęciach??? 😎
wątek zamknięty
Kuniaa, nie wiem, mój koń ma 2 miesiące ale poważnie rozważam zakup 🤣 Dawno takiej ładnej oliwki nie było nigdzie
wątek zamknięty
Tackshop wrzucił takie zdjęcie, może pomoże 😉
Sama się nad nim zastanawiam, bo myślę, że na karym będzie sztos.
Ten z Eskadrona zielony też mi się podoba, ale ta oliwka dużo ładniejsza.
Screenshot_2024-08-28-19-11-54-08_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
wątek zamknięty
xxagaxx, - one mają silikon jak są śliskie 🙂 Brałabym ten pierwszy lub ostatni, na środkowym dzieje się jak na mój gust za dużo.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.