Konkurs na logo stajni

Ogłaszam konkurs na logo stajni ,które będzie widnieć na czaprakach. Jest to stajnia z samymi końmi rasy Haflinger -niestety trenerka ani nikt z tej stajni nie może wykonać takiego loga. Co na logo powinno się znajdować to napewno jakaś grafika związana z haflingerami ,oraz napis Stajnia Haflinger.Czekamy na propozycje konkursnalogo@prokonto.pl .
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] Użytkownik występuje pod dwoma nickami, pod jednym już został uciszony (nagminne wstawianie ogłoszeń zbyt często lub w nieodpowiednich wątkach). Jeśli pojawi się pod kolejną nazwą, otrzyma bana.
wątek zamknięty
elegance1, napisz zasady konkursu, nagrody, do kiedy trwa.
wątek zamknięty
Konkurs trwa do 7 sierpnia 2009 roku do godziny 19😲0 , główną nagrodą jest Czaprak Pessoa "Alcantara" . Bardzo prosimy o nadsyłanie prac tylko i wyłącznie na adres e-mail konkursnalogo@prokonto.pl . W logo może się pojawić charakterystyczna szarotka dla koni rasy haflinger, oraz np. haflinger .
wątek zamknięty
ale to już było...i mam nadzieję,że nie wróci więcej 🤔wirek:

kupięhaflingera to też Twój nick,prawda?
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
31 lipca 2009 07:03
SamSam, Wstawić foto czapraka i ogłosić, że bedzie nagrodą to to ja też sobie mogę zrobić 😁
wątek zamknięty
opolanka   psychologiem przez przeszkody
31 lipca 2009 08:12
ale to już było...i mam nadzieję,że nie wróci więcej 🤔wirek:

kupięhaflingera to też Twój nick,prawda?

Niestety, to ten sam nick. Dlatego użytkownikowi wg regulaminu należy się ban. Dam jej jednak szansę i uciszę na dwa tygodnie. Jesli jednak pojawi się pod innym nickiem, bedzie to ban.
wątek zamknięty
a ja nie rozumiem. skad wiedzieliscie, ze to ten sam uzytkownik, pod dwoma nickami???
wątek zamknięty
opolanka   psychologiem przez przeszkody
31 lipca 2009 08:24
ja i pozostałe modki widzimy nr IP, a także wiele innych informacji, do których statystyczny użytkownik nie ma dostępu 😉

Po drugie osoba ta zasłynęła już wszędobylskimi ogłoszeniami o kupnie haflingera.
wątek zamknięty
Dla mnie takie konkursy to przegięcie. Ktoś chce dać czaprak za pomysł i projekt?
Najlepiej jak wszystkie firmy zamiast korzystać z grafików itp. będą ogłaszać sobie konkursy na forach internetowych, w zamian dając czapraki, kubki, parasolki itd. A my będziemy się cieszyć z super, ekstra nagrody.
wątek zamknięty
31 lipca 2009 10:01
A czy przypadkiem nawet takich konkursów nie trzeba gdzieś zgłaszać?

Chodzi mi o to, że jak jest taki konkurs rozgłaszany na forach, blogach czy w szeroko dostępnych miejscach to nie powinno się go zgłaszać do odpowiedniego biura?
wątek zamknięty
ale SamSam modem nie jest, a wiedzial......
wątek zamknięty
31 lipca 2009 11:59
katija, Ale co za filozofia skojarzyć? Chociażby po mailu czy haflingerach?
wątek zamknięty
mail w ogloszeniu jest inny  😉 ja bym nie skojazyla dlatego sie dopytuje  😉
wątek zamknięty
31 lipca 2009 12:03
Zdarza się.

Żerowanie na naiwności innych widać tutaj nie przejdzie 😁
wątek zamknięty
A ja nie rozumiem w tym wypadku polityki Moderatora.
Czemu wątek jest otwarty? A autor uciszony?
To nielogiczne.
Przeniosłabym INFO /komplilację z postów/ do ogłoszeń i koniec.
I o to wnioskuję . :kwiatek:
wątek zamknięty
jako, że zostałam sama jako moderator-terminator odpowiem jak ja to widze

IP z którego były pisane posty było to samo - aczkolwiek może sie zdarzyć, że z jednego kompa piszą dwie osoby (np. rodzeństwo) pod dwoma nickami- dlatego uważam, że ewentualnie można dać szansę

co do konkursu - Jarpol również ogłaszał konkurs na logo i był on pozytywnie przyjęty

biorąc pod uwagę, że uzytkownik jest nie znany, specyficzny i być może trolluje - nie wiem czy ktokolwiek sie zgłosi do konkursu... i umrze to śmiercią naturalną

BĘDĘ ŚLEDZIĆ I UWAŻAĆ!
wątek zamknięty
Dodo!
Jest uciszony-to jak ma np.przeprosić,wyjasnić,przenieść do ogłoszeń?
Będzie czytał na swój temat i się pienił i tyle.
Albo zamknij,albo daj do ogłoszeń,albo go "odcisz" - bo teraz jest dziwnie.
wątek zamknięty
Dodo!
Jest uciszony-to jak ma np.przeprosić,wyjasnić,przenieść do ogłoszeń?
Będzie czytał na swój temat i się pienił i tyle.
Albo zamknij,albo daj do ogłoszeń,albo go "odcisz" - bo teraz jest dziwnie.

nie zwróciłam uwagi, że to uciszenie - a nie ostrzeżenie

dalsza dyskusja nie ma sensu,
został podany mail i zasady konkursu, oraz termin nadsyłania zgłoszeń

kto będzie chętny tam wyśle swoje prace

ZAMYKAM
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.