kącik skoków

Noo, włosy mi dęba stoją po tej Tajce, przypomina mi czemu ja się boje 60 cm przeskoczyć
Ona strachu w ogóle chyba nie ma, dalej jechać mimo tego, jak koń skakał. Sędziowie mądrzejsi na szczęście.
Szkoda, ale no jednak podsumowujac - 3 jeźdzcow i żaden w finale. Wstydu nie było, konie dobre, oni dobrze jeżdżą, fajnie że sa emocje z Polakami na Igrzyskach, ale trzeba jeździć regularnie duże imprezy, żeby na tym poziomie być na zero. Albo czasem mieć lut szczęścia. Ale szczęście to i tak nie zadziała na dwa przejazdy.

Liczyłam po cichu, że jeden chociaż wejdzie do finału 😉 może za 4 lata? 😉
flygirl, oni ją wydzwonili za niebezpieczną jazdę?
Właśnie miałam pytać czy sędziowie mają możliwość przerwać przejazd jeśli pachnie szpitalem...
Koń tej Tajki od pierwszego zbliżenia miał minę pt. "Spieprzajmy stąd" mnie to śmierdziało szpitalem zanim przejazd zaczęła...
Tak, komentator powiedział, że ze względu na dobro konia eliminacja.

Zineday rzutem na taśmę chyba w finale, oby.
flygirl, dzięki, zapomniałam słuchawek i oglądam bez głosu w autobusie :P
Tajka jak opętana, zero strachu. Takie obrazki to na ZR się ogląda a nie na IO…
Przykro się patrzyło na ten przejazd, Tajka wyglądała na bardzo spiętą, wiedząc, że ten przejazd to będzie walka o życie.
Edit: Ja miałam w ogóle wrażenie, że ona była przerażona, a nie bez strachu, ale czuła, że musi przejechać, bo presja olimpijska.
Dwa razy skrócił konia do stój praktycznie, tylko przed tą zabudowaną stacjonatą jakoś poszło, a potem …..
Tajka nie była przerażona wg mnie, kobyła szła na ślepo, nie wiem czy ktoś zauważył po tej przeszkodzie rozbudowanwj to ta kobyła miała ochotę brać ogrodzenie , ale zobaczyła ,że tam kamera stoi i zrezygnowała.
Czemu ona nie miała ochrów na przodach?
Ciekawa jestem, co Maks powie, bo mi to wyglądało, że koń z nim szedł, a na przytrzymanie reagował za mocno (albo przytrzymywał za mocno) i nie mogli się spotkać w połowie. Ale no nie wiem, takie gdybanie.

Kogo typujecie na pierwszą trójkę?
Ja mówię, że Epaillard więc na bank nie będzie 🤣 mysle, że mogą pomieszać któryś z Brytyjczyków, Szwajcarów, Niemców.. Trudno powiedzieć, bo dzisiaj niektórzy faworyci polegli albo mieli po zrzutce. Ale jutro inny dzień, inny parkur.
a jak liczone punkty z dzisiaj?
Nie są sumowane, jadą z zerowym kontem.
flygirl, Kurcze no ja bym na pewno powiedziała to pierwsze albo bym się rozbeczała 🤣

Myśle,że H. Charles, R. Pesoa na pewno
Perlica niektórzy jeżdżą bez ochraniaczy na przodach jak mają konie bez podków, dziwi mnie tylko czemu miała jeden ochraniacz na zadzie ale nie zarejestrowałam czy od początku czy zgubiła w trakcie
A jakbym miała obstawiać pierwsza 3 to Epailard, Eckerman, Cook
Edit: sprawdziłam że tajka zgubiła ochraniacz z zadu w trakcie
Lepsze zdjęcie muru
1000047160.png 1000047160.png
somebody, jak go naprawiali po zrzutce to można było się na niego napatrzeć, mój mózg już wtedy zakodował do końca, że to stoi prostopadle do ziemi jednak 🤣
Te przejazdy to chyba trzeba oglądać na żywo... Dosłownie zaraz wywalę komputer przez okno z tym HBO, jak można w 2024 roku prowadzić tak ciulową platformę stremingową i zarabiać na tym kokosy. <facepalm>
Sivrite, a co Ci tam nie działa? Akurat z maxem nie miałam problemów, a z samych igrzysk to w sumie praktycznie cały dzień coś u nas leci, powtórki też wielokrotnie odtwarzałam i wszystko śmiga 🤔
sivrite a może jednak coś z kompem vel tv? Mi chodzi bez zarzutu.
MaiiaF, mam doczyty po 10-20 sekund. Nawet jak zatrzymam i odczekam, to on się nie buforuje w przód, mam wrażenie. Jak chcę cofnąć, to kolejny doczyt, jakby on naprawdę nie buforował tego filmu, tylko ściągał na bieżąco. Obraz się ścina, dźwięk leci. Po tych 10 sekundach mogę obejrzeć z 5 i następny doczyt.
Nazwisko widzisz przez kilka sekund, w dodatku nie ma przy nim, kuźwa, numeru startowego. Jedyne, po czym można znaleźć kolejność przejazdu to mini tabeleczka z wynikami "po x przejazdach", która też się pojawia na kilka sekund. Dobrnięcie do pierwszego naszego zawodnika z dziś zajęło mi dosłownie 15 minut, przejazd oglądałam kolejne 10.
Aż speedtest puściłam, czy mi się światłowód nie spierdzielił, ale nie, mam 1GB przesyłu. I to nie jest pierwsza taka akcja z HBO, jaką mam, przypomniałam sobie, za co go wywaliłam.
Może doczyty długie, ale za to jakość ciulowa. Mam pikselozę z pokazem slajdów.
No normalnie mi się wieki ciemne Internetu sprzed 20 lat przypomniały. Mam flashbacki i PTSD. Poszłam na YouTube'a, a tutaj pustka kompletna, HBO musi blokować filmy z Igrzysk. Więc trudno, obejrzę tylko wyniki i poczytam Wasze opinie, nie mam cierpliwości do tego. 🤣
Adam miesiąc temu złamał nogę na zawodach 😨 i ze śrubą jechał teraz
Ja mam momentami też jakoś zła,.ale.po chwili się poprawia. Natomiast kluczowy jest internet, mi np w pracy dzisiaj siatkę zamulalo bo nie przez wi-fi. Ale też oglądałam np raz surfing z powtórek i też był problem, zacinało, ale po czasie jakos sam znikł...koledzy w pracy trochę narzekali na te platformę więc widocznie więcej osób ma problemu
lusia722   poskramiacz dzikich mustangów i jednorożców
05 sierpnia 2024 22:49
Zuzu., Harry Charles miesiąc temu złamał w prawej ręce nadgarstek i ramię.
Adam ma kostkę.
Max działa bez zarzutu, cofam, przyspieszam i wszystko git.

Zuzu., No półtorej miesiąca temu

somebody, Zgubiła zad, ale była bez przodów. Jakieś to dla mnie takiego nie fair w stronę konia przy takich wagonach.
Nevermind   Tertium non datur
06 sierpnia 2024 00:03
Sivrite, max w ogóle jest problematyczny, używam od dawna i czasem jakość jest denna, nieraz nie chce zniknąć dolny pasek lub strzałka, jak wiele osób coś ogląda to nie ładuje się za nic. Więc łączę się w bólu.

Tak zmieniając temat - ktoś z Was zna Kubiaka od kuchni? O Dawidzie mówię. Ja miałam okazję obserwować inną osobę z rodziny, jestem ciekawa o ile Dawid jest podobny i jak mocno się różni.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się