Ollala, tak, wręczenie medali itp
Edit: tzn powinna być
Ilex to chyba najlepszy koń jakiego tu widziałam 😮 co on robi ze swoim ciałem to jest jakaś magia 😦 zapas na triplu mnie pokonał 😦 niesamowity 😦
Gillian, super koń, ale nie mój typ totalnie wziualnie, takie ma wielkie cielsko 😋
Laura Kraut ma za długie wędzidło czy co to?
Perlica, to chyba jest takie wystające na zewnątrz
Perlica, akurat dziś mignęły mi fotki Laury z rozgrzewkowych skoków - to tak wygięte wędzidło.
No właśnie, bo już zglupiałam😁
Nadrobiłam. Zbieram szczękę z podłogi na konia Mclaina Warda. JEZU. Ostatnia kombinacja, wszyscy walczą o życie, żeby 7 foule zrobić, a gościu ląduje, półparadka, pyk - koń w ręku, skrócony. Wielkie, lekko 175cm w kłębie, konisko. No nie mam pytań 😱😍
A skoki będę w piecioboju jeszcze?
Też się zdziwiłam, ale wygląda na to, że tak. Dopiero od 2028 rower.
Perlica, przecież nie tak dawno kilka stron dyskusji o tym było, sama w niej uczestniczyłaś 😅
anai, nie rower, a bieg przełajowy z przeszkodami.
maiiaF, ja? nie mam pojęcia o tej dyscyplinie, ale uwielbiam oglądąć. Wiem,że uzgodnione zostało wyciofanie koni, ale nie nam timing. A teraz zobaczyłam na ikonce w apce i sie zdziwilam.
Ja pisałam o wycofaniu jeździectwa jako dyscypliny z olimpady całkowicie.
Perlica, strona 663 w tym wątku, sama pisałaś, że jeździectwo w pięcioboju teraz jest ostatni raz 😅
maiiaF, hmm,aż się cofnęłam i przejrzałam. Wogóle tego nie pamiętam i nie wiem skąd ja to wiem
ogurek, nie ma co się śmiać, bo ja mam dopiero 42 lata 🙊 nie wiem co będzie za 10 lat 😜
Perlica,
No muszę, przepraszam
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ogurek, nie ma co się śmiać, bo ja mam dopiero 42 lata 🙊 nie wiem co będzie za 10 lat 😜
Perlica,
Gorzej 😎
Aż taki stary nie jestem a dzisiaj z zieleniaka wróciłem bez zakupów (co prawda tylko jedną torby)
ogurek, ludzie tak długo nie żyją jak ja😂😂
Nie pocieszaj mnie .0245627520171E+34;
Dobrze,że imiona psów pamiętam i małżonka 😂
Jutro start o godzinie 14, 68 przejazdów.
Uwaga, takie pytanie. Jest taka strona sklepu na fb, gdzie mają takie rękawiczki jeździeckie spinane razem,żeby trzymać razem ręce. Potrebuje to 🙃 czy ktoś wie jak to znaleźć?
Wygląda to plus minus jakoś tak, ale ma rzep.
Nic innego mi nie wyskoczylo😂🤣😅
IMG_0377.png
espana, tak dokładnie, już w nocy odnalazłam i sobie zamówiłam.
Czekam aż przyjdzie.
Dzięki ;-)
Wow ale mur fajny, aż mi się mózg przestawił w poprzek jak to zobaczyłam 😜
Edit:
Lolz, jeden skok, stopa i do domu. Teraz to dopiero mam mózg w poprzek
Ten mur to jest taki mindfuck, że sama bym tego nie skoczyła, a co dopiero z koniem 😂
Dawid 2 zrzutki! Cmokałam na cały autobus 😅
Bardzo płynnie i w rytmie!
Ja pierdziele, do ostatniej pojechal na 6.
Jezu jak pięknie jechał Dawid. Ale mi szkoda
Dawid 2 zrzutki w tym jedna na ostatniej.
Wstydu nie było
Super przejazd, ogromnie szkoda tych zrzutek! Ma Dawid powód do dumy 😁
Noo serio, szkoda tej ostatnie bo super jazda. Ale parkur wydaje się przyjemniejszy niż w kwalifikacjach drużynowych