kącik skoków

Ale Irlandczyk ma ogromne klocki w siodle!
Ciężko, ciekawe kto pierwszy przejedzie na czysto, potrójny szereg i norma czasu to wyzwanie.
To wyjście z szeregu kosi, nawet Ermitage dzisiaj nie dał rady.🙈
Czemu mexico eliminacja ?
Perlica, W apce wygląda to jakby dwóch zawodników się wycofało
Perlica, Team Mexico will not be competing in the Jumping Team Final, due to the horse Porthos Maestro WH Z - ridden by Carlos Hank Guerreiro (MEX) - being withdrawn for veterinary reasons
Drągi sypią się gęsto, ciekawa rywalizacja
Jezu Izraelka jechała na luźnej 3km.wodzy
Patrząc na ten parkur to nie zastanawiam się kto pierwszy pojedzie na czysto, tylko czy ktokolwiek. Ben Maher nie miał zrzutek, ale nie zmieścił się w czasie

edit. Widocznie musiałam to napisać, bo mamy pierwsze 0 😀
No I jest � pierwszy przejazd na 0 francuza
Jest pierwszy przejazd na zero dla Francuza.
BUCK   buttermilk buckskin
02 sierpnia 2024 14:45
którego ?
tego najmniej znanego
BUCK, perreau
Póki co jadą na zero ci mniej znani. 😀
Druga tura dużo lepiej radzi sobie z zagadkami w parkurze. Widać jak wnioski tych pierwszych wpływają bezpośrednio na wynik drużyny
Od wczoraj jak leci transmisja skoków, to każdy tu na zawodach stajni, na spacerze z koniem albo nawet w siodle stepując trzyma telefon i wiadomo, co wszyscy oglądają. 😅

United Touch niezmiennie mnie zachwyca, muszę się przyjrzeć potomstwu 😍
Zuzu., niedostępny jest jako ogier, tylko na icsi.
Marzenie jako rep!

Potomostwa bbędzie sporo z icsi, a jak zdobędzie medal czy coś to będzie drogie....
No i zdajesz sobie sprawę jakim on jest nietypowym inbredem?
On jesy synem rodzeństwa ( pół rodzeństwa)

https://www.horsetelex.com/horses/pedigree/1677488/united-touch-s
Ja dopiero odpaliłam, więc nie czytam Waszych postów, żeby sobie nie spoilerować, aleeee… ten parkur jest tak piękny! 😍
De lawendowe deski… 😲
Zineday to totalnie mój typ konia, jest idealny.😍
Nie wiem kto ogarniał te przeszkody, ale zasługuje na premię 😍

Pole lawendy, kafejka, beczki z winogronkiem, potrójny szereg nawiązujący do festiwalu w Cannes, te mury - wczorajszy z Birkin i dzisiejszy z oknem katedry... no wow!
No i makaronikowy szereg wczorajszy 💖
Perlica, szczerze mówiąc to nawet nie sprawdziłam co to za papier, faktycznie ciekawy inbred. Jak widać się powiódł :P Moje marzenia są czysto teoretyczne, ale jak on idzie to ciary mam 😍
Ależ te konie mają siłę, niewiarygodne. Takie wagony dla niektórych wydają się jak bułka z masłem 😀
Ilex 😍 skacze z takim zapasem 😳
Ale presja jest na Brashu, ja bym nie mogła tego udźwignąć.
Brytyjczycy drugie złoto drużynowe!
flygirl, zgadzam sie co do Zineday
Wybaczcie głupie pytanie, ale czy bedzie runda honorowa? 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się