Niestety już jedna odmowa 🙁
Robert Powala odmowa skoku na cornerach, jedzie dalej.
Ale jedzie bez tempa i będzie mieć problemy.
Na bankietach też problemy, jeśli dojedzie do końca to nie wiem czy przejdzie przegląd wet jutro...
chyba coś z Toscą nie tak🙁
Gość zaliczył kompromitacje
1. Podejrzanym wejściem na igrzyska
2. Słaby startem
3. Jeszcze słabszym pierdzieleniem po starcie
Może już lepiej niech sobie daruje
Pati2012, jeszcze musi ufundować 200 pkt drużynie i wystartować jutro, wtedy będzie mógł wrócić do domu 😅
Jadą dalej, jest coraz lepiej- fajny komentarz Anglików 🙂
Karla🙂, ten o tym że na olimpiadzie jeżdżą różne mniej doświadczone kraje i tak to wygląda? 😀
(Żeby nie było tak chamsko to powiedzieli że support się należy oczywiście)
Minuta spóźnienia, 60 pkt karnych.
To też, ale, że Mu kibicują żeby ukończył i że wyciąga wnioski z każdego skoku i się uczy.
Dojechali!!! <3
Uff, z dużym spóźnieniem i 20 za odmowę, ale dojechał
infantil, o co chodzi z tymi punktami karnymi? Nie znam zasad więc z góry przepraszam za laickie pytanie...
elwa28, Jeżeli Kamiński po eliminacji na crossie będzie jutro jechał skoki drużynowe, to z góry doliczają 200 pkt karnych.
Mogą wystawić zawodniczkę rezerwową i wtedy bez punktów.
To logiczne się wydaje wystawić zawodnika rezerwowego.
Swoją drogą, PZJ już ograniczył możliwość komentowania tego posta z wyjaśnieniami 😂
A to nie tak, że samą eliminacją zarobił już 200?
Włosi po wczorajszej eliminacji wystawili rezerwowego i mają wliczone w wynik punkty za eliminację. Ale nie jestem zbyt biegła w przepisach tego konkursu.
Brytyjczycy bezkonkurencyjni
mindgame, ale decyzje podejmowane w ciągu ostatniego tygodnia nie wydają się być logiczne...
PZJ już wyłączył komentowanie pod swoim postem.
Po trzeciej odmowie podniósł rękę. Więc niestety, ale eliminacja 😉 zygzakiem i bez tempa, ale jednak próbował najechać. Natomiast PZJ już osiągnął wyżyny.
Tłumaczenie Janka jak dla mnie słabe, jak czuł, że koń nie chce, to po co próbował najeżdżać znowu i znowu ? I wisienka na torcie- PZJ wyłączył możliwość komentarzy 👌
Tymczasem Robert 60pkt z crossu. Przyjechał ponad półtorej minuty po czasie i zaliczył wyłamanie na "łódkach"
Post został usunięty przez autora
Swoją drogą, PZJ już ograniczył możliwość komentowania tego posta z wyjaśnieniami 😂
infantil,
Czy dla Was wystkie komentarze jakie były dodane też są niewidoczne?
szemrana, tak
Na ŚK jest prawie 200 jak chcesz poczytać 🙂
szemrana, Tak, ja widzę tylko swój i osób, które mam w znajomych na FB. Żadnych innych.
Widzę tylko kilka komentarzy, m in ludzi z rv :p
szemrana, wyświetla mi się tylko że jest 27 komentarzy, ale w podglądzie nie ma żadnego.
Ja jeszcze przed chwilą je czytałam, a teraz już nic się nie wyświetla 🙃
Ja nie widzę żadnego ale nie komentowałam 😁
One chyba są usuwane. Bo serio czytałam sporo zaraz na początku a potem odświeżyłam i połowy nie było...
Czyli jakbym wykupiła teraz max to można obejrzeć wstecz poszczególne dyscypliny?
epk, nie są usuwane, są ukrywane. Widzę swój i dwóch znajomych, reszta jest niewidoczna.
drabcio, wszystko możesz obejrzeć wstecz na Maxie.