O kurczę pytałam się o przyczynę dyskwalifikacji, piszę, żeby miało to ręce i nogi
Makrejsza, ale zdyskwalifikowany został Włoch za krew z pyska, a nie Japończyk który wywrócił płotek 🙂
Przepięknie się to ogląda, a przeszkoda z rogami jelenia wygrywa wszystko 😍
Gosia 21.2 za spóźnienie, brak błędów na przeszkodach.
Facella, dzięki
Tom McEwen pierwszy przejazd na 0.
Brytyjczycy mają taki wynik, że idą po podwójne złoto.
Jonelle Price nie trafiła w przeszkodę. Pierwsze punkty karne za błędy.
Facella, jeszcze Pamukcu wcześniej miała błąd na przeszkodzie, jest jedyna za Gosią aktualnie
jaki ten kros bajeczny! normalnie ogląda się z zapartym tchem. Widać, że wyzwaniem jest tu czas...
Jest gdzieś dostępna lista startujących koni z ich pochodzeniem? Przeszukuję i nic nie znajduję..
Dodatkowy szacun za ogarnięcie podłoża po tych deszczach! 😮
Akurat włączyłam na Gosię, bardzo ładny kros!👌
maiiaF, to chyba gdzieś poza transmisją? Za Gosią będzie ich prawdopodobnie jeszcze więcej, bo po ujeżdżeniu wcale nie była ostatnia.
Drugi przejazd na zero - Janneke Boonzajier.
Francuz ma niesamowity doping, a to jak się pozbierał po bankietach - klasa! I pięknie pochwalił konia. I kolejny zerowy!
Nie mogę się napatrzeć na tego kasztana Karin Donckers.
No i Francuz też czysto i w normie. Chyba będzie dużo takich przejazdów. Świetnie się ogląda ten cross.
Facella, więcej było zerowych przejazdów już.
Facella, było pokazane na transmisji, chociaż komentatorzy w pierwszej chwili też nie zauważyli 😉 ja sobie dodatkowo patrzę w apce wyniki na żywo, więc miałam pewność że mi się nie przewidziało 😅 gdzieś w okolicach przeszkody 16 to było.
NowaJa, tylko te 3 na razie są na 0 w tabeli wyników...
maiiaF, no to będę musiała jeszcze raz zobaczyć bo kompletnie przeoczyłam.
NowaJa, były jak do tej pory trzy przejazdy w normie. Wszystkie wymieniłam.
Ciekawe czy uznają pierwszą wodę Czecha za wyłamanie. Wg mnie celował i nie trafił, więc chyba powinni...
Strasznie trudny do kontrolowania się wydaje ten jego koń.
Update: no i nie trafił w kombinacji w lesie. Nie mam pojęcia która to przeszkoda, kompletnie nie ogarniam ich po numerach.
21letni koń ... Wundermaske- jestem totalną fanką tej pary- mam nadzieję, że dojadą do końca <3
Facella, uznali, jest policzone jako błąd. Ściągnij sobie apkę Olympics, jest podgląd na żywo z wyszczególnieniem każdej przeszkody 🙂
Screenshot_20240728_115457_Olympics.jpg
maiiaF, nie jestem w stanie ogarniać transmisji i apki jednocześnie. Za bardzo to przeżywam 🤣
Karla🙂, niestety błąd na tej samej przeszkodzie co Trunda.
Nie dojechali. Spadł na ostatniej wodzie.
Ogladam, wielka szkoda🙁 koń cudowny...
Można to gdzieś obejrzeć w tv?? Na Eurosportach inne dyscypliny są.
zembria, na obu ostatnich stronach były o to pytania i odpowiedzi - pełna transmisja jest na MAX.
maiiaF, A gdzieś poza tym? Leje za oknem, to myślałam, że choć popatrzę na jazdę 😉
Ale szkoda tego upadku 🙁
DeJotka, ten malowany?
Christoph Wahler spadł na bankietach. Niemcy stracili szansę na medal drużynowy.
Post został usunięty przez autora
zembria, nie wiem. To co się akurat trafi i leci w Eurosporcie i tvp sport, ale tam nie masz co liczyć na pełną transmisję z jeździectwa raczej. Na maxie masz wszystko łącznie z powtórkami, wątpię żeby nagle 10 kanałów chciało transmitować to samo 😉
adriena, Tak, ale na szczęście chyba jeździec i koń ok
Strasznie dziwny upadek, szok
teraz dopiero widać, że i czas jest limitem i podłoże, które w kilku miejscach jest mocno zmienne. Może być ciekawie na przeglądzie- co najmniej kilka koni mocno się ślizgnęło i rozjechało w kilku miejscach...