Końska Rewia Mody XVIII (2024)
Ollala, - przez Ciebie grzebię od wczoraj, ale bez skutku 😂 Za to jakieś inne dwa się trochę uśmiechają do mnie.
wątek zamknięty
keirashara, nie ma za co 😎
wątek zamknięty
Mi się udało trafić derkę polarową hazel i ooo mamo, to jest mój ulubiony kocyk, nie wiem czy trafi do stajni jesienią, czy zostanie na kanapie w domu, nie mogę się zdecydować 🤣🤣 😁
wątek zamknięty
Poncioch, też mam, więc już pełnia szczęścia osiągnięta 💕
wątek zamknięty
Ollala, 🦄🦄🦄
A jako że czaprak hazel w wersji DL jest nieosiągalny, to kupiłam mattesa rudego z futrem do kompletu z derką. Zacnie pasuje odcieniem rudości 😍
wątek zamknięty
Poncioch, pochwal się kiedyś zdjęciem 😀
Niciaki z tych starych kolekcji mnie wprawiają w nostalgię - kojarzą mi się z czasami, kiedy byłam dzieciakiem i jeździectwo w dużej mierze polegało na kochaniu koników 😀
wątek zamknięty
Ollala, a bardzo chętnie, tylko brakuje mi ochraniaczy/owijek pod kolor i mnie to razi xD przyjmę wszelkie rekomendacje pasujących najlepiej ochrów rozm cob 😀
wątek zamknięty
Poncioch, - a copper eskadrona? Powinien być podobny kolorem. No i mattes też chyba miał możliwość konfiguracji ochraniaczy 😉
wątek zamknięty
keirashara, na mojego emeryta ochraniacze z mattesa nówki, konfigurowane? Haha, to już wolę suplementów nakupić i poszukam owijek copper 😀 dzięki za trop!
wątek zamknięty
To ja wpadnę ze starym eskadronem i tym co im wychodziło cudnie 🦄💗
18174e2f-f863-4335-8290-6d1dbf698e9d.jpg
1f17c7c3-e747-4008-93a6-e1d6e460f88b.jpg
wątek zamknięty
protoniasta,
... a co zastąpili szpetnymi wzorkami i printami... 😭🙄
wątek zamknięty
Moon, dlatego teraz zbieram klasyczne kratkowe z Equest 😂 Bardzo podobne 👌
wątek zamknięty
protoniasta, taka kolekcja to marzenie! 😍 i jaka inwestycja jednocześnie 😂
wątek zamknięty
Pati2012, marzą mi się jeszcze dwa dralony eskadrona sonderedition 🙂 może kiedyś trafię jak komuś się znudzą 🙂
wątek zamknięty
protoniasta, O MAMUNIU 😍 Marzenie! Dawny Eskadronie, wróć.
A mogłabyś podlinkować te podobne z Equest? Nie znajduje mi derek, tylko czapraki z Eqst...
wątek zamknięty
protoniasta, zazdroszczę tego BlackBerry kolekcyjnego 😍
wątek zamknięty
protoniasta, omg, cudowne 😍 dralony były piękne!
wątek zamknięty
Poncioch, dralony Equest były dostępne w dwóch wersjach - dużej i małej kratki oraz w wielu wersjach kolorystycznych - teraz też już raczej z drugiej ręki. Jedynie na reitsport-klawunde jest jeden na promocji 🙂
OIP.jpg
120.jpg
wątek zamknięty
Ja bym jeszcze dodała do listy życzeń: stary EURO-STAR wróć! 😍
wątek zamknięty
Lanka_Cathar, - ej, ale Euro-Star dalej robi kozak ciuchy! Tylko u nas nie idzie kupić 😒
protoniasta, - wooooow, szacun! 😍
Osobiście z dralonami mam tak, że kiedyś mi się nie podobały, a jak do nich dorosłam to przestali robić 🤣 ale przygarnęłabym jeden kocyk, taki navy-mango na przykład.
dairoxroxi - kolekcyjny blackberry to ogólnie był sztos, jedna z najładniejszych serii ever 💖
wątek zamknięty
protoniasta, dzięki za wyjaśnienie. Tylko znów ta sama historia - już niedostępne, tak jak dralony Eskadrona. 🙃
wątek zamknięty
Poncioch, jest strona eqest, na kórej wygenerujesz wybrany wzór na zamówienie za 145.49€ - jak chcesz to link na pw Ci wyślę, bo nie umiem skrócić linku, a jest ogromny 🙂
wątek zamknięty
Ja już totalnie straciłam zajawkę na czapraki, ale kurcze poluje za jednym którego moja kolezanka ze stajni przywiozla sobie jeszcze z Niemiec sprzed X lat: Euro-star siateczkowy, taki literalnie perforowany z dziurkami. Ten material jest genialny, nie widzialam nigdy takiego modelu zadnej innej marki a jak u nas przez pol roku jest żar z nieba to tak dobre odprowadzanie potu jest kluczowe. Moze ktos kojarzy i wie gdzie moglabym taki kupic?
wątek zamknięty
feno, kurde. Jak będziesz miała możliwość to zrób zdjęcie. Jestem ciekawa jak wygląda.
Z siateczkowych, które mam to wygrywa kentaur.
A mam jeszcze 2 lemieux, 2 różne od horze, harry's horse.
I miałam premier equine. Perforowany sztywny materiał pokryty siatką.
wątek zamknięty
feno, - a caball aero? 😉 Ewentualnie ebuy niemiecki i tropienie euro-stara.
wątek zamknięty
feno, ES ma taki
wątek zamknięty
Ooo super, dziekuję dziewczyny. Ten Caball to jakas polska firma, nie? Nic od nich jeszcze nie miałam, estetyka mocno średnia ale wygląda na to że funkcjonalność taka o jaką mi chodzi właśnie. A Manmat znam ale z produkcji uprzęży dla psow pociagowych, nie wiedziałam że produkują też dla koni!
Ten Euro-star to po prostu jedna warstwa podziurkowana, teraz akurat w PL jestem ale jak wroce do domu to zrobie mu fote i wam pokaze. W necie go nie znalazlam poki co
wątek zamknięty
feno, - tak, Caball jest polski i uszyją Ci co tylko sobie wymyślisz 😉 Mam od nich kilka rzeczy i wykonane są top.
wątek zamknięty
keirashara, nie żeby coś, ale właśnie mi wpadł w oczy na Kleinanzeigen polopad nici violet w wersji DL...😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.